![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σχέδιο για χορήγηση χύμα φαρμάκων
![]() Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος Ρύθμιση, με την οποία ο φαρμακοποιός θα παραλαμβάνει βάζα με φάρμακα και στην συνέχεια θα δίνει στον ασθενή τον αριθμό των χαπιών που χρειάζεται, επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας, όπως γνωστοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ενημερώνοντας τις επιτροπές Περιβάλλοντος και Κοινωνικών Υποθέσεων ο υπουργός Υγείας έθεσε θέμα συσκευασιών, λέγοντας ότι «πολλές φορές οι συσκευασίες φαρμάκων περιλαμβάνουν περισσότερα φάρμακα από όσα χρειάζεται ο ασθενής». Πηγή :Skai.gr Θυμώσαστε πως αγοράζαμε πιτσιρικάδες καραμέλες χύμα στο χωνάκι από το μπακάλικο της γειτονιάς......έ κάτι τέτοιο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εδώ πιό αναλυτικά......naftemporiki
|
|
|
|||
|
|||
|
Να το παρει το βαζο και να το βαλει εκει που ξερει ο αρχικαραγκιοζης... αυτα τα αίσχη που εχει κανει στον τομεα της υγειας θα τα πληρωνουν για πολλα χρονια οι ασφαλισμενοι για να γινει αυτος και η φαμιλια του ζαμπλουτοι και να μπορει να κυκλοφοραει το γκομενακι του απο την "αντίπαλη" παραταξη στη βουλη... ο ξεφτιλας....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχει γίνει και κάπου αλλού κάτι τέτοιο;;; Η είναι παγκόσμια πρωτοτυπία;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Και τα τσιγάρα (πολύ) παλιά έτσι δεν τα αγόραζαν; ...
|
|
|
|||
|
|||
|
καλή φάση!
μου θυμίζει που πουλούν στο εξωτερικό το καρπούζι σε φέτες! ρε ουστ! |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά λειτουργούν με την λογική "πονάει δόντι - κόβει κεφάλι"
Κάτσε να δεις πλάκα με τα φάρμακα από 1/4, πήγα σήμερα να γράψω συνταγή για κάποια χάπια που πέρνω από το 2008 και μου λέει ο γιατρός ότι από 1/4 θα πάρω γενόσημο που όμως το συγκεριμένο δεν το παράγει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία οπότε δεν ξέρει τι θα πέρνω, θα δοκιμάσουμε και θα δούμε.... ![]() Και το 900αρι το δίμηνο πέφτει κανονικά......
|
|
|
|||
|
|||
|
Μα καλά Σταύρο μου !
Διαψεύδεις τον κ υπουργό μας ; Αφού μας διαβεβαίωσε πως δεν θα αλλάξει τίποτα στην φαρμακευτική αγωγή μας και θα εξακολουθούμε να παίρνουμε τα φάρμακα που παίρναμε ... Είναι στην ευχέρεια του γιατρού μας ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
και αφου δεν παραγετε γενοσημο τι θα σου δωσουν
![]() ελεος ρε φιλε.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν παράγετε ελληνικό για να ξέρουμε αν είναι καλό ή όχι, θα φέρουν από έξω, κάτι μου έλεγε για μία ισραηλινή εταιρεία....
|
![]() |
|
|