![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υ.Γ. Εκτός των άλλων με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα καθ' ότι υπέρβαρος κι εγώ. Last edited by aeriko; 20-03-2012 at 14:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΕΤΣΙ.....!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχει μεγάλη σχέση το σχόλιό μου όμως με το αυτό το κείμενο της δημοσιογράφου, Απόσπασμα:
Όσον αφορά τα "θαρραλέα" άτομα, φαντάζομαι θα αντιλαμβάνεσαι ότι εννοώ τους ψηφοφόρους του Βενιζέλου στις κομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου. Αμφιβάλλει κανείς ότι όλοι αυτοί οι παππούδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και παίρνουν τα διάφορα περίεργα επιδόματα, αντιστασιακές συντάξεις κλπ; Ο σεβασμός αμοιβαίος. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
MAΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι ακριβώς. Και το χειρότερο είναι πως τα Μ.Μ.Ε. έχουν νοτίσει την ψυχή όλων πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και λήξασα. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας τώρα με όποιο τίμημα και με ότι αυτό συνεπάγεται διαφορετικά είναι βέβαιο πως θα καταλήξουμε κι εμείς στα συσσίτια όσα αυτά θα υπάρχουν. Φυσικά και έχουμε τη δύναμη !
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εμένα από τη χαρά μου για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κινήματος. Εύχομαι ολόψυχα στον Θεό να τον αναπαύσει σύντομα………………… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
1.-Με όλο το σεβασμό κύριε gemara αλά αδικείτε τα ζώα. Δεν υπάρχει παχύσαρκο ζώο η μάλλον δεν τον έχετε δει (τον αναφερόμενο) να τρώει. 2.- Το έγραψα και σε σχόλιο του Γιώργου Τράγκα αυτό. Θα έπρεπε οι λίστες αυτών που ψήφισαν χθες να παραδοθούν στο ΣΔΟΕ. Είναι τα τελευταία εναπομείναντα ΠΑΣΟΚΙΚΑ Λαμόγια στον τόπο μας………. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όταν αγριεύει η θάλασσα... | LakisGS | Διάφορα | 62 | 14-05-2012 09:32 |
| Ούτε άξονας ούτε αλυσσίδα! | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 11 | 22-08-2011 21:09 |
| Το κράτος ξεπουλάει... και συσσωρεύει τα προβλήματα | MARK | Ελλάδα | 3 | 01-06-2011 12:28 |
| Ο καφές της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2010, μετακομίζει στην θάλασσα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 121 | 04-06-2010 15:47 |
| Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 13:38 |