GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-03-2012, 14:24
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Έχετε φάει στα συσσίτια;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτή είναι η πραγματικότητα της χώρας μας.
Δεν είμαι αρκετά μεγάλος, αλλά ούτε και μικρός. Παλαιότερα δεν θυμάμαι να ήταν τόσο συχνές, διαδεδομένες και δεδομένες τέτοιες καταστάσεις. Παρόλα αυτά υπήρξαν άτομα ("θαρραλέα", το παραδέχομαι) που πήγαν τάχα μου να καταθέσουν το διευρώ τους την περασμένη Κυριακή... Για το κόμμα και για τον παχύσαρκο πρόεδρό τους.
Με όλο τον σεβασμό που σου έχω, το παραπάνω κειμενάκι ( εν είδη εισαγωγής) τι σχέση έχει με το κυρίως θέμα σου;

Υ.Γ. Εκτός των άλλων με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα καθ' ότι υπέρβαρος κι εγώ.

Last edited by aeriko; 20-03-2012 at 14:38.
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 14:35
TASOS GS Ο/Η TASOS GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Chalkidiki 40° 14' 38" (40.2439°) north

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε διαφωνώ, αλλά σύντομα έρχονται εκλογές. Ας πάμε μαζικά να ψηφίσουμε. Και θα δούμε το αποτέλεσμα. Οποιος δεν ασκεί το δικαίωμα/υποχρέωσή του δε δικαιούται μετά να γκρινιάζει. Κι αν πάρουν πάλι τα κόμματα "πάρτα όλα" μεγάλα ποσοστά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Απόσπασμα:
Συμφωνώ κι εδώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κανένα από τα "μεγάλα" κόμματα που ευτυχώς έγιναν μικρά τώρα ούτε κανείς εκ των αποστατών τους που θα μπορούσε να γίνει πιστευτός. Ουτε οι τάχα μου αριστεροί, γιατί τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα παρά μόνο κάτι παρωδίες. Κάτι μικρά ίχνη εμφανίζονται στην πολιτική απο σοβαρούς (; ) ανθρώπους αλλά έχουν δρόμο πολύ μπροστά τους. Σαφώς όχι αποχή ούτε και λευκό γιατι βολεύει το ΠΑΣΟΚ και την τρισχειρότερη ΝΔ.

ΕΤΣΙ.....!!
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 15:40
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Με όλο τον σεβασμό που σου έχω, το παραπάνω κειμενάκι ( εν είδη εισαγωγής) τι σχέση έχει με το κυρίως θέμα σου;

Υ.Γ. Εκτός των άλλων με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα καθ' ότι υπέρβαρος κι εγώ.
Παναγιώτη θα σου κάνω και κοπλιμέντο, σας έχω δει και τους δυο από κοντά, είσαι ο μισός και λιγότερος από τον Βενιζέλο, Πάγκαλο κλπ. Άρα μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα για το σχόλιό μου, δεν σε αφορά.

Έχει μεγάλη σχέση το σχόλιό μου όμως με το αυτό το κείμενο της δημοσιογράφου,
Απόσπασμα:
...Πριν από δυο μέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος έβγαλε αρχηγικό λόγο στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του κόμματός του, που οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους στα συσσίτια. Μια συγγνώμη παχιά, άκομψη, ρητορική. Χωρίς καμιά σύσπαση στο πρόσωπο, καμιά συντριβή στο βλέμμα. ...
...όπου ένας υπερβολικά παχύσαρκος άνθρωπος που προφανώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, θέλει και ρυθμίζει ζωές και τύχες ανθρώπων που ψάχνουν για να φάνε. Και στο κάτω κάτω βρε αδερφέ αντί να είσαι 170 κιλά και να τρως σα ζώο για την πάρτη σου, φώναξε τρεις πεινασμένους (γιατί για τόσους τρώει το ον αυτό) να φάνε λίγο από το δικό σου, καλό θα σου κάνει, ταΐζεις και 1000 ανθρώπους το χρόνο έτσι. Αλλά αντ' αυτών έχει το θράσος και ζητάει συγνώμη. Και συνεχίζει και τρώει.

Όσον αφορά τα "θαρραλέα" άτομα, φαντάζομαι θα αντιλαμβάνεσαι ότι εννοώ τους ψηφοφόρους του Βενιζέλου στις κομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου. Αμφιβάλλει κανείς ότι όλοι αυτοί οι παππούδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και παίρνουν τα διάφορα περίεργα επιδόματα, αντιστασιακές συντάξεις κλπ;

Ο σεβασμός αμοιβαίος.
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 15:51
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αμφιβάλλει κανείς ότι όλοι αυτοί οι παππούδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και παίρνουν τα διάφορα περίεργα επιδόματα, αντιστασιακές συντάξεις κλπ;
Θα τολμήσω να πω ότι ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε την αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου από μιά ηλικία και πάνω. Πως είναι με τους ανήλικους; Κάπως έτσι θα πρέπει να γίνει και με τους υπερήλικες. Γιατί να συναποφασίζει αυτός που έχει ζήσει τη ζωή του για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών του...

Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 15:56
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Θα τολμήσω να πω ότι ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε την αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου από μιά ηλικία και πάνω. Πως είναι με τους ανήλικους; Κάπως έτσι θα πρέπει να γίνει και με τους υπερήλικες. Γιατί να συναποφασίζει αυτός που έχει ζήσει τη ζωή του για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών του...

Άντε, να διαφωνήσουμε και κάπου!
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 16:00
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:

Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 16:08
george-k1 Ο/Η george-k1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
Μoto: .......?

MAΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 19:24
Slane Ο/Η Slane βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: BMW F 650 GS TWIN 2010

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george-k1 Εμφάνιση μηνυμάτων
MAΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...
Έτσι ακριβώς. Και το χειρότερο είναι πως τα Μ.Μ.Ε. έχουν νοτίσει την ψυχή όλων πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και λήξασα. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας τώρα με όποιο τίμημα και με ότι αυτό συνεπάγεται διαφορετικά είναι βέβαιο πως θα καταλήξουμε κι εμείς στα συσσίτια όσα αυτά θα υπάρχουν. Φυσικά και έχουμε τη δύναμη !
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 21:01
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
####το μου βουρκοσαν τα ματια μου

Και εμένα από τη χαρά μου για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κινήματος.
Εύχομαι ολόψυχα στον Θεό να τον αναπαύσει σύντομα…………………
Reply With Quote
Παλιό 20-03-2012, 21:10
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
1...όπου ένας υπερβολικά παχύσαρκος άνθρωπος που προφανώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, θέλει και ρυθμίζει ζωές και τύχες ανθρώπων που ψάχνουν για να φάνε. Και στο κάτω κάτω βρε αδερφέ αντί να είσαι 170 κιλά και να τρως σα ζώο για την πάρτη σου, φώναξε τρεις πεινασμένους (γιατί για τόσους τρώει το ον αυτό) να φάνε λίγο από το δικό σου,

2.Όσον αφορά τα "θαρραλέα" άτομα, φαντάζομαι θα αντιλαμβάνεσαι ότι εννοώ τους ψηφοφόρους του Βενιζέλου στις κομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου. Αμφιβάλλει κανείς ότι όλοι αυτοί οι παππούδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και παίρνουν τα διάφορα περίεργα επιδόματα, αντιστασιακές συντάξεις κλπ;

Ο σεβασμός αμοιβαίος.

1.-Με όλο το σεβασμό κύριε gemara αλά αδικείτε τα ζώα. Δεν υπάρχει παχύσαρκο ζώο η μάλλον δεν τον έχετε δει (τον αναφερόμενο) να τρώει.

2.- Το έγραψα και σε σχόλιο του Γιώργου Τράγκα αυτό. Θα έπρεπε οι λίστες αυτών που ψήφισαν χθες να παραδοθούν στο ΣΔΟΕ. Είναι τα τελευταία εναπομείναντα ΠΑΣΟΚΙΚΑ Λαμόγια στον τόπο μας……….
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης