![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ρε σεις,ουτε στα πιο φανταστικα παραμυθια δεν γινονται αυτα... ![]() Ξεκινησα μια πρωτοβουλια,να διεκολυνω 5-10 ανθρωπους που ηθελαν να παραγγειλουν κατι απο το εξωτερικο ομαδικα,αλλα ισως να μην ειχαν τον τροπο να το κανουν για διαφορους λογους.Αντ'αυτου μαζευτηκε πολυς κοσμος αλλα παλι δεν κολωσαμε,και προσπαθουμε μεσα απο γραπτο λογο να συννενοηθουμε για το καλυτερο για την ΟΜΑΔΑ.Τωρα γιατι ηταν αναγκη να χαλαμε τις καρδιες μας,ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν θα σχολιασω κατι αλλο,για πανες και τα ρεστα,γιατι οι ''πανες'' ειναι αυτη την στιγμη το πιο ιερο πραγμα στην ζωη μου. Και κατι τελευταιο:Aυτο που εχω μαθει,απο το 2006 που ασχολουμαι με τα forum,ειναι το εξης απλο: Eντος Forum = OMAΔΑ Εκτος Forum = ΜΟΝΑΔΑ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προς στιγμην, φοβήθηκα ότι θα μας παρατησεις μόνους και ερμους.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναστε καλά για τις απαντήσεις και τις διευκρινήσεις.
Στο διαταύτα πως προχωράμε με την ομαδική ; Οεο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
![]() Να πω και εγώ την άποψη μου
Για την παραγγελία από την στιγμή που ο Γερμανός δεν κάνει καλύτερη τιμή λόγω της ποσότητας και το κόστος των μεταφορικών λόγω βάρους ανεβαίνει προτείνω να κάνουμε το εξής. Έχουμε 62 ζευγάρια να τα χωρίσουμε σε ομάδες των 5 η 10 ζευγαριών (να μας πει ο Γερμανός πόσα ζευγάρια στέλνει με 15 ευρώ ) και να στείλουμε αντίστοιχα mail με την παραγγελία την ίδια στιγμή από τον ίδιο χρήστη Άκη. Τα ποσά ας τα παραλάβει από τον ίδιο λογαριασμό που θα του δώσει ο Άκης .Θα έρθουν έτσι την ίδια μέρα 5 η 10 δεματάκια χωριστά από την κουριερ στον ίδιο παραλήπτη. Τώρα θα μπορούσαμε ακόμα στις χωριστές παραγγελίες να βάλουμε παραλήπτες σε διαφορετικές διευθύνσεις Τέλος τα μεταφορικά θα τα επιβαρυνθούμε διαιρώντας τα 15 ευρώ / ζευγάρια κάθε ομάδας. Τώρα για τα υπόλοιπα Κωστάκη λόγω του ότι έρχονται άγιες μέρες και λόγω του ότι αυτή η αγορά αφορά πράγματα για το Άγιο Όρος που πηγαίνουμε για να αγιάσουμε καλά θα είναι να μην μας κολάζεις . Προχώρα Άκη με αυτή μου την άποψη εκτός και αν κάνω κάτι λάθος . Υ.Γ Προτείνω τέλος τα mail να φύγουν με την σειρά προτεραιότητας αυτών που θα πάνε στο Άγιο Όρος και μετά των υπολοίπων. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 15:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 22:11 |