![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Ρε σεις,ουτε στα πιο φανταστικα παραμυθια δεν γινονται αυτα... ![]() Ξεκινησα μια πρωτοβουλια,να διεκολυνω 5-10 ανθρωπους που ηθελαν να παραγγειλουν κατι απο το εξωτερικο ομαδικα,αλλα ισως να μην ειχαν τον τροπο να το κανουν για διαφορους λογους.Αντ'αυτου μαζευτηκε πολυς κοσμος αλλα παλι δεν κολωσαμε,και προσπαθουμε μεσα απο γραπτο λογο να συννενοηθουμε για το καλυτερο για την ΟΜΑΔΑ.Τωρα γιατι ηταν αναγκη να χαλαμε τις καρδιες μας,ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν θα σχολιασω κατι αλλο,για πανες και τα ρεστα,γιατι οι ''πανες'' ειναι αυτη την στιγμη το πιο ιερο πραγμα στην ζωη μου. Και κατι τελευταιο:Aυτο που εχω μαθει,απο το 2006 που ασχολουμαι με τα forum,ειναι το εξης απλο: Eντος Forum = OMAΔΑ Εκτος Forum = ΜΟΝΑΔΑ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προς στιγμην, φοβήθηκα ότι θα μας παρατησεις μόνους και ερμους.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακη είμαι σύμφωνος οτι και αν αποφασίσεις. Και μην πτοείσαι. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν εχουμε μάθει να λειτουργούμε συλλογικά, γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 15:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 22:11 |