06-09-2012, 09:57
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Μας φέρονται όπως δεν θα θέλανε να τους φερθούμε
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios
περα απο την ατακα του τυπου περι επομενης φορας και αλλες μεγαλοστομιες...και το γεγονος οτι σε εκλεισε ενω λες οτι σε ειχε δει...απαραδεκτες...
Είτε με αυτοκίνητο, είτε με μηχανή είτε με ποδήλατο, προσπαθώ πάντα να κοιτάω τον καθρέφτη αυτού που προσπερνάω.
πιστευω ομως οτι τα ποδηλατα δεν πρεπει να μπαινουν σε δρομους οπως Κηφισιας... (οχι δεν οδηγω TDM  )
πριν κανενα 3μηνο πετυχα ποδηλατη, να κανει ποδηλατο πανω στην Εθνικη στο υψος παλιας Ρενο, και να προσπαθουμε ολοι να τον αποφυγουμε και να κινδυνευουν με ατυχημα γιατι ο αλλος αποφασησε να κανει ποδηλατο στην Εθνικη, αυτο δεν πρεπει να γινεται...νομιζω οτι καποιες φορες οι απειροι τουλαχιστον ποδηλατες χανουν το μετρο...
καλο θα ειναι οι ποδηλατες (και εγω κανω ποδηλατο) να περνουμε δρομους μικροτερης κυκλοφοριας αλλωστε θα κινυνευουμε οι ιδιοι και οι αλλοι πολυ λιγοτερο...
|
Πέρα από το ότι δεν απαγορεύεται, δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην πάω στην Κηφισίας. Πχ για να πάω στο χασάπικο, θα πρέπει να αφήνω το ποδήλατό μου σε κάποιο παράλληλο της κυρίας οδού? Ή να το κουβαλάω μαζί μου με τα πόδια?
Δεν είναι έτσι.
Άλλωστε και οι ποδηλατόδρομοι, κατειλημμένοι είναι από άλλα αυτοκίνητα, που παρκάρουν επάνω σε αυτούς. Ουστ βρωμιάρηδες Εκαλιώτες, καλά κάνουν και θέλουν να σας κάψουν...
μερικοί από εδώ μέσα... γειά σου ρε ΓιωργάραP.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Δήμος
Χαρά στο κουράγιο σου γείτονα που έκατσες και έπιασες κουβέντα με τον γιαπωνέζο. Αλλά ότι θα κάνεις μετά και εσύ τον κινέζο και θα τον πατήσεις, κρίμα δεν είναι...για τους πίσω που θα πέσουν πάνω του μετά;;; Χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Δεν θα τον πατήσω. Θα φρενάρω μπροστά του. Ξέρει αυτός…
Θα πέσει επάνω μου. Δεν είναι ο μόνος. 
Έτσι κάνουν όλοι αυτοί. 
|