![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
δεν είναι συμπεριφορά αυτή ... << την άλλη φορά θα σε πατήσω >> ... ![]() Αλλά είπαμε ... παιδία ... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Χα χα χα ... μ' αρέσει που βγάζεις την ουρά σου έξω ... ![]()
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Δόξα τον Μεγαλοδύναμο… πάντα έχω. ![]() Απόσπασμα:
![]() Βάλε και κανένα αξιόπιστο σημάδι στίξης, για να καταλαβαίνουμε και μεις… τί να εννοεί ο ποιητής. ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν θα τον ξαναδώ τον οδηγάρα, και να είμαι με το τζιπάκι…? Ξέρετε… όλοι αυτοί οι γρήγοροι, επάνω στις Cayenne σταματάνε. ![]() Θέλει και τα φτιαξιματάκια της, μάλλον βρήκα υποψήφιο για φρενάρισμα για να πέσει επάνω μου και να μου τα φτιάξει όλα. |
|
|||
|
|||
![]() Νο comments.....!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xρήστο λαλάκας ο τύπος, αλλά με ποδήλατο στην Κηφισίας είναι χειρότερα από το να κυκλοφορείς με το GS χωρίς κράνος...
![]() Το αν είναι νόμιμο ή όχι καμία σημασία δεν έχει, με όχημα που είναι δραματικά πιό αργό από τα υπόλοιπα που κινούνται στον δρόμο είσαι υποψήφιο θύμα και εξαρτάσαι από την στραβομάρα του κάθε ένα... κατά την γνώμη μου η δεξιά λωρίδα είναι η πιό επικίνδυνη γιατί οδηγούν όλα τα στραβά εκεί πέρα, η προσπερνούν οι "γρήγοροι"... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άρα δεν παίρνω το ποδήλατο μου για Κηφισιά? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι εσύ ένας...