![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προχθές το πρωί τράκαρε στη διασταύρωση της Χ.Τρικούπη με τη Λασκάρεως ένα κόκκινο F650 GS με ένα CITROEN ΖΧ.
Το CITROEN ανέβαινε τη Χ.Τρικούπη προς Αλεξάνδρας και η μηχανή κατέβαινε τη Λασκάρεως. Στο σημείο υπάρχει φανάρι και προφανώς ένας εκ των δύο πέρασε με κόκκινο ή βαθύ πορτοκαλί..... Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές οι οποίες στάθηκαν η αφορμή να αναβάσω αυτό το post. To σημείο πρόσκρουσης ήταν η πίσω δεξιά ρόδα του αυτοκινήτου με τη μπροστινή ρόδα της μηχανής. Ο αναβάτης σημειώστε δεν έφυγε (δεν απογειώθηκε) πάνω από τη μηχανή,πράγμα σύνηθες σε μια τέτοια πρόσκρουση.Οι ζημιές του αυτοκινήτου ελάχιστες : στράβωσε ελάχιστα το χείλος της σιδερένιας ζάντας και μπήκε λίγο το φρύδι του φτερού στο σημείο που τελειώνει κοντα στη πίσω δεξιά πόρτα.Τη μπόρα την άρπαξε η ρόδα. Και ερχόμαστε στη μηχανή Κόπηκαν και τα δύο καλάμια όπως το αγγούρι !! (Κυπριακή έκφραση που αποδίδει την ευκολία με την οποία κόβεται κάτι). Κόπηκαν 2 εκ περίπου πάνω από το σημείο που περνάει ο άξονας που κρατάει τη ρόδα. Αν υποθέσουμε ότι η μηχανή είχε ταχύτητα 30-40 χλμ και 270 κιλά βάρος μηχανής και αναβάτη η δύναμη της πρόσκρουσης πρέπει να ήταν από 810 Kgr μέχρι 1080 kgr (Bάρος x ταχύτητα)... Η απορία μου λοιπόν , έπρεπε να κοπούν τα καλάμια ?? Από άλλα περιστατικά που έτυχε να πέσουν στην αντίληψη μου γνωρίζω ότι συνήθως στραβώνουν οι μπουκάλες. Προσπάθησα να σας το περιγράψω όσο πιο αναλυτικά μπορούσα γιατί δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ... | MARK | Ανέκδοτα | 15 | 06-02-2010 23:54 |
f650 | branakos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 13 | 27-09-2009 18:02 |
GS F650 | teoglock1976 | Καλώς ήλθατε | 18 | 15-09-2009 17:07 |
bmw F650 gs VS honda xl 650 transalp | Billakos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 42 | 06-06-2009 09:11 |
Για F650 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 0 | 27-04-2009 11:47 |