GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Εξοπλισμός αναβάτη > Κράνη

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 17-02-2010, 02:45
Γιώργος Σαββίδης Ο/Η Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: Πολλές - των φίλων μου ....
Προεπιλογή Απάντηση: Ιστορία του κράνους..

Φίλε Γιώργο (gemara) χαίρομε που παρακολουθείς το θέμα γιατί πολλές φορές έχεις κάτι να πεις με τις γενικότερες γνώσεις σου ……….και προσωπικά χαίρομε να διαβάζω τα ποστ σου όταν γράφεις πως είναι τα πράγματα στην κεντρική Ευρώπη που έχεις ζήσει και σε άλλες χώρες που έχεις επισκεφθεί

Τους Αμερικανούς τους θαυμάζω σε πολλά ! Αλλά κολλάω λίγο στο από πού βρήκαν τα χρήματα για την ωραία χώρα που έχουν……. και δεν μπορώ να δεχτώ την πολιτική τους υποκρισία και τα περί κράνους ………..

Φίλε Γιώργο έχω μια απορία και θα ήθελα να το ξέρω αν γνωρίζεις …….στις πολιτείες που δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του κράνους η ζώνη του αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική ?

Φίλε Νότη τους Άγγλους τους θαυμάζω για το ποδόσφαιρο που παίζουν, την κερκίδα των φιλάθλων ,τα μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου (hi fi κλαση Α < gemara δεν πιστεύω να τα ξέχασες>) για τα πρώτα μεταλλικά τακάκια που έφεραν στην αγορά με την DUNLOPAD και άλλα πολλά

Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια του δασκάλου μου στο δημοτικό (δικτατορία τότε) παιδιά μου δεν υπηρξε κανείς από τους μεγάλους που να μην φοβήθηκε την απέραντη έκταση της Ρωσίας και την πολιτική των Άγγλων .

Τότε δεν το μπορούσα να καταλάβω πολλά από αυτά που έλεγε και ο δάσκαλος δεν μπορούσε να πει περισσότερα …………..μετά από 40 χρόνια έμαθα τι ήθελε να πει και ευτυχώς για μένα που δεν ξέχασα ποτέ τις λίγες λέξεις κλειδιά που μας έλεγε για την μόρφωση μας

Φίλε σε πάρα πολλά συμφωνώ μαζί σου αλλά για το θέμα κράνος και UK δεν μπορώ
Ομολογώ ότι πάντα ήμουν επιφυλακτικός με τα κράνη από UK και τις προσπάθειες τους ……….
Ώσπου κάποιο μέλος από το V STROM FORUM πριν από ενάμισι χρόνο με ρώτησε ποια είναι η άποψη μου για την αξιολόγηση SHARP …….τότε δεν γνώριζα ούτε την ύπαρξη του …….μου έδωσε ένα λινκ και έκανα μια μικρή έρευνα

ΚΡΑΝΟΣ. Ολα οσα πρέπει να ξέρουμε
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης