![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιώργο (gemara) χαίρομε που παρακολουθείς το θέμα γιατί πολλές φορές έχεις κάτι να πεις με τις γενικότερες γνώσεις σου ……….και προσωπικά χαίρομε να διαβάζω τα ποστ σου όταν γράφεις πως είναι τα πράγματα στην κεντρική Ευρώπη που έχεις ζήσει και σε άλλες χώρες που έχεις επισκεφθεί
Τους Αμερικανούς τους θαυμάζω σε πολλά ! Αλλά κολλάω λίγο στο από πού βρήκαν τα χρήματα για την ωραία χώρα που έχουν……. και δεν μπορώ να δεχτώ την πολιτική τους υποκρισία και τα περί κράνους ……….. Φίλε Γιώργο έχω μια απορία και θα ήθελα να το ξέρω αν γνωρίζεις …….στις πολιτείες που δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του κράνους η ζώνη του αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική ? Φίλε Νότη τους Άγγλους τους θαυμάζω για το ποδόσφαιρο που παίζουν, την κερκίδα των φιλάθλων ,τα μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου (hi fi κλαση Α < gemara δεν πιστεύω να τα ξέχασες>) για τα πρώτα μεταλλικά τακάκια που έφεραν στην αγορά με την DUNLOPAD και άλλα πολλά Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια του δασκάλου μου στο δημοτικό (δικτατορία τότε) παιδιά μου δεν υπηρξε κανείς από τους μεγάλους που να μην φοβήθηκε την απέραντη έκταση της Ρωσίας και την πολιτική των Άγγλων . Τότε δεν το μπορούσα να καταλάβω πολλά από αυτά που έλεγε και ο δάσκαλος δεν μπορούσε να πει περισσότερα …………..μετά από 40 χρόνια έμαθα τι ήθελε να πει και ευτυχώς για μένα που δεν ξέχασα ποτέ τις λίγες λέξεις κλειδιά που μας έλεγε για την μόρφωση μας Φίλε σε πάρα πολλά συμφωνώ μαζί σου αλλά για το θέμα κράνος και UK δεν μπορώ Ομολογώ ότι πάντα ήμουν επιφυλακτικός με τα κράνη από UK και τις προσπάθειες τους ………. Ώσπου κάποιο μέλος από το V STROM FORUM πριν από ενάμισι χρόνο με ρώτησε ποια είναι η άποψη μου για την αξιολόγηση SHARP …….τότε δεν γνώριζα ούτε την ύπαρξη του …….μου έδωσε ένα λινκ και έκανα μια μικρή έρευνα ΚΡΑΝΟΣ. Ολα οσα πρέπει να ξέρουμε |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 09:12 |
Ιστορία του Ελληνικού μοτοσυκλετισμού | frits | Παλαιά μοντέλα - Classic | 7 | 06-11-2009 12:48 |
Περί του κράνους ο λόγος...Ας δούμε το βίντεο... | riko46 | Κράνη | 10 | 11-10-2009 20:50 |
Η Ιστορία του Tango | skippybi | Πολιτισμός | 6 | 30-01-2009 10:59 |
Η λειτουργία του κράνους | leonidas | Κράνη | 10 | 16-01-2009 11:00 |