![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για ακούστε μια ιστορία και πείτε καμια γνώμη......
Μετά από πολυήμερο ταξίδι, μόλις έφτασα σπίτι, τα ξένον της μεσαίας σκάλας άρχισαν κάποια κόλπα. Δηλαδή, πατούσα μίζα, άναβε για 2 δεύτερα και μετά έσβηνε. Αυτό το παρουσίασε για μια μέρα - πάνω από 15 δοκιμές συνολικά. Την παράτησα και μετά από 3 μέρες που πήρα απόφαση να την σκαλίσω, άναψε με την πρώτη! ΟΚ, λέω, κάτι "περαστικό" ήταν, θα δούμε. Μετά από 2 μέρες πάλι τα ίδια. Το παίρνω απόφαση λοιπόν και της βάζω χέρι. Επειδή όμως δεν ήξερα αν φταίει η λάμπα ή το μπάλαστ, τα διασταύρωσα με την μεγάλη για να δω ποιο είναι το πρόβλημα. Κι εδώ ξέχασα κι αυτά που ήξερα!!!! Αποσυνδέω τις φίσες της λάμπα της μεσαίας σκάλας και την συνδέω με το μπάλαστ της μεγάλης. Δεν την βγάζω από τον προβολέα. Θεωρητικά, θα έβαζα μπροστά, θα πάταγα να ανάψει η μεγάλη σκάλα και τότε θα έβλεπα αν δούλευε η λάμπα ή ήταν καμένη. Σωστά; ΛΑΘΟΣ!!! ¨Εβαλα μπροστά και άναψε!!! Ενώ ήταν συνδεδεμένη με το μπάλαστ της μεγάλης!!!!! Συνδέω με τον ίδιο τρόπο την λάμπα της μεγάλης σκάλας με το μπάλαστ της μεσαίας για να δω τι θα γίνει, βάζω μπροστά και όλα δούλευαν κανονικά!!!!! Δηλαδη η μεσαία κανονικότατα, όταν έπαιρνε μπροστά και η μεγάλη επίσης, όταν χρησιμοποιούσα το μπουτόν!! ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΑΛΑΣΤΣ!!!!!!!!!! Έμεινα, πραγματικά, #######!!!! Τα ξανασύνδεσα κανονικά και δούλευαν ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να συνεχίσω τις δοκιμές αλλά από το μεσημέρι με τρώει!!!! Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος δεν είμαι, από ξένον δεν ξέρω πολλά αλλά είμαι της δουλειάς - μηχανικός - και 5 βασικά τα κατέχω!! Αυτό δεν το έχω ξαναδεί!! Έχει κανείς καμιά ιδέα;;;; |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Κάθε χώρα με τα προβλήματά της | Carduelis | Υγεία | 0 | 14-02-2010 21:58 |
Η Σαντορίνη με τα ωραία της ... | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 2 | 01-09-2009 12:06 |
Πείτε τα όλα με... μουσική | skippybi | Επικαιρότητα | 8 | 10-04-2009 08:16 |
Πωλείται με τα YOSHIμούργια ..... | gs1150 | Αστεία Video | 12 | 15-01-2009 23:19 |