Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..!
Κ επειδη το rid μου εκανε κατι τσακαλιες
κ για να το αντικαταστησω,σιγα μη τους δωσω περιπου ενα μηνιατικο(750ευρα..ρε,τι λετε ρε...μαλλινο ειναι..?) κ επειδη χερακια εχω....κ επειδη δεν ξερω πως να ποσταρω καλα(εδω θελω βοηθεια..), τα συνημμενα δειτε που υποβαλλω.Να σημειωθει οτι δεν την πλενω ΠΟΤΕ με πιεστικο κ οταν τελειωσα με την επισκευη του εριξα κ ενα χερι...σιλικονη γυρω γυρω,ετσι για να μαθει να φερεται....Να φανταστειται απο την οξειδωση ειχε `ανοιξει` το κυκλωμα κ αναγκαστηκα να του κανω κολληση,μολις κ μετα βιας φαινοταν το κοψιμο.Υλικα επισκευης:καθαριστικο σπρευ επαφων,πολυμετρο(τσεκαρισμα led,συνεχειας κυκλωματος),βατονετες για τα αυτια,κολλητηρι...κ μπολικη διαθεση...Α κ μια σημειωση:για να βγαλεις το rid δεν χρειαζεται να βγαλεις τον ανεμοθωρακα...Μια μικρη επεξηγηση τι βλεπετε:φωτο 1-η πλακετα απο την `πισω` μερια οπου στο κατω μερος φαινεται-καπως- η οξειδωση...(ειναι το κατω σημειο οπου απο την αλλη ειναι τα led που δινουν φως στην mfd-oυτε 16,`ναταν...)
φωτο2-οτι η ενα σε κοντινο...
φωτο3-η κολληση στην περιοχη του στροφομετρου εκει που ειχε ανοιξει το κυκλωμα...(ειναι στη πανω κ ακριβως στο κεντρο απο το ασπρο `πραγματακι`-οι ροοστατες του τροφομετρου ειναι εκει μεσα..)
φωτο 4-οτι κ η 3 σε κοντινο...
Οποιος αντιμετωπιζ(σ)ει παρομοιο προβλημα,εδω ειμαστε...
Παντα φιλικα,stukas...
|