![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κ επειδη το rid μου εκανε κατι τσακαλιες
κ για να το αντικαταστησω,σιγα μη τους δωσω περιπου ενα μηνιατικο(750ευρα..ρε,τι λετε ρε...μαλλινο ειναι..?) κ επειδη χερακια εχω....κ επειδη δεν ξερω πως να ποσταρω καλα(εδω θελω βοηθεια..), τα συνημμενα δειτε που υποβαλλω.Να σημειωθει οτι δεν την πλενω ΠΟΤΕ με πιεστικο κ οταν τελειωσα με την επισκευη του εριξα κ ενα χερι...σιλικονη γυρω γυρω,ετσι για να μαθει να φερεται....Να φανταστειται απο την οξειδωση ειχε `ανοιξει` το κυκλωμα κ αναγκαστηκα να του κανω κολληση,μολις κ μετα βιας φαινοταν το κοψιμο.Υλικα επισκευης:καθαριστικο σπρευ επαφων,πολυμετρο(τσεκαρισμα led,συνεχειας κυκλωματος),βατονετες για τα αυτια,κολλητηρι...κ μπολικη διαθεση...Α κ μια σημειωση:για να βγαλεις το rid δεν χρειαζεται να βγαλεις τον ανεμοθωρακα...Μια μικρη επεξηγηση τι βλεπετε:φωτο 1-η πλακετα απο την `πισω` μερια οπου στο κατω μερος φαινεται-καπως- η οξειδωση...(ειναι το κατω σημειο οπου απο την αλλη ειναι τα led που δινουν φως στην mfd-oυτε 16,`ναταν...) φωτο2-οτι η ενα σε κοντινο... φωτο3-η κολληση στην περιοχη του στροφομετρου εκει που ειχε ανοιξει το κυκλωμα...(ειναι στη πανω κ ακριβως στο κεντρο απο το ασπρο `πραγματακι`-οι ροοστατες του τροφομετρου ειναι εκει μεσα..) φωτο 4-οτι κ η 3 σε κοντινο... Οποιος αντιμετωπιζ(σ)ει παρομοιο προβλημα,εδω ειμαστε... Παντα φιλικα,stukas... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος.....Αχρείαστος να είσαι φίλε.......................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι εκανες βρε παλαβε?
![]() :sm4::sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑΙΟΣ
:sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ασε καταλαβα! Το καντραν!
Τελοσπαντων υπαρχει κατι σε αυτη τη μηχανη που δεν χαλαει? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ αδερφέ ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι ακριβώς διόρθωσες
![]() Ειδικά άμα βλέπω το βιβλίο που ακούμπησες το κύκλωμα για φωτογράφηση. Από τα ωραιότερα ταξιδιωτικά βιβλία (δίτομο) για τους άγνωστους ορεινούς προορισμούς στην πατρίδα μας! Μπράβο σου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ακριβως...και για να μην του βγαλει κατι περισσοτερο και παει για αλλαγη εκατσε ο ανθρωπος και το μερεμετησε μονος του.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ακυρώνονται στις ΗΠΑ οι πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού | pirate | Υγεία | 3 | 01-04-2010 01:51 |
Αϊτή: Θύμα του σεισμού επιβιώνει με τη βοήθεια του iPhone | syan | Επικαιρότητα | 4 | 26-01-2010 12:30 |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 18:53 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 01:08 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 12:22 |