![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
3. H EΛΕΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥΣ παρτ θρι-TATEΛΩΝΙΑ
Στην μικρή διάρκεια ζωής μου, γιατί τώρα εικοσαρίζω - επί διορθωτικό συντελεστή 1.7- δεν είχα ματαξαναδεί πιο άσκημες φάτσες, γεμάτες πονηρία και κακότητα, πλασμένες σίγουρα από το γλοιωδέστερο υλικό εκ των βαθέων της κολάσεως. Τι είστε σεις ρε κουμπάροι; τους φώναξα, ενώ ο σφιγκτήρας μύς μου ίσα που κρατούσε τον φόβο μου σε ενιαία ακόμη μορφή Όλα τα τρώμε και όλα τα καταπιώνουμε, μουρμούρισαν και λάμψες αστραποβολούσαν από τα καταχθόνια μάτια τους. Είμαστε τα τελώνια, εντολοδόχοι του κακού και παράγοντες της συμφοράς Και στο μύθο ετούτο πώς κολλάτε; Η ιστορία σου δεν είχε δραματική πλοκή και είπαμε να σιγοντάρουμε, είμαστε μεταγραφή από τη λίμνη της δόξας δράμας και παίζουμε μπακότερμα Είστε γιούχου μου φαίνεται, χώρια που μοιάζετε υπερβολικά, με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μου με μπαλακλάβες Εγώ δεν σ έβρισα ότι είσαι μπακλαβάς μου αντιμίλησε ο κοντός και πήγε να μου πουλήσει τσαμπουκά, αλλά ο ψηλόχοντρος τον έπιασε από το σβέρκο. Στάκα, δεν τον φάμε τώρα, δεν μας παίρνει να ανεβαίνουμε συνέχεια για προμήθειες, άσε να δούμε τι μέρος του λόγου είναι οι φίλοι του και να τους τσουβαλιάσουμε όλους μαζί Ο κοντός συμφώνησε απρόθυμα Οι βρεξωγήινοι μας είχαν γυρίσει την πλάτη και κάτι προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν από ένα μικροσκοπικό μηχανισμό Τώρα τι θα γίνει φώναξα, δεν αποτελώ ενδιαφέρον εγώ για κανένα; Δεν θέλει κανένας να με φάει; Τι κανετε εκεί πέρα; Ρώτησα και δίχως να περιμένω απάντηση πλησίασα. Άσε μεγάλε, πάθαμε νίλα μια φορά κι ένα καιρό, το διαστημόπλοιο μας χάλασε και δεν παίρνει μπροστά με τίποτα, το κοιτάμε μια στο τόσο μπας και πάρει μπροστά, αλλά τίποτα, είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε παρέα με τους γήινους μέχρι να πεθάνουμε Βρε γαμώτο είναι βράδυ, αλλιώς θα παίρναμε ένα τηλέφωνο τον georgep, δεν είναι ούφο, αλλά με τα μηχανολογικά τα πάει μια χαρά, γι αυτό οδηγεί και varadero. Και τον μηχανισμό των αντικυθήρων μπορεί να επιδιορθώσει, αλλά είναι τα συφέροντα στη μέση, άσε, στην ελλάδα οι καλοί δεν βρίσκουν προκοπή Όχι αυτόν, έχουμε διαβάσει τα κατεβατά του και χάσαμε την μπάλα. Δεν έχεις κάποιον άλλο; Τον Gemara, που φτιάχνει αρχαιολογίες, αλλά δεν θα ρθει Κανα μπασμένο σοφιστικέ έχεις; Κοίτα , είναι να ρθει ο λεωνίδας, ο vpentza, κι αυτός κάτι παλεύει, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά Καλά, φέρε τον αυτόν για να μας βοηθήσει και τους άλλους για να τους φάμε, αλλά πρόσεξε, επειδή έχουμε βρεξωχολιστερίνη και βρεξωτριγλυκερίδια, μην τους πολυταίσεις, άθλησέ τους και φέρε τους ζεστούς και έτοιμους για φάγωμα. Τούτα μου είπαν και με ξαπόστειλαν στην επιφάνεια της λίμνης, με το μοτο γκούζι να με κοιτάει με φανάρι ψιλογλαρωμένο, γιατί από το καρτέρι, αποκοιμήθηκε. Ού να μου χαθεί, ούτε σε ένα θρίλερ της προκοπής δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει, γι αυτό την επόμενη φορά θα τιμήσουμε αντίς τον ευρωπαικό, τον ασιατικό κινηματογράφο, με τα σχιστομάτικα φαναροφλάς Ξαναγύρισα στη σκηνή, αλλά δεν με έπιανε ύπνος, ούτε κανείς τους θα με πίστευε. Κοιμήθηκα με την μπότα απ έξω, περιμένοντας τους βαρβάρους Last edited by kostas-patra; 18-05-2010 at 09:58. Λόγος: ετσι |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 10:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 20:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 09:29 |