![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ έχω πάει και σε καλύτερα μέρη
μην τα παραλέμε όλα όμορφα, ρόδινα και αηδίες... αργήσαμε να ξεκινήσουμε, αργήσαμε στον καιφέ, τα κιεφτεδάκια δεν είχαν δυόσμο, δεν είδαμε τίποτα, δεν φάγαμε παγωτό, φύγαμε γλήγορα μην μας πιάσει η βρόχα, ξέχασα να βάλω κάρτα μνήμης στην κάμερα και τραβούσα δίχως να έχει αποθηκευτεί έστω και μια, η παρέα ήταν καλογυαλισμένη και σε χώμα δεν πήγαμε, έφαγαν σαν ακρίδες τα ορεκτικά μεσοτραπεζίς και δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον στην όλη ιστορία να μην το ξανακάνουμε λέω εγώ και από δω και πέρα, όποιος θα αναφέρει τον όρο εκδρομή να μπανιάρεται αυτόματα |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως μια χαρά πέρασα! και ήπιαμε(τε), και φάγαμε καλά, και τη βολτούλα μας γύρω από τη λίμνη κάναμε και καλό καιρό είχε!
παιδιά... αν του κώστα δεν του άρεσε(...-για όποιον τον πιστεύει) θα παίρνω το τέρας guzzi και θα έρχομαι μόνη μου στις εκδρομές!!! ΜΠΑΝ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλά που δεν ήρθα λοιπόν, την γλύτωσα !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καιρό κράτησα το στόμα μου κλειστό, μα τώρα εξηγούμαι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ΕΛΕΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥΣ
Όποιος την νύχτα πορπατεί λάσπες και ##### π@τεί, ούπς, κακιά λέξη Τι να το κάνεις, κακιά ξεκακιά, όχι μόνο τα πατήσαμε αλλά κοιμηθήκαμε πάνω τους, δηλαδή τρόπος του λέγειν, αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα μπερδεμένα. Εγώ είμαι τσίπης και μ αρέσει η εκδρομή, άρα, το λοιπόν φορτώνω το τέρας του λοχ νές, sp.kaffeusfrappeusLin. μετά της συζύγου(από τον ζυγό του μαρτυρίου, αλλά αυτή είναι μιαν άλλη κουβέντα) και λέμε να πάμε το ερπετόροδό μας μια βόλτα στο φυσικό του περιβάλλον, τη λίμνη. Αυτή επιλέχθηκε με οικονομικοπεριβαλλοντικά κριτήρια(να ναι κοντά=λιγότερη μπεντζίνα=λιγότερη μόλυνση του περιβάλλοντος) και το όνομα αυτής τσιμπλού. Το κυκλόπειο φανάρι του mg(συντγρφ από το μοτο γκουζι, με τς για τους ιταλομαθείς) έπασχε από ανίατο κριθαράκι τσίπλα και είπαμε να συνδυάσουμε την εκδρόμα με την θεραπεία του. Το λοιπό, το δηλώσαμε στο φόρουμ ότι θα πάμε, ώστε να ψάξει κάποτε κάποιος να μας βρεί, αν τυχόν συνέβαινε κάτι, αλλά με τρόπο τέτοιο ώστε να μην προσελκύσουμε πολύ ενδιαφέρο, το κοινώς σαμποτάραμε με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο την αθρόα συμμετοχή των φυσιολατρών, αλλά δεν καταφέραμε να διώξουμε όλα τα τσιμπούρια εκδρομείς από την πλάτη μας. Ξεκινήσαμε οι δύο μας και το τέρας, μας ακολούθησε ένα αγγελούδι πλάσμα, ας την πούμε χαριτολογώντας ομορφιά και αναμέναμε το τυφλό ραντεβού της, τον μπάιντ ντέητ, τον λόρενς εκ περισού 3 ώρες στην μαγευτική ακράτα έξω από την φρουταγορά, μέχρι να δεήσει και να ρθει. Δεν ήρθε ποτέ στην ώρα του, άρα τον γράψαμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, γιατί όλες οι άλλες προς εγγραφή περιοχές είχαν από καιρό γεμίσει. Η ορισμένη ώρα συνάντησης έκτη μετά μεσημβρίας είχε σκοπό την χαλαρή πορεία μας προς το άγνωστο μαγευτικό μέρος που το έζωναν θρύλοι, μύθοι και παραδόσεις, αλλά και η ανάγκη μας να βρούμε το κατάλληλο μέρος, με τις κατάλληλες προδιαγραφές για να καταλύσουμε, πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν, εφόσον ο μυστακιοπογωνοφόρος παις προσήλθε ως σερνάμενη κουνάμενη πέρδικα εν καιρώ αναπαραγωγής, με αποτέλεσμα να μας στήσει και εμείς να ψάχνουμε μες στο σκοτάδι, πέριξ της λίμνης να στήσουμε τον γαιωδαιτικό μας θόλο, δίχως δυνατότητα σαφούς προσανατολισμού και επιλογής του καταλλήλου σημείου, με επαρκή κάλυψη από τον πρωινό ήλιο, από τα νερά απορροής μιας πιθανής τελοανοιξιάτικης καταιγίδας και υπήνεμης κάλυψης από τα στοιχειά της φύσης. Ως πάντα, βρήκα το ακαταλληλότερο σημείο, στήσαμε τη σκηνή, βρήκαμε μια παρέα γειτόνων με τροφόσπιτα-τροχόσπιτα, είπα ένα γειά για να δηλώσω αγνές- προς το παρόν- προθέσεις και αφού κατάλαβαν το ποιόν του ανδρός, μας υπέδειξαν την καλύτερη μεριά για τους σκηνίτες της λίμνης, κοντά τους, κάτω από ένα υπεραιωνόβιο πεύκο 30 και χρόνων, εφιστώντας μας την προσοχή να μην στήσουμε στην παραδίπλα εσοχή που είχε τον ρόλο χαβούζας, αφοδευτηρίου, χεζοβολιού απ όπου οι κλατσιμπιρδόνιοι ήχοι δήλωναν το τέλος της μεταβολικής διαδικασίας της τροφής. Οι γείτονες διέθεταν έναν 9χρονο πιτσιρίκο, ο οποίος τα προηγούμενα βράδια ακούγοντας τους ήχους της λίμνης, του καιρού ανάμεσα στις φυλλωσιές, τις βροντές από τους κεραυνούς και τις λάμψεις των αστρωπών, επέτρεψε στον φόσ#### του να αποπατήσει εκεί που ατυχώς ήταν να κοιμηθούμε, κάτι που το καταλάβαμε όταν ήταν πραγματικά αργά, όταν κατά τις 2 επιστρέψαμε από την ταβέρνα του παναγιώτη. Ο παναγιώτης είναι ένα παλικαράκι λογιότατο, ήρεμος, σεμνός, προσεκτικός και μετρημένος στις εκφράσεις του, σαν εμένα ακριβώς ένα πράγμα, που ανέλαβε γύρω στις 11 να κατευνάσει την όρεξή μας, που από ώρα διαμαρτυρόταν εκκρίνοντας μέλαν χολή στα άδεια στομάχια μας. Ο λόρενς έφταξε πάνω που ακούμπησαν τα πιάτα στο τραπέζι και σαν να μην έτρεχε κάστανο ξεκίνησε την μασαμπούκα με το αρνάκι λαδολέμονο, τους τεράστιους κιοφτέδες, την γεμιστή πεντανόστιμη μελιντζάνα και το προζυμένιο ψωμί. Τα άκουσε, τα λούστηκε τα κοπλιμέντα μας αγόγγυστα, ως γνήσιος φταίχτης και για πρώτη φορά-και μόνη- παραδέχτηκε ότι άργησε σαν να ερχόταν από την αραβία, σαν τον μεθ όσκαρ βραβευμένο συνονόματό του. Έπεσε παγωμάρα στο τραπέζι, μπορεί να υπερέβαλα εαυτόν, αλλά 3ώρες δίχως ένα τηλεφώνημα από την μια, ένα κατεβατό κοσμητικών επιθέτων από την άλλη, νομίζω ότι δεν ένιωσε ριγμένος. Στρέφοντας το βλέμμα προς τον πάνο που διάβαζε ένα βιβλίο, άρχισα να του κάνω ερωτήσεις σχετικά με την λίμνη, το μέρος, την ιστορία. Μειδίασε. Δεν υπήρχε καμπαναριό στο βάθος της λίμνης, κατολίσθηση ναι υπήρξε, αλλά δεν καταπλακώθηκε κανένα χωριό, έφραξε μόνο το πέρασμα των νερών και όσα δέντρα ήταν στην εγγύς υψομετρική περιοχή σκεπάστηκαν από το νερό, σαν αγκυροβολημένα ναυάγια Δεν υπήρχαν θρύλοι, μύθοι, τίποτα διαβολικό δαιμονικό, εκτός…. Τι ρε παναγιώτη; Τίποτα, σχεδόν τίποτα, δεν έχω σκοπό να σας τρομάξω. Έλα ρε παναγιώτη, δεν φοβόμαστε Τίποτα, τίποτα, έλεγε ο πανος προσπαθώντας ανεπιτυχώς να κόψει την κουβέντα, κάποιος κάποτε μου χε πεί για κάτι που καταπλακώθηκε και ζούσε στον πάτο της λίμνης, αλλά ποιος τα πιστεύει αυτά; Μη τα ρωτάς, αφού έχετε και κοπέλες και θα μείνετε σε σκηνές, δίπλα στο ύπαιθρο, δεν είναι καλό να σας αγριεύω με προκαταλήψεις Με τα πολλά, μας είπε για μια ιστορία με μια μικρούλα κόρη, που παιζε με τα παιχνίδια και τα ζώα της στο χωριό την ώρα της κατολίσθησης, και που όταν άρχισε η στάθμη του νερού να ανεβαίνει, το πόδι της πιάστηκε και την ήπιαν τα νερά. Και; Μετά έγινε κάτι που δεν το πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά, αλλά κανένας δεν αναφέρεται πλέον σε αυτό. Θα μας σκάσεις!! Και η μικρούλα θα έσκαγε, αλλά άνοιξε ο ουρανός και μια φωτεινή δέσμη εστίασε πάνω της εξατμίζοντας το νερό, αυτή βρήκε το χρόνο να γλυτώσει, αλλά δεν ήξερε κολύμπι για να βγεί από την κοίτη της λίμνης εν εξελίξει. Η παράδοση λέει πως μια κοπέλα με ένα σκάφανδρο κατέβηκε από την φωτεινή δέσμη, αγκάλιασε την μικρούλα και χάθηκαν μέσα στην λάμψη μιας αστρωπής. Μιλάς για ούφο; Όχι καλέ μου φίλε, μιλώ για βρεξωγήινους, εμφανίζονται μετά την βροχή και βοηθούν όποιον τους έχει ανάγκη. Έχουν να εμφανιστούν από τότε, αλλά το μέρος είναι ενεργειακό, οι σταγόνες πέφτουν πιο χοντρές και πιο αργά απ ότι οπουδήποτε αλλού και την νύχτα ακόμα και οι λύκοι φοβούνται να αλυχτούν Αυτά μας είπε, όταν μάζεψε τα πιάτα για να μας φέρει τον λογαριασμό, πίσω από την πλάτη τους τον κοροιδέψαμε, αλλά μια ανησυχία οδηγούσε πιο γρήγορα τον παλμό μας. Είπαμε πως ξεχάσαμε ότι ακούσαμε και πήγαμε να βρούμε τις σκηνές και τα παρεάκια μας, με τα τροχόσπιτα. Ήπιαμε τον νείλο σε κρασί και τσίπουρο, αδειάσαμε δυό ταπεράκια λουκούμια, είπαμε ανέκδοτα και τραγούδια και κάπου εκεί γύρω στις 2 τα ξημερώματα, είπαμε να ταβλιαστούμε, γιατί μας περίμενε μια δύσκολη μέρα. Που να ξέραμε ότι σε αυτό το έργο δεν είχαν πέσει ακόμα ούτε οι τίτλοι αρχής. Last edited by kostas-patra; 17-05-2010 at 13:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι καλά, ψήσου μαζί μου και συ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι Α Π Ε Χ Τ Ο Σ φιλε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
στον kosta-patra πηγαινε...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 10:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 20:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 09:29 |