Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Προς ΑΡΚΑ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, GSMANIAC, ITALO κ.λ.πους άλλους φιλους, ξερετε οτι αυτα που γραφω ειναι η αληθεια!! γιαυτο και κανεις δεν μου απαντα με τις αντιθετες και καθολα σεβαστες αποψεις σας......τεκμηριωμενες ομως!!!!!
Εγω αυτο κανω ξεκινωντας απο ''λαθος αφετηρια'' οπως λεει ο συμπεθερος χωρις ομως να μου υποδικνυει την σωστη!!!!
Ο μονος που ''κτυπαει'' στα ισια και με τεκμηριωμενες αποψεις ειναι ο ''carduelis''!! ενας Δ.Υ. με ενα ματσο πτυχια ιατρικης στα χερια του που πλητεται οσο λιγοι απο εμας αλλα λεει τα των με αλλα και τα των δε!!!!!!
Θα δωσω ενα παραδειγμα, ολοι ακουσαμε και διαβασαμε για τους φαρμακοποιους και τους γιατρους που ειναι μπλεγμενοι στην υποθεση δισεκατομμυριων με τα φαρμακα που βρεθηκαν σε......σπηλαιο ετοιμα για αποστολη σε άλλες χωρες!!! Δηλαδη, πλαστες συνταγογραφησεις απο γιατρους, πλαστες εκτελεσεις αυτων απο φαρμακοποιους και ''μαυρες'' μεταφορες αυτων στο εξωτερικο!!! Ζημια δις για το δημοσιο!!!
Κι ερωτω, οι φαρμακοποιοι, οι γιατροι, οι νταλικιερηδες, οι τελωνειακοι και ολοι αυτοι που εμπλεκονται...... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ?
Αλλοι ειναι αυτοι κι αλλοι εμεις???? Σε ποιο τοπο ζειτε/με που προσπαθειτε να βγαλετε την ουρα σας/μας στην απεξω?
Φυσικα και δεν ειναι ολοι απατεωνες, οπως δεν ειναι και ολοι οι 300 απατεωνες, αλλα κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!
Ποια ειναι λοιπόν η ''λαθος αφετηρια''????
|
φιλε μου για να τα κανουν αυτα οι λιγοστοι φαρμακοποιοι το εχουν επιτρεψει οι κατα καιρους υπουργοι,πρωτον με την αμελεια τους και δευτερον με την ατιμωρησια...!οποιος κανει τετοια,βρισκει και τα κανει!
εγω δηλαδη και οι υπολοιποι σωστοι, που φταιμε?να παρουμε το νομο στα χερια μας?