03-08-2010, 15:35
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc
|
|
Απάντηση: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Εσυ απο μονος σου φταις....... τοοοσο, ολοι ομως μαζι οι σαν κι εσενα κιε μενα οι οποιοι ειμαστε 7,000,000 και βαλε και οι οποιοι δεν περνουν αποδειξη απο τον ελαιοχρωματιστη, υδραυλικο, γιατρο, συντηρητη πασης φυσεως, γιατρο, δικηγορο, εμπορο κ.λ.π. για να γλυτωσουμε τον ΦΠΑ, δηλαδη την δικια μας συμετοχη (μια απο τις πολλες) στο κρατος .... φταιμε......τοοοοοοσο!!!!!!!
Αν οι 15 Υπουργοι, αντε 30 μαζι με τους υφυπουργους αντε 100 μαζι με τα τσιρακια τους εβγάλαν δις τα τελευταια 30 χρόνια εχεις αναλογιστει ποσα διςς εχουμε ''κλεψει'' ολοι εμεις οι 7,000,000 και βαλε?????
Λιγοτερα? ισως? περισσοτερα? πολυ πιθανον!!!
Φταιμε κι εμεις? το μονον σιγουρο!!!
|
Ο λαός φίλε όπως <του παίζουνε χορεύει>... Δεν μπορεί να μου παίζουν καλματιανό και γω να χορεύω συρτάκι... Δεν μπορεί να μην έχεις παιδεία και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο εμένα να μην σπουδάσω το παιδί μου επειδή είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ να τη φτιάξεις...
Κράτα λοιπον τις ενοχες σου για σένα και μονο....
Αυτά ΔΕΝ περνάνε πια στον κόσμο για να τον κάνουν να κάθεται ήσυχα, να υπομένει ραγιάδικα τις ΑΔΙΚΙΕΣ τους και σαν ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ να τραγουδάει το τραγουδάκι του Gammy Bear <Θα ΄μαι καλό παιδί, άριστος μαθητής κλπ)....
|