![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ta λες απλά κ γλαφυρά όπως πάντα .... Με κατανοητό τρόπο κ με λίγα λόγια .... μπράβο Γιώργο .... Όμως, την ένστασή σου δεν κατάλαβα ... Για ποιές πηγές άλλων θορύβων μιλάμε ??? Όταν μετράνε εξατμίσεις με 120 ή 130 db, ποιά άλλη πηγή θορύβου, θα είναι τόοοοοσο μεγάλη, που θα μπορέσει να υπερισχύσει του θορύβου της μέτρησης, όταν μάλιστα το μικρόφωνο του οργάνου είναι σε τέτοια "ιδεατή" απόσταση κ γωνία, όπως περιγράφεις πιο πάνω ??? Και είμαι σίγουρος ότι, αποκλίσεις των 1,2,3,5 db, δεν θα τις λαμβάνουν υπόψιν τα όργανα .... Άλλωστε, μην γελιόμαστε .... Εσύ κι εγώ, χωρίς να είμαστε τα εντεταλμένα όργανα, μπορούμε μόνο με τ' αυτί, να καταλάβουμε μια εξάτμιση, αν κάνει υπερβολικό θόρυβο ή όχι .... Άρα κατά την γνώμη μου, προς την σωστή κατεύθυνση είναι το μέτρο κ μακάρι να εφαρμοστεί ... Μόνιμα όμως .... όχι για ένα εξάμηνο και μετά .... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε .... ![]() .
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι νέες τιμές των διοδίων | Acen | Χρήσιμα | 10 | 17-07-2010 20:03 |
Οι πιο θορυβώδεις περιοχές της Αθήνας σε ντεσιμπέλ (db) θορύβου | essel | Ελλάδα | 5 | 17-11-2009 23:57 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |
Το πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ για το 2009 α) | skippybi | Αυτοκίνητο | 4 | 08-01-2009 09:00 |
Το πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ για το 2009 β) | skippybi | Αυτοκίνητο | 1 | 07-01-2009 21:53 |