![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Γιώργο, α. Δεν νομίζω ότι το νόημα του Στράτου, ήταν όπως το κατάλαβες, αλλά βλέποντας την πρόοδο, απ' την "θετική" της άποψη και όχι απ' την αρνητική που ισχύει τις πλείστες των περιπτώσεων ... β. Συμφωνώ 100%, στο ότι, τα παιδιά τα "χαλάνε" οι γονείς, με την υπερπροστασία που τους παρέχουν κ με την ασυδοσία που τους επιτρέπουν ΚΑΙ τα προτρέπουν να έχουν .... ![]() Όταν κάποτε παραπονέθηκα στο σχολείο των παιδιών μου (στο ΛΕΟΝΤΙΟ ΛΥΚΕΙΟ), για κάτι ανάλογο, ο καημένος ο Γυμνασιάρχης μου είπε: Τί να σας κάνω κύριε τάδε ..... συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, αλλά ο σύλλογος γονέων κ κηδεμόνων, μας έχει "δεμένα τα χέρια" .... ![]() Από κει κ μετά, τί να σου κάνει το σχολείο κ τί να σου κάνει ο δάσκαλος ??? Ούτε επίπληξη δεν μπορεί να κάνει πια στους μαθητές, γιατί θάρθει ο γονιός με τα "μέσα" κ θα του τραβήξει τ' αυτάκι ... Αλλά είπαμε ..... ελευθερία .... γ. Σ' αυτά τα θρανία, έχω καθήσει για δύο χρόνια .... Ήταν άβολα μεν, αλλά πραγματικά Α-ΘΡΑ-ΥΣΤΑ .... ![]()
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες από το ηφαίστειο στην Ισλανδία. | frits | Κόσμος | 10 | 23-04-2010 10:52 |
Ανεβάζει ταχύτητα το ελληνικό Internet | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 02-02-2010 03:13 |
Έκθεση παιδιού από δημοτικό σχολείο της Αθήνας !!!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 3 | 09-01-2010 02:31 |
Mιάς και αρχισε το σχολείο...κάτι χρήσιμο | essel | Χιούμορ | 3 | 05-10-2009 19:25 |