GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 17-11-2010, 12:47
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αυστριακός υπουργός Οικονομικών: "Δεν θα εγκρίνουμε την δόση του Δεκεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
και παλι, ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι (που δεν αμφιβαλλω απλα διερωτωμαι), στις άλλες χωρες που το ΔΝΤ εκδιωχθηκε χερι στην Δημοσια περιουσια δεν μπηκε απο οσο ξερω.Κι ακομα του χρωστανε του ΔΝΤ! ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Σε καθε περιπτωση Χρηστο εγω θελω να βρω δουλεια που δεν εχω 7 μηνες τωρα ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ (πού βρίσκω τον χρόνο και κάθομαι όλες αυτές τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή?) και θελω να μεγαλωσω το παιδι μου χωρις πολλες πολλες ελλειψεις και θεωρω τα ''μολων λαβε'', ''οχι'' ''εις οιωνος αριστος...αμυνεσθαι περι πατρης'' καλα κι ενδοξα οσον αφορα το παρελθον της χωρας αλλα ανεφαρμοστα στην συχρονη πραγματικοτητα!!! Πρέπει κάπως να αντισταθούμε. Να πάνε να γα.ηθούν οι τράπεζες, εδώ και έξω. Οπότε δεν χρειαζόμαστε και το ΔΝΤ. Όπως έχω ξαναγράψει, όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι το GDP της χώρας φθάνει για να μας ταΐσει. Χωρίς να έχω στοιχεία, η αίσθηση είναι ότι επαρκεί. ΑΝ είναι έτσι, τότε είναι και ο Γιωργάκης προδότης…
Και ξαναεπαναλμβανω αυτο για το οποιο απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν, υπαρχει καμια άλλη ιδεα για την παρουσα κατασταση? Οι φίλοι μας οι άγγλοι έχουν ένα αρμόζον ρητό: you cross your bridges, when you reach them. Όταν στριμωχτούμε, κάτι θα βγει. Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Μα για να γίνει αυτό, πρέπει να στριμωχτούμε. Και πώς θα γίνει αυτό? Διώχνοντας τους αλήτες, stop loss λέγεται αυτό στο χρηματιστηριακό περιβάλλον, και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας για ανάπτυξη όπως πολύ καλά λες κλπ.Για το μελλον ξεορουμε τι πρεπει να γινει, αναπτυξη, επαναφορα των αποδημησων εταιρειων κ.λ.π.!!! Τωρα ομως, στο παρον και για να φτασουμε στο μελλον, θεωρεις οτι το ''μολων λαβε'' ειναι ο σωστος ο δρομος ¨η ενεχει καταβαραθρωση, πεινα, ανεχεια κ.λ.π.?
Διοτι στην Ουγγαρια ας πουμε που πηγε να μπει το ΔΝΤ επιβαλλοντας τα ιδια με εμας, εκδιωχθηκε απο την τοτε κυβερνηση επεβαλε ομως τα μετρα που της ειχαν συστηθει απο αυτο,με επιπτωση στην ανεργια (12% απο 7%) αφου η μια μετα την αλλη επιχειρησεις εκλεισαν, οπως κιεδω, κοψιμο μισθων, συνταξεων, επιδοτησεων κ.λ.π., αυξηση του ΦΠΑ απο 20% σε 25% και αλλα πολλα τα οποια μπορεις να δεις εδω in.gr - Το «υπόδειγμα» της Ουγγαρίας και η προσφυγή στο ΔΝΤ - Ειδήσεις - Οικονομία και ολα αυτα μετα την εκδιωξη του ΔΝΤ! Ουγγαρια στραφηκε στο ΔΝΤ το 2008 και το παραπανω αρθρο ειναι του μαρτιου του 2010 μετα την εκδιωξη του ΔΝΤ!!! Παρολα αυτα εφαρμοσε τις στρατηγηκες του ΔΝΤ!! Μα εγώ δεν λέω να μην εφαρμόσουμε μέτρα βελτίωσης στη χώρα. Λέω ότι αυτοί που μας καλομάθαιναν τα τελευταία 35 χρόνια, ότι πρέπει να περιμένουν άλλα τόσα για να πάρουν τα χρήματά του πίσω. Και ΟΧΙ σε 2 ή 3. Αυτό μας ΠΝΙΓΕΙ.
Μηπως δεν υπαρχει άλλος δρομος? μηπως ειτε με ΔΝΤ ειτε χωρις ΔΝΤ θα εχουμε τα ιδια και αυτα μετρα Πολύ πιο εύπεπτα και εφαρμόσιμα θα είναι τα μέτρα όταν προορίζονται από ΕΛΛΗΝΕΣ για Έλληνες. αλλα χωρις το ΔΝΤ και την οποια δικαιολογια εφαρμογης των μετρων αυτο προσφερει, θα εχουν πατημα πιεσης προς την Κυβερνηση (την καθε κυβερνηση) οι διαφοροι συνδικαλλιστες εννοώ φιλέλληνες ΕΛΛΗΝΕΣ!!!. Όχι φιλότσεπους (αμύνεσθαι περί πάρτης…) ρεμάλια ωστε να μην εφαρμοσθει τιποτα και να πτωχευσουμε ωραια και καλα?
Σκεψεις εκφραζω!
Υ.Γ. σου εχω στειλει ΠΜ για αλλο θεμα (της παραγγελιας σου) δες το και απαντησε μου please!
Done, thnx.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης