![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Στη διαδρομή προς Επίδαυρο και αφού είχαμε βγει από την Εθνική οδό... φεύγω μπροστά... με σκοπό να τραβήξω φωτό... τους αναβάτες μας...
![]() Δυστυχώς διαπιστώνω ότι την ώρα που περνάνε... οι μπαταρίες (μόλις φορτισμένες)... ήταν άδειες... ![]() ![]() ![]() Αναγκάζομαι να τις αλλάξω με την εφεδρική τετράδα.... και ξεκινάω να πηγαίνω σαν μουρλός... προκειμένου να φτάσω το γκρουπ... να το περάσω και να ξαναφύγω αρκετά μπροστά, ώστε αυτή τη φορά να τους φωτογραφίσω... Σταματώντας, κατηφορικά... δε βάζω ταχύτητα... διπλώνει το stand... και πάρτο κάτω το GS... σβηστό ήταν και το κρατούσα... μέχρι που πήγε να μου φύγει η μέση... Ένα σπασμένο προστατευτικό κυλίνδρου είναι μάλλον η αποτίμηση... Πανικόβλητος.... προσπαθώ να το σηκώσω... γρήγορα-γρήγορα... ώστε να μην το δουν απ' την παρέα και χαλάσει η διάθεση ολων... όπως - για λίγη ώρα - η δική μου... Και ταυτόχρονα... να θέλω να προλάβω να τους φωτογραφίσω... το κατάφερα τουλάχιστον....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |