29-11-2010, 14:16
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πεύκη (Αθήνα)
Μoto: R1200GS (κίτρινο)
|
|
Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ όμορφη Κυριακή που συντάξαμε.
Ειδικότερα, τους οργανωτές και συντονιστές της εκδρομής:
Rambo Balboa Rocky Commando, Princess, Χρήστο CKK με την γυναίκα του, Geoski, Evan400f, Moby_gr, Πρετεντέρης, Z_atomic, PanagiotisFarmer, Lalou, ο φίλος μου με τα espresso και την Ducati, Τζωρτης, Μάκης, Dimitrisb, Dent, Teo, Frits και Xanthoula, και τις γυναίκες σας, αλλά και εκείνους που δεν συμμετείχαν, είχαν όμως έγνοια και προτάσεις που μας έδωσαν ηλεκτρονικά.
Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον 1 συμμετέχοντα - Χατζηλία - που με την βοήθεια των παραπάνω συντονιστών πέρασε καλά.
Ο στόχος μας που ήταν να ανταμώσουμε, να περάσουμε καλά, και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ασφάλεια.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Χρήστο που χωρίς την καθοδήγησή του τώρα θα ήμουν στην Μογγολία, και τον Dimitrisb (κίτρινο GS που οδηγούσε μπροστά...; που με βοήθησε να συντονίζω την ομάδα. Ξέρω ότι εσείς είχατε έγνοια, ενώ εγώ αγνάντευα τα τοπία εκεί στο βάθος που ήμουν. Σας ευχαριστώ φίλοι μου.
Μάκη, καλωςήρθες στην ομάδα μας, να ξέρεις ότι περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί, και να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι ασφαλής ανάμεσά μας. Θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα μαζί - και μου αρέσει το f650 σου.
Κωστή Πρετεντέρη, η επιθυμία μου για βόλτα εσένα σου κόστισε τον κύλινδρο. Λυπάμαι γι αυτό, να ξέρεις όμως ότι είσαι πάντα βασικό στέλεχος των εκδρομών μας, και σ 'ευχαριστούμε για την καταπληκτική ανταπόκριση. Να είσαι καλά για να είσαι πάντα μαζί μας, και να φάμε πολλούς κυλίνδρους μαζί.
Κοπελιές, είστε ήρωες. Ξέρω ότι στην διαδρομή μεταξύ Ερμιόνης και Γαλατά κουραστήκατε - ήταν όμως καταπληκτικά. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!
Για μένα, η Ερμιόνη και ο Πόρος αποτέλεσαν ξεχωριστά κομμάτια της εκδρομής, καταπληκτικούς προορισμούς που πραγματικά αξίζει να τους επισκεφτούμε ξανά.
Ο φίλος μου ο Στράτος (Syan) έβγαλε ένα Post (διαβάστε το) - ο οποίος μακάρι να μπορούσε να είχε έρθει με την Χριστίνα - ότι δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε ότι είμαστε "πλούσιοι". Παρόλες τις δυσκολίες της εποχής, ζούμε σε μια χώρα που μας δίνει την δυνατότητα να περνάμε Κυριακές σαν την χθεσινή και να χαιρόμαστε μοτοσυκλέτες παντός καιρού.
Νίκο Λεοντόκαρδε, και σένα ευχαριστώ που μου επέτρεψες την εκδρομή, και που είχες άμεση ανταπόκριση ανεβάζοντας φωτογραφίες.
Θεολόγε, Rambo Balboa Commando Rocky:
Είσαι ικανοποιημένος από την έκβαση της Κυριακής σου;
Καλή εβδομάδα σε όλους και καλή δουλειά!
|
Μιχάλη και εγώ σ'ευχαριστώ πολύ για την ιδέα, την οργάνωση και την παρέα! Περάσαμε ωραία, ως συνήθως!
Βέβαια και πάλι ευχαριστώ τους υπόλοιπους που βοήθησαν στην οργάνωση, τους οδηγούς και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες!
Είναι γνωστό ότι η καλή παρέα χρειάζεται για να περάσεις όμορφα! 
Να είμαστε καλά και στα επόμενα!!
|