![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία αύριο μεταξύ Αράχθου-Περιστερίου | Άρθρα | Ελευθεροτυπία
Δεν "έστρωσε" ακόμα και αρχίσαμε τις εργασίες...Ελλαδάρα μου αθάνατη... ΤΟ ΒΗΜΑ - Τα σταυροδρόμια του θανάτου - σχετικά άρθρα Τα επικίνδυνα σημεία των εθνικών οδών — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) TA NEA On-line - Φουλάρετε υπομονή πριν βγείτε στην εθνική οδό Είναι προφανές ότι ανακαλώ κάθε άλλη "ανάρτησή" μου στο συγκεκριμένο thread δοθέντος ότι ούτε "λαϊκιστής" είμαι ούτε "αξιόπιστες πηγές" διαθέτω. Για όσους εκδράμουν το Πάσχα, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα και, αφού πληρώσουν κανονικά τα διόδια που τους αναλογούν-οπλισμένοι με την ανάλογη υπομονή και δέηση στην Υπέρτατη Δύναμη-να φτάσουν και να γυρίσουν με ασφάλεια στους προορισμούς τους. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χρήσιμα | 4 | 19-11-2009 01:20 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |