GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-03-2011, 17:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Περί "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ερώτηση

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Μη μου ζητάς μετά "συμμετοχή" για την κάλυψη του προστίμου.

Εγώ στα τόσα χρόνια μόνο μία φορά δεν πλήρωσα, στα Τέμπη και 4 -5 φορές χρησιμοποίησα τους τρισάθλιους παράδρομους - χωματόδρομους.
Αλλά όπως είπα, μακάρι να είχα το θάρρος να μην τους δίνω "μία", γιατί μου την δίνουν όταν με χρεώνουν σαν να είμαι σχεδόν αυτοκίνητο.

2.40 το ΙΧ
2.00 η Μηχανή

Ούτε το ίδιο μέγεθος έχουμε, ούτε το ίδιο βάρος, ούτε τους ίδιους άξονες, αλλά και ούτε την ίδια φθορά προκαλώ.
Να σου υπενθυμισω, αν και εισαι ταξιδιαρης αλλα οχι με μοτο στο εξωτερικο, οτι σε Γαλλια και Ιταλια μοτοσυκλετες και αυτοκινητα πληρωνουν ακριβως το ιδιο αντιτιμο!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-03-2011, 17:29
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σου υπενθυμισω, αν και εισαι ταξιδιαρης αλλα οχι με μοτο στο εξωτερικο, οτι σε Γαλλια και Ιταλια μοτοσυκλετες και αυτοκινητα πληρωνουν ακριβως το ιδιο αντιτιμο!!!

Εδώ λέμε να αντιγράφουμε μόνο τα καλά από τους ξένους,
αυτό είναι μεγάλη βλακεία και άδικο
Reply With Quote
Παλιό 13-03-2011, 17:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ λέμε να αντιγράφουμε μόνο τα καλά από τους ξένους,
αυτό είναι μεγάλη βλακεία και άδικο
Ναι αλλα αυτες τις χωρες παιρνουμε ως προτυπα π.χ. στις μεταφορες!!
Και στην Ελβετια με την πασιγνωστη βινιετα δεν υπαρχει διαχωρισμος μοτοσυκλετα-αυτοκινητου-νταλικας, ομως την χωρα αυτη την εχουμε κανει σημαια μας!!!!

Τωρα βεβαια κανεις απο τα κινηματα αυτα δεν ρωταει τον Ροδιτη, τον Μυκονιατη...και άλλους νησιωτες των οποιων το 80% δεν χρησιμοποιει τις εθνικες οδους της Ηπειρωτικης χωρας πως θα του φαινοτανε μια υποχρεωτικη βινιετα (μεσα στην φορολογια) για ολους τους Ελληνες!!
Ουτε φυσικα τους ενδιαφερει ο νησιωτης ο οποιος θα περασει μια φορα την ταδε εθνικη, ετσι για να δει τι υπαρχει και στην υπολοιπη χωρα, και θα κλειθει να πληρωσει το κοστος διελευσεων ενος χρονου..... σε βινιετα. Ψιλα γραμαμτα ειναι αυτα γιαυτους!!
Σιγα μην ρωταγανε τον διπλανο τους, ο εαυτουλης μας να ειναι καλα!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 15:38
Senior Member

Σε καποιο άλλο ποστ μου περι ''ΔΙΟΔΙΩΝ'' και ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ειχα γραψει οτι ΕΝΑΣ θα πληρωνε την νυφη....και να 'τον

''Πριν από λίγο, στα διόδια της Αττικής Οδού στο ύψος της Κατεχάκη, οδηγός δηλώνει στον υπάλληλο των διοδίων αδυναμία πληρωμής και ζητεί πιστωτικό σημείωμα με την κατάθεση των προσωπικών του στοιχείων.

Αμέσως σπεύδει στο σημείο η Τροχαία της Αττικής Οδού και αφαιρεί τις πινακίδες του οχήματός του. Στη συνέχεια, ο οδηγός καλεί την Άμεσο Δράση και επί τόπου καταφθάνει περιπολικό από την Τροχαία Παπάγου.

Ο οδηγός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου και καταθέτει μηνύσεις στους υπαλλήλους της Αττικής Οδού αλλά και στους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος, βάσει του επιχειρήματος αδυναμίας πληρωμής, το οποίο θεωρεί συνταγματικό δικαίωμά του.''
Zougla online - Του πήραν τις πινακίδες, επειδή δεν πλήρωσε διόδια

Κι ερωτω τωρα, που θα βρει - το πολυδιαφημιζομενο απο τα ''κινηματα''-, δικιο του, ποιο και τι δικιο του, αφου η μη πληρωμη διοδιου ειναι ποινικο αδικημα κι εχει περιελθει, οπως και παλιοτερα ηταν, στον ΚΟΚ??
τι θα του στοιχισει ολη αυτη η ιστορια σε ψυχολογικη ταλαιπωρια και σε χρημα αφου εχουν επιβληθει μυνησεις αρα οι δικηγοροι θα τριβουν τα χερια τους και το κρατος επισης αφου οι δικες κοστιζουν??? Χωρια το 200αρι και χωρια η ποινη απο το δικαστηριο!!!!

Και ολα αυτα για 2,80ε και αφου ακολουθησε τις ''συμβουλες'' των κινηματων αυτων!!
Το γελεοιο της υποθεσης ειναι οτι υπεβαλε μηνυση και στην Αστυνομια περι παραβασης καθηκοντος οπως συμβουλευουν τους οδηγους να κανουν τα ''κινηματα'' αυτα!!! ποια παραβαση καθηκοντος βρε ζωντοβολα αφου η αστυνομια απλα εφαρμοζει τους νομους που ψηφιζει η πολιτεια και η Τροχαια τον ΚΟΚ!!
Αντε και στην υπερβαση οριου ταχυτητας να μηνυσουμε την τροχαια για ''παραβαση καθηκοντος''!!!!

Και εις ανωτερα αγαπητοι ''κινηματιες'' της Αριστερας (ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ) που δεν του φτανει του κοσμου οσα τραβαει αλλα του φορτωνετε κι αλλα στο κεφαλι του!!

Last edited by GeorgeP; 18-03-2011 at 15:42.
Reply With Quote
Παλιό 18-03-2011, 15:55
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Γιώργο μη βιάζεσαι.... δεν αποκλείεται να προκύψει αντισυγματικότητα, το κράτος μπαίνει ενδιάμεσος ανάμεσα σε ιδιώτες, δεν ξέρουμε πως θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει τζέρτζελο. Χρησιμοποιεί την αστυνομία για να προστατεύσει τον δυνατό ας νη βιαζόμαστε....
Reply With Quote
Παλιό 19-03-2011, 17:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο μη βιάζεσαι.... δεν αποκλείεται να προκύψει αντισυγματικότητα, το κράτος μπαίνει ενδιάμεσος ανάμεσα σε ιδιώτες, δεν ξέρουμε πως θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει τζέρτζελο. Χρησιμοποιεί την αστυνομία για να προστατεύσει τον δυνατό ας νη βιαζόμαστε....
Δεν αντιλεγω και .........δεν βιαζομαι!! Αλλα......

Μεεεεεεεεχρι να γινει το ΣτΕ για την υποθεση ο ανθρωπος αυτος που του αφαιρεθηκαν οι πινακιδες και του επιβληθηκε το 200αρι θα:
  • μεινει χωρις αυτοκινητο 10-20 ημερες (δεν ειναι λιγες)
  • θα πληρωσει 200 ευρο (δεν ειναι λιγα)
  • οποταν και να γινει το ΣτΕ, ειτε δηλαδη προηγηθει της εκδικασης της καθε μυνησης ειτε οχι, αυτες οι δικες θα γινουν και το προστιμο θα πληρωθει εντος 10ημερου απο την επιβολη του!!! Αρα δεν γλυτωνει τιποτε ο αμοιρος!!

Αν το ΣτΕ κρινει αντισυνταγματικο το μετρο τοτε ο ''παραβατης'' θα χρειαστει να εκκινησει καινουριες διαδυκασιες για:
  • να παρει πισω τα 200 του ευρο. Ομως θα εχει ξοδεψει πολλαπλασια και θα συνεχισει να ξοδευει για να πετυχει επιστροφη των.
  • θα εχει ηδη περασει 10-20 ημερες χωρις αυτοκινητο και
  • θα εξακολουθει να ταλαιπωρειται για 5-10 χρονια στα διακαστηρια και τους δικηγορους μεχρι να τελεσιδικησει αμετακλητα η/οι υποθεσεις του!!!
Και αυτο ηταν το νοημα του ποσταρισματος μου......αξιζει τον κοπο???????

Και θετω και δυο ερωτηματα,
  1. μηπως θα ηταν καλυτερα να περιμενουνε το ΣτΕ πριν κανουνε οποιαδηποτε κινητοποιηση? Για να μην ταλαιπωρηται ο κοσμος δηλαδη, αυτοι απο τους οποιους ζητανε ψηφους!!! Για σκεψου να βγει ο νομος Συνταγματικος.....για ποσο κανταριων ψευτες και κινηματιες με την εννοια του στασιαστη θα κριθουν????
  2. αυτοι που μας συμβουλευουν τι να κανουμε οταν δεν πληρωνουμε διοδια, κανουν το ιδιο κι αυτοι ¨η πληρωνουν και αφηνουν τους άλλους να βγάλουν το φιδι απο την τρυπα??
Για σκεψου το/σκεφτειτε το!!!

Διοτι παραδειγματα, τουλαχιστον απο τα κομματα που ειναι απο πισω των κινηματων αυτων...., εχουμε πολλα. Φωναζουν π.χ. για τις μειωσεις μισθων, συνταξεων, απολυσεων στο Δημοσιο και παντου αλλου και ηταν οι πρωτοι που τις εφαρμοσαν στον 902 και στον ριζοσπαστη....!!! Μην τα ξεχναμε/παραβλεπουμε αυτα!!!!
Reply With Quote
Παλιό 12-04-2011, 15:58
alevbas Ο/Η alevbas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: r1200gs ttr250

Καλησπέρα,
εγώ πάντως πριν πολλά χρόνια (2005), επειδή πήγαινα κάθε μέρα Λαύριο σε ένα εργοτάξιο, ένα απόγευμα που είχα μαζί μου μόνο 5€ και επειδή το μηχάνημά τους δεν το πέρναγε (το έβγαζε πλαστό ή ήταν πολύ τσαλακωμένο, δε θυμάμαι), ο υπάλληλος μου έδωσε ένα πιστωτικό που πλήρωσα την επόμενη φορά που πέρασα.
Δε ξέρω αν συμβαίνει ακόμη αυτό.
Επειδή δουλεύω σε μεγάλη κατασκευαστική (δεν είμαι λοιπόν αντικειμενικός και αυτό το λέω εκ προοιμίου) πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνουμε διόδια. Γιατί? Επειδή αυτά τα έργα γίνονται με παραχωρήσεις, δηλαδή το κράτος δεν πληρώνει τίποτα, τα χρήματα τα βάζει ο εργολάβος (παραχωρησιούχος), καλύτερα δανείζεται από τράπεζες για να τρέξει το έργο και μετά τα παίρνει από τα διόδια. Τώρα όταν παίζουν τέτοια "κινήματα", οι τράπεζες φοβούμενες για τα χρήματα τους δεν δανείζουν (που έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο αυτές τις εποχές) ή δανείζουν με μεγάλο επιτόκιο. Έτσι οι εργολάβοι σταματούν τα έργα και πάμε σε κατάσταση αεργίας. Τώρα επειδή είμαι της άποψης ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στην μέση, ήθελα να πω ότι ναι μεν είναι λάθος να μην πληρώνουμε διόδια, είναι όμως και λάθος η κάθε κατασκευαστική να υπερτιμολογεί ένα έργο σε βάρος του φορολογούμενου ή να στήνονται διαγωνισμοί μεταξύ κατασκευαστικών ή να υπάρχουν αποκιοκρατικές συμβάσεις παραχωρήσεων μεταξύ κράτους και εργολάβων για τα διόδια. Αυτό έχει σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα να τρώγονται χρήματα του ελληνικού λαού και να μιλάμε για τις γνωστές ρεμούλες. Το αποτέλεσμα αυτών των ρεμούλων είναι προφανώς η γέννηση τέτοιου είδους κινημάτων από την αγανάκτηση. Πρέπει να υπάρξουν ελεγκτικοί μηχανισμοί λοιπόν για να μην στήνονται τέτοιου είδους παιχνίδια (και άλλα πολλά, βλέπε υποβρύχια, πολεοδομίες, εξοπλισμοί, siemens, κτλπ) και να εφαρμοστούν αυτό που όλοι ευαγγελιζόμαστε τόσα χρόνια: οι νόμοι του κράτους. Το πως αυτό θα γίνει είναι μια πιο μεγάλη ιστορία (βλέπε παιδεία, κοινωνική συνείδηση κτλπ) και πάει μακριά η βαλίτσα. Και εν τω μεταξύ βουλιάζουμε...
Αυτά τα όλιγα και να υπενθυμίσω ότι εξ'αρχής δήλωσα ότι δεν είμαι αντικειμενικός (ποιός τελικά είναι σε αυτό το κράτος?)
Reply With Quote
Παλιό 12-04-2011, 17:43
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από alevbas Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα,
εγώ πάντως πριν πολλά χρόνια (2005), επειδή πήγαινα κάθε μέρα Λαύριο σε ένα εργοτάξιο, ένα απόγευμα που είχα μαζί μου μόνο 5€ και επειδή το μηχάνημά τους δεν το πέρναγε (το έβγαζε πλαστό ή ήταν πολύ τσαλακωμένο, δε θυμάμαι), ο υπάλληλος μου έδωσε ένα πιστωτικό που πλήρωσα την επόμενη φορά που πέρασα.
Δε ξέρω αν συμβαίνει ακόμη αυτό.
Επειδή δουλεύω σε μεγάλη κατασκευαστική (δεν είμαι λοιπόν αντικειμενικός και αυτό το λέω εκ προοιμίου) πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνουμε διόδια. Γιατί? Επειδή αυτά τα έργα γίνονται με παραχωρήσεις, δηλαδή το κράτος δεν πληρώνει τίποτα, τα χρήματα τα βάζει ο εργολάβος (παραχωρησιούχος), καλύτερα δανείζεται από τράπεζες για να τρέξει το έργο και μετά τα παίρνει από τα διόδια. Τώρα όταν παίζουν τέτοια "κινήματα", οι τράπεζες φοβούμενες για τα χρήματα τους δεν δανείζουν (που έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο αυτές τις εποχές) ή δανείζουν με μεγάλο επιτόκιο. Έτσι οι εργολάβοι σταματούν τα έργα και πάμε σε κατάσταση αεργίας. Τώρα επειδή είμαι της άποψης ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στην μέση, ήθελα να πω ότι ναι μεν είναι λάθος να μην πληρώνουμε διόδια, είναι όμως και λάθος η κάθε κατασκευαστική να υπερτιμολογεί ένα έργο σε βάρος του φορολογούμενου ή να στήνονται διαγωνισμοί μεταξύ κατασκευαστικών ή να υπάρχουν αποκιοκρατικές συμβάσεις παραχωρήσεων μεταξύ κράτους και εργολάβων για τα διόδια. Αυτό έχει σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα να τρώγονται χρήματα του ελληνικού λαού και να μιλάμε για τις γνωστές ρεμούλες. Το αποτέλεσμα αυτών των ρεμούλων είναι προφανώς η γέννηση τέτοιου είδους κινημάτων από την αγανάκτηση. Πρέπει να υπάρξουν ελεγκτικοί μηχανισμοί λοιπόν για να μην στήνονται τέτοιου είδους παιχνίδια (και άλλα πολλά, βλέπε υποβρύχια, πολεοδομίες, εξοπλισμοί, siemens, κτλπ) και να εφαρμοστούν αυτό που όλοι ευαγγελιζόμαστε τόσα χρόνια: οι νόμοι του κράτους. Το πως αυτό θα γίνει είναι μια πιο μεγάλη ιστορία (βλέπε παιδεία, κοινωνική συνείδηση κτλπ) και πάει μακριά η βαλίτσα. Και εν τω μεταξύ βουλιάζουμε...
Αυτά τα όλιγα και να υπενθυμίσω ότι εξ'αρχής δήλωσα ότι δεν είμαι αντικειμενικός (ποιός τελικά είναι σε αυτό το κράτος?)
Βασίλη, στέκομαι στο δικό σου post,
μιας και είσαι σχετικά νέο μέλος της παρέας μας.

Μου άρεσε η τοποθέτησή σου
και πιστεύω πως είναι αρκετά αντικειμενική,
παρόλο που διατείνεσαι το αντίθετο.

Ο προβληματισμός όλων μας είναι σαφής:
πού πήγαν τόσα χρήματα,
τόσα χρόνια που πληρώνουμε!

Να εφαρμόζονται οι Νόμοι!
Όλοι μας συμφωνούμε.
Αλλά πού;
Σε ένα παράνομο και διεφθαρμένο κράτος;

Συμφωνώ με την απαξίωση των "κινημάτων"
που κινούνται ωθούμενα από μικροκομματικά κίνητρα.
Αλλά δεν μπορώ και να μην στηλιτεύσω
την άλλη μικροκομματική σκοπιμότητα
της δήθεν μειώσεως του αντιτίμου των διοδίων,
μόλις άρχισαν οι καταναλωτές να σηκώνουν τις μπάρες.

Τί να πω!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....

Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά μας
θα μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο αύριο....

Χλωμό....

.
Reply With Quote
Παλιό 12-04-2011, 19:24
Senior Member

Kι εγω με την σειρα μου θα σταθω σε κανα δυο πραγματακια του δικου σου ποστ ετσι για να δικαολογησω τον τιτλο μου ως ''αντιρρησια''!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
...............................
Ο προβληματισμός όλων μας είναι σαφής:
πού πήγαν τόσα χρήματα,
τόσα χρόνια που πληρώνουμε!
Απαντηση: εκει που πηγαν και τα λεφτα για την παιδεια, για την υγεια και για τοσα άλλα!! Αυτο δημητρη τι σημαινει? σταματω τα παιδια μου απο το σχολειο διοτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τις προσφερομενες υπηρεσιες? μηπως να κανω αιτηση/δηλωση στο ΙΚΑ/ΤΕΒΕ οτι αρνουμαι με τσαμπουκα να ξανακαταβαλω εισφορες μεχρι να γινει το συστημα υγειας οπως θελω εγω αλλα αν εν τω μεταξυ αρρωστησω θα κανω χρηση -με τον τσαμπουκα μου- αυτονων των, χαμηλου επιπεδου, υπηρεσιων του?

Απόσπασμα:
Να εφαρμόζονται οι Νόμοι!
Όλοι μας συμφωνούμε.
Αλλά πού;
Σε ένα παράνομο και διεφθαρμένο κράτος;
αυτο τι σημαινει δημητρη? οτι επειδη το κρατος ειναι παρανομο (που ειναι παρανομο?) και διεφθαρμενο πρέπει κι εγω να γινω το ιδιο με αυτο? Να κατεβω τοσο χαμηλα? αξιοπρεπεια δεν εχουμε????
Και οταν λες διεφθαρμενο ενα κρατος φανταζομαι δεν εννοεις μονο τα πολιτικα στελεχη του αλλα και τους πολιτες του!!! Διοτι κρατος σημαινει γη και κατοικοι σε καθορισμενη με συνορα γεωγραφικη περιοχη!!
Αρα δηλαδη, οσο φταιει ο ''αρχηγος'' φταιω κι εγω ο πολιτης- στρατιωτης που δεν αντιδρω στα κακως κειμενα που ψηφιζει ο ''αρχηγος''....... παρα τα χρησιμοποιω δια ιδιον οφελος!!!! Βλεπε ρουσφετια, νομοι συμβασιουχων, φορολογικοι νομοι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα του κρατους και των εφοριακων που βολευουν κι εμενα να παρανομησω ομως, ετησιως και με τσαμπουκα διεκδικουμενο αυξανομενο μισθολογιο Δ.Υ. κ.λ.π.
Δεν ειδα ουτε ακουσα ποτε κανενα Ι.Υ., εμπορο, Φαρμακοποιο, Δημοσιογραφο κ.α. να κατεβει στους δρομους να διαδηλωσει το 1985-2009 διαμαρτυρομενος για τις αιτησιες αυξησεις στο Δημοσιο!! Δεν ειδα επισης κανεναν να διαδηλωνει στους δρομους το 2007 για τις αυξησεις που εδωσαν οι Δικαστικοι στους εαυτους τους και 2πασιασαν τους ηδη παχυλοτατους μισθους τους.
Ουτε ειδα κανεναν να διαδηλωνει εναντια στα 700,000,000 δωρου στους αγροτες το 2009!!!!!!! Τωρα κοβουν τους κ@λ@ς μας για 700.000.000 κι εμεις γκρινιαζουμε και διαδηλωνουμε.......ΤΩΡΑ!!!! Οχι τοτε!!!
Ακομη δεν ειδα κανεναν να κατεβαινει στον δρομο να διαδηλωνει εναντια στον αυξημενο μισθο ενος Δ.Υ. εναντι ενος αστυνομικου, ενος πιλοτου της Π.Α. ¨η ενος πυροσβεστη!!!!!

Ποιος ειναι λοιπον ο παρανομος και ο διεφθαρμενος? το κρατος που νομοθετει διεφθαρμενα ¨η εμεις που καθομαστε χωρις αντιδραση....!!αρκει εμεις να 'μαστε καλα και να χρησιμοποιουμε τους διεφθαρμενους νομους με τα παραθυρακια τους δια ιδιον οφελος???

Απόσπασμα:
.............................................................
Αλλά δεν μπορώ και να μην στηλιτεύσω
την άλλη μικροκομματική σκοπιμότητα
της δήθεν μειώσεως του αντιτίμου των διοδίων,
μόλις άρχισαν οι καταναλωτές να σηκώνουν τις μπάρες.
Οταν λες δηθεν τι εννοεις?? ακομα δεν εγινε καμια μειωση διοτι ακομα δεν εχει βρεθει το νομικο πλαισιο πανω στο οποιο υπογραφτηκαν οι συμβασεις για να γινει αυτο!!! Προς το παρον το κρατος προσανατολιζεται στην μονομερη μειωση του δικου της μερισματος απο το διοδιο για να υπαρξει μειωση. Και τι νομιζεις δηλαδη οτι αυτο που θα χασει δεν θα το παρει απο αλλου???
Δευτερον, γιατι θεωρεις οτι επρεπε τα κινηματα (και οχι οι καταναλωτες) να σηκωνουν μπαρες για να ''καταλαβει'' το κρατος????? Δηλαδη, αν πηγαινε μια αντιπροσωπεια τους μια, δυο, τρεις.........εικοσιτρεις φορες στον αρμοδιο υπουργο, αν εκαναν και μια αγωγη κι εκλειναν την ολη παρασταση με συνεχης ενημερωσεις περι μη χρησιμοποιησης των Εθνικων δρομων λογω ακριβου διοδιου δεν θα ηταν καλυτερα? Μπορει Δημητρη μου να μην ειχαν απηχηση διοτι ο ελληνας θελει την ευκολια του, αλλα δεν μπορει το καθε κινημα να πονταρει στην καλοπερασια του Ελληνα, προσφεροντας του δωρεαν διελευσεις σε δρομους που ειτε επι πληρωμη ειτε οχι θα τους χρησιμοποιουσε, για να προωθησει τα δικα του μικροπολιτικα συμφεροντα (ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΣΥΝ).
Αποδειξη ειναι οτι οποιος θελει να πληρωσει ΕΝ ΩΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ!! ΓΙΑΤΙ?????? Πολυ απλα γιατι δεν γουσταρουν τις διασπασεις του αραγους μετωπου τους εναντια στο ''κεφαλαιο''! να φαινεται προς τα εξω οτι ολοι η Ελλαδα ειναι μαζι τους!!!! Γιαυτο και την περασμενη εβδομαδα με τον βουλευτη που ηθελε να πληρωσει σε καποια διοδια δεν τον αφησαν και μετα, οταν καταλαβαν ποιος ειναι, ειπαν οτι προπηλακισε ενα μελος του κινηματος!!!! Το οποιο μελος πηγε και στο νοσοκομειο οπου πηρε χαρτι για ''εκδορες''για να στοιχειοθετηθει ο προπηλακισμος!! Για τετοιες αθλιοτητες μιλαμε!!!!

Απόσπασμα:
Τί να πω!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....
Για την περιπτωση των διοδιων, φανταζομαι εννοεις γκρεμο τους ''κοκκινους'' πολιτικους και ρεμα τα διαφορα συνδικατα, Σωματεια, κινηματα και δεν ξερω τι διαολο αλλο συμβαδιζουν με αυτους!!
Με αυτους που δεν θελουν τιποτε να αλλαξει και ολα να μεινουν οπως ηταν γιατι ετσι τους συμφερει και με αυτους που απορριπτουν το Συνταγμα παρολο που βαση αυτου εκλεγουν κι εκλεγονται!!!!

Λοιπον ας το παρουν αποφαση ΟΛΟΙ τους, εκει που ημασταν σαν χωρα δεν θα ξαναγυρισουμε!!

Απόσπασμα:
Ας ελπίσουμε ότι τα παιδιά μας
θα μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο αύριο....

Χλωμό....

τα χρονια θα δειξουν δημητρη, προς το παρον γ.......στε εμεις, οι γονεις!!!!

Last edited by GeorgeP; 12-04-2011 at 19:38.
Reply With Quote
Παλιό 13-04-2011, 18:53
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Οι δρόμοι σε πολλές χώρες έχουν ιστορία δεκαετιών, έχουν <βγάλει> την κατασκευή τους και πληρώνεται μόνο η συντήρηση. Αλλού πληρώνεις νταβατζιλίκι έναν κολοδρομο μόνο επειδή πέρνα μέσα από δάσος ΄η ορεινό πέρασμα δηλαδή πληρώνεις ουσιαστικά την φυσική ομορφιά και όχι τον δρόμο…θέλουμε μήπως κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα ??? Έχουμε σώας τας φρένας?????

Υπό κρατική διαχείριση τα λεφτά των υποδομών φαγώθηκαν και οι δρόμοι ήταν καρμανιόλες. Τώρα αυτό ευτυχώς αλλάζει, αλλά με επιπλέον κόστος μιας και τα φαγωμένα δεν γυρνάνε πίσω.

Έχει κάποιος υποβάλλει υλοποιήσιμη πρόταση για το πώς θα κατασκευάζονται, συντηρούνται και επιτηρούνται οι δρόμοι??? Τζάμπα? Θα πληρώνουν άλλοι? Τα κορόιδα στα νησιά και στα χωριά που πληρώνουν π.χ. και τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηναίων ???
Επί της πραγματικότητας κύριοι του <<δεν πληρώνω>> έχετε κάτι να προτείνετε, να δείξετε, να φτιάξετε ΄η όλα στην καταστροφή μπας και πέσει επιτέλους ο καπιταλισμός και γίνεται κυβέρνηση κι εσείς???

Εκτός από κομματικό συμφέρον με αντιδραστικές κινητοποιήσεις μερικών αφελών και τζαμπαζτιδων υπάρχει κάτι σοβαρό και άξιο λόγου???

Είναι συμπτωματικό ότι με την ισοπέδωση που προκαλεί το <<δεν πληρώνω>> θάβονται οι φωνές που καταδεικνύουν τα πραγματικά προβλήματα ΄η και πιθανές διαπλοκές όπως π.χ. η τοποθέτηση των σταθμών διοδίων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ωφελούνται οι Λαρισαίοι…κ.α.

Επίσης για όσους νομίζουν ότι σε δυσμενείς καιρικές κλείνουν από ατυχήματα μόνο οι Ελληνικοί δρόμοι …μια τελευταία καραμπόλα made in Germany με 8 νεκρούς (80αυτο…τα 20 καμένα)TA NEA On-line - Καραμπόλα με οκτώ νεκρούς στη Γερμανία λόγω αμμοθύελλας
Άλλο είναι να περνάς σε ένα δρόμο που είχε χιονίσει, έχει σταματήσει η χιονόπτωση και τον έχουν καθαρίσει (αυτό γίνεται και εδώ) και άλλο να πέφτεις σε χιονοθύελλα ...εκτός εάν έχει περάσει κάποιος τις Άλπεις με χιονοθύελλα και συνοδηγό τον …Γκελερ !!! (οπότε το χιόνι στεκόταν στον αέρα, πέρναγε σε άλλη διάσταση… κλπ..-)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης