10-08-2011, 12:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
|
|
Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Βασιλη, ποιος ειπε το αντιθετο? ειπε κανενας, και ειδικα εγω, οτι του 2004 και του 2007 ειναι ελαττωματικα? Εγραψα πουθενα κατι τετοιο???
Απλα εγραψα τους λογους που μπορει κατι τετοιο να συμβει, κι αφορα ολους τους κινητηρες ολων των εταιρειων 4τροχων και 2τροχων!
Προς τι λοιπον η επιθεση απο τον συναδελφο???
Βασιλη εχω καταλαβει, μαλλον το εχω εμπεδωσει, οτι ορισμενοι δεν αντεχουν να ακουν τα κακως κειμενα της BMW απο ατομα που δεν εχουν στην κατοχη τους μια τετοια! Αντιθετως δεν λενε κουβεντα οταν καποιος τα χωνει στην εταιρεια αλλα ειναι κατοχος μιας!!! Αμα ομως την πουλησει εξαιτιας προβληματων και καταφερθει εναντιον της....μαυρο φιδι που τον εφαγε!!! Αν παλι πουλησει την ''αλλοθρησκη'' και ξαναπαρει BMW εχει ψυχολογικα προβληματα, αλλα αφου ξαναπηρε BMW...............συγχωρειται για το ατοπημα του!
Τι να πω, πιστευα οτι σαν μοτοσυκλετιστες εχουν ολοι το δικαιωμα να λενε αυτο που πιστευουν ¨η βλεπουν, ανεξαρτητα του τι καβαλανε....αλλα φευ!
Σε λιγακι, στις εκδρομες, θα μπει ορος απο δαυτους οτι απαγορευεται η συμμετοχη σε μη εχοντες BMW!!! Θεωρουν ισως οτι αυτο το φορουμ ειναι κλειστο club BMWακηδων αγνοωντας οτι ακομα και στην διοικηση υπαρχουν (προς τιμην των ιδιοκτητων) κι αλλοθρησκοι!!
|
Αρχισες παλι να λες τα δικα σου... και Honda ειχα και BMW εχω τωρα και Ducati ψηνομαι να παρω (multi) οποτε αυτα να τα πεις σε κανενα αλλο... (ιταλικο αμαξι ειχα, γιαπωνεζικο αμαξι ειχα, και γερμανικο εχω τωρα) λοιπον οτι και να λες τα ακουω βερεσε....καλη συνεχεια σεντονιων...
|