![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παρών!
Είμαι εγώ, ο βλάκας, ο ανεγκέφαλος, ο μ@λάκας και οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί που μου προσάψατε για τη "γιούχα" που σας έριξα, μέλη του "αντίπαλου φόρουμ", όπως ενδεχομένως αυτοπροσδιορίζεστε ή πιθανόν σας αντιλαμβανόμαστε εμείς οι... ακατανόμαστοι. Μου φάνηκε αστεία η προσφώνηση του Κώστα "αντίπαλο φόρουμ" -είναι κάτι που δεν το κατάλαβα ποτέ- κι εκείνη τη στιγμή, ακούγοντας "αντίπαλος" κι εντελώς γηπεδικά, γιούχαρα. Όχι ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση, έχοντάς σας μπροστά μου, 9-10 παλικάρια, μιας και θα μπορούσαν ν' ανάψουν τα αίματα και να σφαζόμαστε πεντ' έξι, να ξεδιαλύνουμε την παρεξήγηση. Ποιος σώφρων άνθρωπος θα το έκανε στα σοβαρά; Ναι, κύριοι, ήταν ένα χοντροκομμένο αστείο απ' αυτά που συνηθίζω να κάνω κι έγινε αφορμή να μεγαλώσει αυτή η ηλίθια αντιπαλότητα. Δεν αναφέρατε πουθενά ότι αυτός που στολίσατε με χαρακτηρισμούς σάς σέρβιρε τα ποτά σας, χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση να το κάνει και δεχόμενος την -εξίσου χοντροκομμένη- πλάκα σας στο τραπέζι... Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω καμία διάθεση να ξεκινήσει διένεξη, ίσα ίσα θα το θεωρούσα καλή αφορμή να πάψει αυτή η ηλίθια, επαναλαμβάνω, αντιπαλότητα. Ήταν μια όμορφη βόλτα για όλους, με αίσιο τέλος. Εύχομαι να έχουμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, να ταξιδέψουμε μαζί, να φάμε και να πιούμε μαζί και να κάνουμε πλάκα, λεπτοκομμένη ή χοντροκομμένη (περί ορέξεως). Φιλικά και επώνυμα, Βασίλης Φετοκάκης (παρακαλούνται οι σαββατογεννημένοι να μη βλαστημάνε γιατί την Κυριακή στην επιστροφή κόντεψα να σκοτωθώ) |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι | Gia1200nniS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 27-09-2011 09:11 |
Βενζίνη για κροίσους.... | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 14-04-2011 11:31 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 10:20 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 15:07 |