GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Εκδρομές εντός Ελλάδος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-10-2011, 02:28
Mylopotamitis Ο/Η Mylopotamitis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: BMW F800ST
Προεπιλογή Απάντηση: 48 ωρες στα Βουνα για ενα φιλο

Παρών!

Είμαι εγώ, ο βλάκας, ο ανεγκέφαλος, ο μ@λάκας και οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί που μου προσάψατε για τη "γιούχα" που σας έριξα, μέλη του "αντίπαλου φόρουμ", όπως ενδεχομένως αυτοπροσδιορίζεστε ή πιθανόν σας αντιλαμβανόμαστε εμείς οι... ακατανόμαστοι.

Μου φάνηκε αστεία η προσφώνηση του Κώστα "αντίπαλο φόρουμ" -είναι κάτι που δεν το κατάλαβα ποτέ- κι εκείνη τη στιγμή, ακούγοντας "αντίπαλος" κι εντελώς γηπεδικά, γιούχαρα. Όχι ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση, έχοντάς σας μπροστά μου, 9-10 παλικάρια, μιας και θα μπορούσαν ν' ανάψουν τα αίματα και να σφαζόμαστε πεντ' έξι, να ξεδιαλύνουμε την παρεξήγηση. Ποιος σώφρων άνθρωπος θα το έκανε στα σοβαρά;

Ναι, κύριοι, ήταν ένα χοντροκομμένο αστείο απ' αυτά που συνηθίζω να κάνω κι έγινε αφορμή να μεγαλώσει αυτή η ηλίθια αντιπαλότητα. Δεν αναφέρατε πουθενά ότι αυτός που στολίσατε με χαρακτηρισμούς σάς σέρβιρε τα ποτά σας, χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση να το κάνει και δεχόμενος την -εξίσου χοντροκομμένη- πλάκα σας στο τραπέζι...

Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω καμία διάθεση να ξεκινήσει διένεξη, ίσα ίσα θα το θεωρούσα καλή αφορμή να πάψει αυτή η ηλίθια, επαναλαμβάνω, αντιπαλότητα.

Ήταν μια όμορφη βόλτα για όλους, με αίσιο τέλος. Εύχομαι να έχουμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, να ταξιδέψουμε μαζί, να φάμε και να πιούμε μαζί και να κάνουμε πλάκα, λεπτοκομμένη ή χοντροκομμένη (περί ορέξεως).

Φιλικά και επώνυμα,
Βασίλης Φετοκάκης

(παρακαλούνται οι σαββατογεννημένοι να μη βλαστημάνε γιατί την Κυριακή στην επιστροφή κόντεψα να σκοτωθώ)
Reply With Quote
Παλιό 03-10-2011, 07:28
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Γεια σου Βασιλη!
Δεν μπορω να θυμηθω τον Κωστα να λεει την φραση ""αντιπαλο"" φορουμ που λες οτι σε παρεσυρε.
Αλλωστε η προσφωνηση αφορουσε βασικα τον Θαναση (jefe) και οφειλεται στο γεγονος οτι ο Κωστας ταξιδεψε με αυτον φετος στα Highlands.
Γεγονος μοναδικο μιας και δυο διαχειριστες διαφορετικων φορουμ δεν ειχε ξανατυχει..... ουτε καφε να πιουν μαζι!
Μπορω να θυμηθω ομως τον ενθουσιασμο που ειχες βλεποντας τοσους φιλους και συνταξιδιωτες σε μερος τοσο αγαπημενο οπως το καταφυγιο της Βωβουσας!
Και να καταλαβω και την αντιδραση διχως ιχνος αποριας!
Δεν ειχα σκοπο καν να αναφερω στο αρθρακι αυτο τα περι ου μεχρι τη στιγμη που χρειαστηκε να εξηγησω στον φιλο Kornlaz γιατι δεν πολυμιλουσαμε με τους γυρω.
Υπαρχουν απειρες πανεμορφες εικονες στο μυαλο απο αυτο το διημερο και καθολου χωρος για αλλες στεναχωρες στιγμες..
Ραντεβου το αργοτερο τον επομενο Σεπτεμβρη στις τρελλες ασφαλτους της Πελοποννησου
Με την ευχη να μην ξαναακουσουμε ποτε για απωλεια φιλων...
Reply With Quote
Παλιό 03-10-2011, 08:28
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Βασίλη καλημέρα!
Όντως, η αντίδρασή σου κατά την διάρκεια της προσφώνησης του Κώστα, στο σημείο που αναφέρθηκε στο GSForum, "Ως αντίπαλο δέος", μας ξάφνιασε πρώτα απ΄όλα και μας προβλημάτισε κατόπιν.....
Το να πιαστούμε στα χέρια γιά μιά κουταμάρα, δεν είναι του χαρακτήρα μας και του επιπέδου μας._
Το γεγονός ότι παρευρεθήκαμε σ' αυτή την εκδήλωση, θα έπρεπε να σε προβληματίσει ευχάριστα! Γιά τους συμμετέχοντες, ο μοτοσυκλετισμός και η καλή παρέα είναι κάτι που μας διακρίνει! Πόσο χρώμα παραπάνω έδωσε λοιπόν, το γεγονός αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Νώντα....
Όσο γιά την αντιπαλότητα την οποία αναφέρεις, εγώ προσωπικά και πολλόί άλλοι που ξέρω σ' αυτό το forum, δεν έχουν καμία αντιπαλότητα έναντι όλων αυτών που καβαλάνε BMW ή οποιαδήποτε άλλη μοτό οποιασδήποτε εταιρείας!

Φιλικά

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 03-10-2011, 10:50
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασίλη καλημέρα!
Όντως, η αντίδρασή σου κατά την διάρκεια της προσφώνησης του Κώστα, στο σημείο που αναφέρθηκε στο GSForum, "Ως αντίπαλο δέος", μας ξάφνιασε πρώτα απ΄όλα και μας προβλημάτισε κατόπιν.....
Το να πιαστούμε στα χέρια γιά μιά κουταμάρα, δεν είναι του χαρακτήρα μας και του επιπέδου μας._
Το γεγονός ότι παρευρεθήκαμε σ' αυτή την εκδήλωση, θα έπρεπε να σε προβληματίσει ευχάριστα! Γιά τους συμμετέχοντες, ο μοτοσυκλετισμός και η καλή παρέα είναι κάτι που μας διακρίνει! Πόσο χρώμα παραπάνω έδωσε λοιπόν, το γεγονός αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Νώντα....
Όσο γιά την αντιπαλότητα την οποία αναφέρεις, εγώ προσωπικά και πολλόί άλλοι που ξέρω σ' αυτό το forum, δεν έχουν καμία αντιπαλότητα έναντι όλων αυτών που καβαλάνε BMW ή οποιαδήποτε άλλη μοτό οποιασδήποτε εταιρείας!

Φιλικά

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 03-10-2011, 10:53
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασίλη καλημέρα!

Φιλικά

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 03-10-2011, 15:38
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Αν και προσπαθώ να μην λάβω μέρος στις συζητήσεις με θέμα την "αντιπαλότητα" μεταξύ διαφορών forum's/club's κ.α τέτοια,
που ακούγονται αυτές τις τελευταίες ώρες,
θα ήθελα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες έντονης "αντιπαλότητας"....

Vstorm-Club παρέα με το GS-FORUM (Κώστας - Αργύρης)

Μιλάμε για καταστάσεις "μεγάλης αντιπαλότητας"!!!
60 άτομα, όλοι μοτοσυκλετιστές περνούσαν γαμ@τα...
Λες και γνωρζόμαστε όλοι μαζί, για χρόνια....

Για όσουν δεν το γνωρίζουν, μία από τις αρχές του GS-FORUM, είναι η ομαδικότητα και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μελών αλλά γενικά μοτοσυκλετιστών..!!
Τώρα εάν κάποιοι "εσκεμμένα ή άθελα" τους, θέλουν να σπιλώσουν το GS-FORUM, ότι έχουμε τάσεις "αντιπαλότητας", κακός το πράτουν και κακός τοποθετούνται έτσι...
Αλλώστε η συμμέτοχή του Jefe και των υπολοίπων συναδέλφων στην εξόρμηση, αποδεικνεύει περίτρανα το αντίθετο...

Τα παλιά χρόνια ένας γεράκος είπε "ΣΑΣ ΠΑΩ ΟΛΟΥΣ"
έτσι και εμείς,
Θελουμε να μας "πηγαίνουν" και εμείς να τους "πάμε όλους"

Καλό σας μεσημέρι...
Αργύρης

** Κώστα (VstormClub) και στην επόμενη όμορφη συνάντηση μας...
Θα φροντίσω κιόλας να συν-φάγομε όλοι μαζί..
Χθες "κολλούσαμε" στο χώρο...

Last edited by ARGI; 03-10-2011 at 18:37.
Reply With Quote
Παλιό 04-10-2011, 14:50
Doc Ο/Η Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Σαρωνίδα

Καλό μεσημέρι σε όλους

Η εκδρομή, πιστεύω, ήταν επιτυχημένη, τουλάχιστον είχε αρκετές συμμετοχές και η πανέμορφη Ελλάδα με τις διαδρομές τις, τα εναλλασσόμενα τοπία μας αποζημίωσε όλους.

Θα χαιρόμουν, εάν η εκδήλωση θα μπορούσε να λειτουργεί συμφιλιωτικά και οικουμενικά μεταξύ αναβατών όλων των μάρκων. Αυτός ήταν και ο σκοπός και εν μέρη επιτεύχθηκε. Για τα σημερινά δεδομένα κρίσης η συμμετοχή 47 αναβατών κρίνεται αρκετά καλός αριθμός, εάν επιπλέον προστεθεί, ότι επρόκειτο για το πρώτο έτος της διοργάνωσης.
Θα προσπαθήσω/ουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά, κάθε έτος και καλύτερα. Δεν είμαστε παρά ερασιτέχνες σε αυτό το πεδίο, της διοργάνωσης δηλαδή. Άλλες είναι οι δουλειές μας και με αρκετό κόπο και χρόνο προσπαθήσαμε να διασκεδάσουμε τους συμμετέχοντες με καλές διαδρομές και ζεστή υποδοχή, καλή συντροφική παρέα. Όταν αναφέρατε για γιουχάρισμα, πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτε, γιατί εκείνη την ώρα μιλούσα σε όλους και σύστηνα τον γιο μου, τους φίλους μου, τον συνδιοργανωτή Χρήστο και το φόρουμ σας/μας και ... έχοντας αρκετό τρακ, καθώς δεν είμαι συνηθισμένος να μιλάω δημόσια, ούτε καν κατάλαβα τίποτε. Και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό, να αντιλαμβάνομαι μερικά πράγματα λιγάκι διαφορετικά λόγω της καταγωγής μου. Ένα γιουχάρισμα, ένα σφύριγμα, μία χειρονομία, μπορεί να έχει άλλη εξήγηση και άλλη σημασία και άλλο συναισθηματικό φορτίο σε διαφορετικά μήκη και πλάτη του κόσμου. Προσπάθησα να κάνω και λίγο διασκεδαστική την προσφώνηση και είναι πιθανό [πραγματικά δεν θυμάμαι, αφού ο λόγος μου ήταν αυθόρμητος, εκείνη την στιγμή] να είπα μέχρι και το ότι "το αντίπαλο δέος - φόρουμ - βγάζει και γ@μώ τους ταξιδιώτες", αποκλειόμενος στις οδηγικές ικανότητες του Jefe. Εάν αυτό στάθηκε αφορμή για γιουχάρισμα, σας εξήγησε ο Μυλοποταμίτης πιο πάνω. Εγώ μόνο να προσθέσω, ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαμογελαστό παλικάρι, το "πειραχτήρι" της κάθε παρέας, το παιδί με την "έξω καρδιά". Ενθουσιώδης και παρορμητικός. Το ποιον του το αποδεικνύει το οικειοθελές σερβίρισμα προς όλα τα τραπέζια. Και νομίζω μάλιστα, ότι ο Θανάσης, που δεν τον ήξερε του μίλαγε σαν σε γκαρσόνι και ο Μυλοποταμίτης δεν παρεξηγήθηκε καν συνέχισε και σας σέρβιρε κανονικότατα. Είναι πραγματικά καλό παλικάρι.
[μία μικρή παρένθεση ως προς εξήγηση της αναφοράς "το φόρουμ ΜΟΥ, ΣΑΣ" κτλ., [που στάθηκε αφορμή για δυσμενή σχολιασμό ..]. Εγώ τα λέω έτσι χάριν συντομίας, τίποτε άλλο. Είναι γνωστό, ότι είμαι μέλος κατά κύριο λόγο στο άλλο φόρουμ, ότι εδώ είμαι μόνο επικουρικά. Για αυτό, όταν μιλάγαμε με τον Θανάση στο ταξίδι, ποτέ δεν μας πείραζε να λέμε το "φόρουμ σου, το φόρουμ μου" κ.ο.κ. Είναι προς ευκολία, αφού αυτός είναι mod σε ένα φόρουμ και εγώ σε ένα άλλο. Στο παρόν φόρουμ, εν πάση περίπτωση, επισκέπτομαι κυρίως τα "ταξιδιωτικά" και έχω διαβάσει και αγαπήσει πολλά από αυτά. Ιδιαίτερη εντύπωση μου άφησαν τα του tsopanis, Magellanos, Jefe. Σε μερικά έχω γράψει και κάποιο σχόλιο. Οπότε, είναι σαφές, ότι ποτέ δεν εννοώ αυτές τις διαχωριστικές γραμμές σοβαρά. Εγώ είμαι κυρίως αλλού και λίγο εδώ. Δεν είναι ντροπή, γιατί να το λέμε συγκεκαλυμμένα? Ούτε εμπρηστικό άτομο είμαι ούτε έχω κανένα ρόλο και σκοπό απώτερο. Ένας αναβάτης είμαι και εγώ, όπως όλοι μας. Ναι, προχθές έκανα ένα μεγάλο λάθος και αδίκησα τον Δημήτρη Αρκάς. Όλοι κάνουμε λάθη κάποια στιγμή. Λυπήθηκα. Ζήτησα συγνώμη αντρίκια. Κάτι άλλο [επί του συγκεκριμένου να κάνω δεν μπορώ]. Και ζήτησα να κλειδωθεί το νήμα κατόπιν συζήτησης με τον Δημήτρη, ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσει εκεί το ζήτημα. Με την συγνώμη μου. Έτσι και έγινε. Το ότι ο skibby δεν κρατήθηκε δεν πειράζει, του απαντώ εδώ ελπίζω καλά, να καταλάβει ότι το "δικό μου" και "δικό σου" και το πως το νιώθει κανείς, ποτέ δεν το έκρυβα. Δεν ήταν και δεν είναι το ζητούμενο. Και ο Μυλοποταμίτης δεν είναι κακός, όπως δεν είμαι και εγώ.

Anyway

μερικές φωτό του ρουφιάνου του ακατονόμαστου Μυλοποταμίτη, που κοιμήθηκε παρακαλώ ως γνήσιο γκαρσόνι σε τραπέζι.

παρακαλώ περιμένετε, σας έχω και άλλες φωτογραφίες...

δείτε την φάτσα και το γέλιο σε κάθε φωτό και είτε ειλικρινά, μπορεί να είναι ποτέ αυτός "αντίπαλος" στα σοβαρά?
Κοιμήθηκε, ως "γνήσιος γκαρσόνι"
Attached Images
File Type: jpg DSC03441.jpg (31.3 KB, 39 views)
File Type: jpg user81_pic1558_1317065481.jpg (61.8 KB, 43 views)
File Type: jpg user81_pic1626_1317066795.jpg (54.4 KB, 42 views)
File Type: jpg user81_pic1616_1317066656.jpg (56.1 KB, 39 views)
Reply With Quote
Παλιό 04-10-2011, 14:53
Senior Member

και το άλλο μέλος του "άλλου" φόρουμ σας σερβίρισε,
εδώ να δεις αντιπαλότητα!!

ιδού "τα δύο γκαρσόνια"
Attached Images
File Type: jpg user81_pic1613_1317066557.jpg (53.1 KB, 41 views)
File Type: jpg user81_pic1628_1317066795.jpg (63.0 KB, 41 views)
Reply With Quote
Παλιό 04-10-2011, 14:55
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Πάμε παρακάτω...νομίζω δεν έχει νόημα να επαναλαμβανομαστε,γιατί η οποία παρεξήγηση λύθηκε
Όσο για το όργιο που γιουχαρε,να περάσει απο τον καφε της Θεσσαλονίκης,να φάει τις σφαλιάρες του...
Reply With Quote
Παλιό 04-10-2011, 15:05
Senior Member

η μοιραία ομιλία, εδώ με τον γιο μου, κάπου εκεί μετά χαιρέτησα και τον Jefe και την παρέα του και ο ακατονόμαστος......
Attached Images
File Type: jpg DSC03447.JPG (96.2 KB, 37 views)
File Type: jpg DSC03452.jpg (38.4 KB, 40 views)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης