GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 12-12-2011, 21:54
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Τελικά τώρα ξέρω τι θα πάρω...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Honda XL 1000V Varadero *ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012* '2004 - Car.gr
Θέλει να μου πει κάποιος τον λόγο??????
Αν εξαιρεσεις
  1. τα conti που δεν ταιριαζουν σε βαραντερο, μαλιστα η εταιρεια τους σε γραπτη ανακοινωση της το ειχε επισημανει αυτο,
  2. τα 29000κμ που φαινονται λιγα για την ηλικια της και
  3. την αλυσιδα που θελει αλλαγη τοτε
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΒΡΕ!!!

Περαν των παραπανω, αν το αποφασισεις πηγαινε δες το και αντεγραψε καπου τον αριθμο πλαισιου απο τον σκελετο (λαιμος τιμονιου δεξια ¨η ταμπελακι δεξια και παλι στον σκελετο οπως καθεσαι) και πες το μου, ετσι για να δουμε για ποια ευρωπαικη αγορα ειναι προορισμενο...ετσι φαινονται τα παρα-εισαγωμενα.
Μετα, καντο μια βολτα εχοντας καποιον να σε ακολουθει για να παρατηρησει μην τυχον αλλου βλεπει ο μπροστινος τροχος κι αλλου ο πισω, ετσι βλεπουμε τον στραβωμενο πλαισιο (τρακος).
Μετα, σειρε τον δεικτη και τον αντιχειρα καθετα σε ολους τους δισκους με φορα απο το κεντρο προς την περιφερεια και παρατηρησε αν στην εξωτερικη διαμετρο τους αισθανεσαι ενα σκαλοπατι.....σημαδι περισσοτερων απο των αναγραφομενων χιλιομετρων.
Τελος, ριξε μια ματια στην αδεια και δες την ημερομηνια πρωτης αδειας...πραγμα το οποιο σε συνδυασμο με τον αριθμο πλαισιου, και τις δισκοπλακες θα μας δωσει μιαν ιδεα των πραγματικων χιλιομετρων της.

Οσο για τα τελη του '12.......κι εγω πληρωμενα τα εχω απο τον Νοεμβριο που τα βρηκα στην πορτα μου!!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης