![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περαν των παραπανω, αν το αποφασισεις πηγαινε δες το και αντεγραψε καπου τον αριθμο πλαισιου απο τον σκελετο (λαιμος τιμονιου δεξια ¨η ταμπελακι δεξια και παλι στον σκελετο οπως καθεσαι) και πες το μου, ετσι για να δουμε για ποια ευρωπαικη αγορα ειναι προορισμενο...ετσι φαινονται τα παρα-εισαγωμενα. Μετα, καντο μια βολτα εχοντας καποιον να σε ακολουθει για να παρατηρησει μην τυχον αλλου βλεπει ο μπροστινος τροχος κι αλλου ο πισω, ετσι βλεπουμε τον στραβωμενο πλαισιο (τρακος). Μετα, σειρε τον δεικτη και τον αντιχειρα καθετα σε ολους τους δισκους με φορα απο το κεντρο προς την περιφερεια και παρατηρησε αν στην εξωτερικη διαμετρο τους αισθανεσαι ενα σκαλοπατι.....σημαδι περισσοτερων απο των αναγραφομενων χιλιομετρων. Τελος, ριξε μια ματια στην αδεια και δες την ημερομηνια πρωτης αδειας...πραγμα το οποιο σε συνδυασμο με τον αριθμο πλαισιου, και τις δισκοπλακες θα μας δωσει μιαν ιδεα των πραγματικων χιλιομετρων της. Οσο για τα τελη του '12.......κι εγω πληρωμενα τα εχω απο τον Νοεμβριο που τα βρηκα στην πορτα μου!! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 11:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |