13-01-2012, 21:46
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
|
|
Απάντηση: BMW GS EXPERIENCE
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geopoumid
νομιζω οτι εντελει οτι χρονοσ ειναι το προβλημα και οχι το χρημα να γυριζεις τον κοσμο.εχουμε πηξει στην εικονικη αναγκη που δεν μπορουμε χωρις αυτα που εχουμε .Η ζωη θελει να ζεισ λιτα ο κυριος αυτος που εχει την εταιρεια γυριζε τον κοσμο με ενα ταπεινω r 80 και υστερα ανοιξε ο δρομοσ για οτι κανει συμπερασμα παρε ενα σακιδιο ενα ποδηλατο ενα μοτο μικρο και εφυγεσ τοσο απλα για αρχη δεν ειναι αναγκη να εχεις το super ντουπερ μοτο με 2000 μπιμπλικια και στο φιναλε ξεπουλα οτι εχεις στο βωμο του στοχου οσο για την συνεχεια μπορεις να δουλευεισ ευκαιριακα να παιζεισ μουσικη στο δρομο εαν θελεις κατι το κανεις αλλα εμεις δεν το κανουμε γιατι????
ισωσ δεν μπορουμε να ξεβολευτουμε...........και ιδιωσ εδω στην ελλαδα υπαρχει αυτη η συνηθεια.....φιλοι μου απο ολανδια με ποδηλατα τουσ φιλοξενησα ηρθαν απο ολανδια και πηγαινουν τωρα που μιλαμε ινδια αυτααααααααααα...τα αλλα ολα τα ακουω βερεσε...........και οσο για τους σπονσορες που ειναι στη μοδα και αυτη γιατι να μας σπονσοραρει δεν κανουμε και κατι σπουδαιο εκ του ασφαλους να καβαλαμε μια μοτο και να γραφουμε χιλιομετρα που εξω το κανουν απο μικρα παιδια μεχρι γεροντες απο ποδηλατα μεχρι τροχοσπιτα και εγω δεν ξερω με τι δεν κανουμε κατι φοβερο .......
|
Κι εγώ ξέρω κάτι τύπους που ξεκίνησαν από τη Σρι Λάνκα, πέρασαν με φουσκωτό μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα με κίνδυνο να πνιγούν, και δεν είχαν τίποτα να χάσουν.. Εγώ όμως εκτιμώ την ύπαρξη μου ακριβότερα, και μάλιστα δεν την κάνω εγώ την εκτίμηση, μου την δίνουν οι γύρω μου..
Τώρα να γίνω γυρολόγος, να κάνω μπανια σε ποτάμια, να ζητάω λεφτά παίζοντας μουσική σε σταθμούς τραίνων, δε νομίζω ότι μπορούν να σταθούν στη δική μου σφαίρα.. Ούτε στου GS που γεμίζει με 33 λίτρα και καίει 6 στα 100...
Κι αν δεν υπάρχει πίσω σου κάποιος που θέλει να ακούσει τα ταξίδια σου, δεν υπάρχει και πολύ κίνητρο...
|