Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji
Και γιατί να θεωρήσουμε έγκυρη την θέση του ΕΘΝΟΣ ή του Hellas on the web (αναδημοσίευση του ΕΘΝΟΥΣ κάνουν άλλωστε); Κι αυτός, κάποιος παπάρας δημοσιογραφίσκος μπορεί να είναι, μιας και ούτε το ον/μό του δεν μας αναφέρει στο άρθρο του.
Ασχέτως αυτών, όπως λέει και η Hekima, είναι άλλο ένα δείγμα της παράνοιας που έχουμε, απ' τη μια να πληρώνουμε χρυσόν τον παπούλη(ια) για να τσουγκρίζει αβγά σε κάποια παραμεθόρια μονάδα το Πάσχα, ή να του λεν τα κάλαντα τα Χριστούγεννα. Κι απ' την άλλη, να κοιμούνται άστεγοι στα παγκάκια, και συνάνθρωποί μας να ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια. Αν η δράση του στην πολιτική σκηνή ήταν καταλυτική και ουσιώδης, ας του τα δίναμε, αλλά μιλάμε για κραυγαλέα περίπτωση ενός άχρηστου πόστου.
|
Έτσι ακριβώς όλοι κάπου αρθρογραφούν κάποια συμφέροντα υποστηρίζουν anyway εμείς ας μιλήσουμε για την πραγματική ζωή. Την οικογένεια με έναν άνεργο και έναν κουτσουρεμένο μισθό σε λίγο καιρό, με δύο παιδιά και έξοδα, έξοδα, από τα πάγια μέχρι μόνο τα βασικά ας μη πούμε για γούστα. Κι απ΄την άλλη ο μισθός ενός ανθρώπου χωρίς βάρη και με μικρές απαιτήσεις λόγο ηλικίας, να σε χλευάζει μεταφορικά τσουγκρίζοντας αυγά.
What a wonderful world