GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-02-2012, 21:15
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός
Προεπιλογή Απάντηση: Παραιτητε ο Παπουλιας απο τον μισθο του...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γιατί να θεωρήσουμε έγκυρη την θέση του ΕΘΝΟΣ ή του Hellas on the web (αναδημοσίευση του ΕΘΝΟΥΣ κάνουν άλλωστε); Κι αυτός, κάποιος παπάρας δημοσιογραφίσκος μπορεί να είναι, μιας και ούτε το ον/μό του δεν μας αναφέρει στο άρθρο του.

Ασχέτως αυτών, όπως λέει και η Hekima, είναι άλλο ένα δείγμα της παράνοιας που έχουμε, απ' τη μια να πληρώνουμε χρυσόν τον παπούλη(ια) για να τσουγκρίζει αβγά σε κάποια παραμεθόρια μονάδα το Πάσχα, ή να του λεν τα κάλαντα τα Χριστούγεννα. Κι απ' την άλλη, να κοιμούνται άστεγοι στα παγκάκια, και συνάνθρωποί μας να ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια. Αν η δράση του στην πολιτική σκηνή ήταν καταλυτική και ουσιώδης, ας του τα δίναμε, αλλά μιλάμε για κραυγαλέα περίπτωση ενός άχρηστου πόστου.

Έτσι ακριβώς όλοι κάπου αρθρογραφούν κάποια συμφέροντα υποστηρίζουν anyway εμείς ας μιλήσουμε για την πραγματική ζωή. Την οικογένεια με έναν άνεργο και έναν κουτσουρεμένο μισθό σε λίγο καιρό, με δύο παιδιά και έξοδα, έξοδα, από τα πάγια μέχρι μόνο τα βασικά ας μη πούμε για γούστα. Κι απ΄την άλλη ο μισθός ενός ανθρώπου χωρίς βάρη και με μικρές απαιτήσεις λόγο ηλικίας, να σε χλευάζει μεταφορικά τσουγκρίζοντας αυγά.
What a wonderful world
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 21:38
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07

Aντε να μπω κ εγω σφηνοπ0υτσ@ εδω...Εκτιμω τον ρολο του προεδρου της Δημοκρατιας,αλλα στην ουσια δεν κανει κ τιποτα,ετσι..?κατι ουσιαστικο εννοω..εγω τουλαχιστον στα 32χρονια που ζω κ απο τα υπολοιπα που εχω αρχισει να εχω μια καποια πολιτικη αντιληψη,μια ζωη `διακοσμητικο` στοιχειο ηταν..Αν ειμαι λαθος πειτε το..Βασει αυτου λοιπον,του τι προσφερει,ναι δεν το καταλαβα να πληρωνετε τον βασικο,ενα χιλιαρικακι κ καλα του ειναι,γιατι δηλαδη αλλοι εργαζομενοι που γ@μιουντ@ι στη δουλεια,τι ειναι μ@λ@κες..?Ναι πολεμησε ,ναι εκανε οκ,αλλα δηλαδη εγω αμα παω στον πολεμο κ γυρισω πρεπει να μην ξαναδουλεψω κ να μου κοψουν κ μια συνταξαρα να..?Κ τωρα βγαινει κ λεει οτι θα τα δωσει..?σοβαρα..?κ τα δυο χρονια που εχουμε του κοσμου τα προβληματα,γιατι κανει την κουφη..?κ αυτος κ οι αλλοι..?Sorry φιλε γιωργο αλλα νομιζω οτι η hekima εχει δικιο η κοπελλα..Αυτη δεν ηταν που ειχε σηκωσει κ ενα θεμα περι αξιοπρεπειας..?Αυτο δηλαδη ειναι αξιοπρεπες..?Εγω ξερω αμα εισαι μαγκας κ ωραιος κ αγωνιστης,βγαινεις κ λες-απ`την αρχη-`οχι μαγκες,εγω θελω να τα δινετε στους φτωχους,στον ταδε,στον δεινα..`Τωρα,κατ`οπιν εορτης..αυτα ειναι..οδοντοκρεμες...Δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην τα δωσει..?Τι,δε θα`χει να παρει σοκολατες στα εγγονια..?Φιλε δεν καταφερομαι εναντιον σου αλλα,αυτο το ταχατεμου,που εκλαμβανω κ απο τον προεδρο-καλα δε λεω για τους αλλους-εμενα δε μ`αρεσει..Αυτα..Παντα φιλικα,stukas..
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 21:50
Senior Member

Ψάχνουν και 300 ακόμη και σκέφτονται τις κύριες συντάξεις και τις επικουρικές αϊ σιχτίρι, να κόψουν τις δικές τους που είναι παχυλές και άδικες, και τον δικό τους μισθό και να μην πειράξουν του κοσμάκη, κοπρόσκυλα τους δείξαμε εμπιστοσύνη με την ψήφο μας και μας πέταξαν ##### στα μούτρα
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 21:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
Aντε να μπω κ εγω σφηνοπ0υτσ@ εδω...Εκτιμω τον ρολο του προεδρου της Δημοκρατιας,αλλα στην ουσια δεν κανει κ τιποτα,ετσι..?κατι ουσιαστικο εννοω..εγω τουλαχιστον στα 32χρονια που ζω κ απο τα υπολοιπα που εχω αρχισει να εχω μια καποια πολιτικη αντιληψη,μια ζωη `διακοσμητικο` στοιχειο ηταν..Αν ειμαι λαθος πειτε το..Βασει αυτου λοιπον,του τι προσφερει,ναι δεν το καταλαβα να πληρωνετε τον βασικο,ενα χιλιαρικακι κ καλα του ειναι,γιατι δηλαδη αλλοι εργαζομενοι που γ@μιουντ@ι στη δουλεια,τι ειναι μ@λ@κες..?Ναι πολεμησε ,ναι εκανε οκ,αλλα δηλαδη εγω αμα παω στον πολεμο κ γυρισω πρεπει να μην ξαναδουλεψω κ να μου κοψουν κ μια συνταξαρα να..?Κ τωρα βγαινει κ λεει οτι θα τα δωσει..?σοβαρα..?κ τα δυο χρονια που εχουμε του κοσμου τα προβληματα,γιατι κανει την κουφη..?κ αυτος κ οι αλλοι..?Sorry φιλε γιωργο αλλα νομιζω οτι η hekima εχει δικιο η κοπελλα..Αυτη δεν ηταν που ειχε σηκωσει κ ενα θεμα περι αξιοπρεπειας..?Αυτο δηλαδη ειναι αξιοπρεπες..?Εγω ξερω αμα εισαι μαγκας κ ωραιος κ αγωνιστης,βγαινεις κ λες-απ`την αρχη-`οχι μαγκες,εγω θελω να τα δινετε στους φτωχους,στον ταδε,στον δεινα..`Τωρα,κατ`οπιν εορτης..αυτα ειναι..οδοντοκρεμες...Δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην τα δωσει..?Τι,δε θα`χει να παρει σοκολατες στα εγγονια..?Φιλε δεν καταφερομαι εναντιον σου αλλα,αυτο το ταχατεμου,που εκλαμβανω κ απο τον προεδρο-καλα δε λεω για τους αλλους-εμενα δε μ`αρεσει..Αυτα..Παντα φιλικα,stukas..

Γιατί σφηνοαυτό η συζήτηση είναι για όλους Γιάννη την άποψη μας καταθέτουμε
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 21:56
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψάχνουν και 300 ακόμη και σκέφτονται τις κύριες συντάξεις και τις επικουρικές αϊ σιχτίρι, να κόψουν τις δικές τους που είναι παχυλές και άδικες, και τον δικό τους μισθό και να μην πειράξουν του κοσμάκη, κοπρόσκυλα τους δείξαμε εμπιστοσύνη με την ψήφο μας και μας πέταξαν ##### στα μούτρα

Αχά! Γι'αυτό έχω φτιάξει επιδερμίδα!

Οπως τα λες Σοφία, τα κοπρόσκυλα δεν.....

δε γίνεται ρε παιδί μου, έχουν τόσα "στόματα" να θρέψουν! Αν κρίνει κι από τον υπέροχο Μπέννυ, έχουν δέκα μασέλες.
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 22:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αχά! Γι'αυτό έχω φτιάξει επιδερμίδα!

Οπως τα λες Σοφία, τα κοπρόσκυλα δεν.....

δε γίνεται ρε παιδί μου, έχουν τόσα "στόματα" να θρέψουν! Αν κρίνει κι από τον υπέροχο Μπέννυ, έχουν δέκα μασέλες.

Ποιές είναι οι αρμοδιότητες ρε παιδί μου, υπογράφει προεδρικά διατάγματα που του τα φέρανε έτοιμα, σαν κι αυτά που κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, διορίζει πρωθυπουργό, διαλύει τη βουλή και κυρίως αν διαφωνήσει σε κάτι με την κυβέρνηση στο τέλος υποχωρεί σιγά μην έχει και άποψη, δίνει και καμιά χάρη ενίοτε, σίγουρα ξεχνάω και άλλα που κάνει, δεν μπορεί να μη δεν κάνει.
Α! Δεν ανησυχεί για το ενοίκιο του μεγάρου, το ρεύμα, το δάνειο, το φροντιστήριο, δεν διώκεται για αδικήματα εκτός του αξιώματος, διορίζει και τους παρατρεχάμενούς του που πληρώνονται αδρά και και και και και παίρνει και όσα παίρνει και εμείς θα λέμε, έτσι πρέπει είναι ο ανώτατος άρχων. Που τον πρότειναν οι κοινοβουλευτικές ομάδες τα παρεάκια τους δηλαδή και που πρέπει να βγει οπωσδήποτε από τους ίδιους γιατί αλλιώς διαλύεται η βουλή και ξαναπάει η χώρα σε εκλογές. Και αυτό είναι παρακινδυνευμένο μήπως κι ο κόσμος το ξανασκεφτεί και βγάλει άλλα λαμόγια
Reply With Quote
Παλιό 15-02-2012, 23:03
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Δεν ξέρω πόσα πέρνει, ο μπάρμπας,
ξέρω ότι σήμερα έκανα αλλές τρείς παύσεις ταμειακών,
δηλαδή άλλες τρεις επιχειρήσεις κλείσανε και κάποιοι μείνανε στον δρόμο άνεργοι!!!
Δυστηχώς από το καλοκαίρι και μετά, αυτή η δουλειά γίνετε συνέχεια...
Σχεδόν καθημερινά...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ πικραμένοι και οι περισσότεροι καταχρεωμένοι!!!
Θα ξαπλώνουν στο κρεββάτι τους το βράδυ, και να αναρωτιώνται ΓΙΑΤΙ!!!ΓΙΑΤΙ!!ΓΙΑΤΙ!!!
Θα ξυπνάνε το πρωί, και θα λένε άλλη μια ημέρα "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!
Οσοι είστε επαγγελματίες, θα καταλαβαίνετε τι εννοώ,
και ποια είναι η αγωνία αυτών των ανθρώπων...

Προσπαθώ να μην μπαίνω στο πετσί των προβλήματων τους, αλλά δεν γίνεται,
δεν είμαι από πέτρα, και ώρες ώρες ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ από αυτά που βλέπω!!

ΚΑΙ θα σκάσω τώρα ή θα δώσω συγχαρητήρια που ο Παπούλιας,
χάρισε το μισθό του!! Σιγά τα ωά!!!

Να δώσω συγχαρήκια σε αυτόν τον επαγγελματία που πάλεψε μέχρι εσχάτων να σώσει την επιχείρηση του ΝΑΙ, αλλά να βάλω σκάση για τον Παπούλια,
ο οποίος ο ρόλος του είναι ΚΑΘΑΡΑ διακοσμητικός, και μας στοιχίζει και ένα σκασμο λεφτά..ΠΟΤΕ!!
Οχι μόνο αυτός και οι παρατρεχάμενοι του!!!

Εδω καταρρέει η χώρα μας και θα σκεφτώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!

Αυτός σκέφτηκε τόσους ανθρώπους που εφέτος,
αδυνατούσαν να βάλουν πετρέλαιο,
και γυρνούσαν με τα παλτά και τις κουβέρτες μέσα στα σπίτια τους!!

Αυτός σκέφτηκε που όλοι τους,
καταστρέψανε το ΜΕΛΛΟΝ του παιδιού μου
και των παιδιών μας...

Οχι φίλοι μου, να σκεφτώ το άνεργο, τον συνταξιούχο, τον δύστυχο μικρο/επιχειρηματία/μαγαζάτορα που παλεύει ώστε να μην του κάνει κατάσχεση η Τράπεζα, το ΙΚΑ, η Εφορία η, η ,η....

Μακάρι να είχαν τσίπα και οι υπόλοιποι 300, ώστε να παραιτηθούν και αυτοί από το μισθό τους...

Αλλά που....

Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 00:40
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

Μακάρι το πρόβλημα της Χώρας μας να ήταν ο μισθός του Προέδρου και οι απολαβές των 300.....
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 11:47
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Έτσι λειτουργεί το Πολίτευμα της χώρας. Η Δημοκρατία και η Θρησκεία κοστίζουν.
Το βλέπουμε όμως από λάθος οπτική γωνιά το θέμα.
Η άρνηση των αποδοχών του Προέδρου δεν έχει να κάνει με τον ίδιο.
Συμβολικό χαρακτήρα ότι όλοι σε αυτή την κρίση πρέπει να βάλουν πλάτη………….
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2012, 11:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακάρι το πρόβλημα της Χώρας μας να ήταν ο μισθός του Προέδρου και οι απολαβές των 300.....

Κι αυτό ένα πρόβλημα είναι θα έλεγα μέσα στα τόσα άλλα
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης