![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ας μην ξανα – σκυλεύουμε πτώματα και ας μην βρίζουμε νεκρούς. Το έκαναν άλλοι υπουργοί - το έκανε και ο Βαλιανάτος για τον Μητροπάνο. Ούτε να αναρωτιόμαστε αν ήταν ηλίθιοι ή έξυπνοι, δειλοί ή γενναίοι, κοντοί ή ψηλοί, άνθρωποι του πνεύματος, αδελφές ή ότι άλλο.
Το βασικό είναι γιατί έφτασαν σε αυτή την πράξη οι συνάνθρωποί μας. Όσο για τους κατηγορούντες, ο λαός μας λέει: μεγάλη μπουκιά φάε – μεγάλη κουβέντα μην πεις. Και προς επίρρωσιν των ανωτέρω και εγώ πραγματικά απορώ γιατί έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες, βλέποντας όλη αυτή την ευμάρεια στην χώρα… ![]() Αναρωτηθείτε, δεν κάνει κακό. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 11:55 |
| Πόλεμος "Αγανακτισμένων" - Mega | SenseiG | Επικαιρότητα | 7 | 31-05-2011 09:11 |
| "Πιστοί" στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι για 4η μέρα | SenseiG | Επικαιρότητα | 16 | 30-05-2011 18:33 |
| Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους "must" προορισμούς του 2011 | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 18-04-2011 08:19 |
| 2 αφορισμοί που εξέδωσε ο Γρηγόριος Ε'. Ναι, ο "εθνομάρτυρας" | gemara | Ελλάδα | 24 | 30-03-2010 22:05 |