23-04-2012, 12:05
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Μπράβο στον Κρητίκαρο "αγανακτισμένο" !!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Επειδή δεν καταλαβαίνεις σου λέω ότι ορισμένοι γεννιούνται με το πρόβλημα, είναι κληρονομικό, υποβόσκει μέσα τους , είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και κάποια στιγμή (εφηβία, ερωτική απαγοήτευση, οικονομικές δυσκολίες, κοινωνικός αποκλεισμός,γεροντική κατάθλιψη κλπ) τσούπ ξεπετάγεται και άντε τρέχα μετά. Δεν τους κάνω ήρωες, συ είπας, και μην τους μπερδεύεις με τα εξαρτώμενα άτομα. Δεν είναι δυνατόν να τα ξέρουμε όλα.
Μς συγχωρείς για το έντονο ύφος!
|
επειδη ειμαι ανθρωπος που ΔΕΝ καταλαβαινει αλλα και ανθρωπος ο οποιος ΔΕΝ τα ξερει ολα αλλα απλα λεει την γνωμη του οπως αυτος νομιζει σου λεω οτι, ειτε υποβοσκει μεσα τους και δεδομενης ευκαιριας βγαινει στην επιφανεια, ειτε αποφασιζεται ετσι απο το πουθενα μια ωραια ημερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΩ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΙΚΤΟ!!! Ο λογος ειναι οτι στην ζωη εχω μαθει να παλευω για τα παντα και το ιδιο μαθαινω σημερα- και θα κανω και αυριο και μεθαυριο -και στην 8χρονη κορη μου ουτως ωστε μελλοντικα να μην συμβει τιποτε απο ''εφηβια, ερωτικη απογοητευση, οικονομικές δυσκολίες, κοινωνικός αποκλεισμός....'' κ.λ.π. οπως κι εσυ αναφερεις. Της μαθαινω τον τροπο να ειναι δυνατη οπως μου τον εμαθαν κι εμενα. Χτιζω τωρα για να εχω αυριο.........
Οσο για τις αυτοκτονιες που ασυστολα οι πανεξυπνοι ψυχολοδημοσιογραφομπλοκερς και τα αναπαραγωγα τους προσπαθουν να τις συνδεσουν με την οικονομικη κριση εχω να τους πω οτι.....αει στο διαλα......ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ!!!!!!!!
Η σκανδιναυια ειναι πρωτη στις αυτοκτονιες παγκοσμιως......λογω οικονομικης κρισης κι εκει φανταζομαι.......
Παναγιωτη, ειμαι παντελως αντιθετος με την αυτοκτονια οποιοι κι αν ειναι οι λογοι αποπειρας της, συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ο frits εγραψε πιο πανω για τους Ιαπωνες καμικαζι του 1942, αυτοι μαλιστα Πανο μου, διοτι αυτοι ειχαν εναν σκοπο να καταστρεψουν ενα εχθρικο πολεμικο πλοιο με ενα αεροπλανο βομβα του οποιου η ατρακτος ηταν φορτωμενη με εκρηκτικα πολλων κιλων εν αντιθεση με την μικρη βομβιτσα των 250 λιβρων που εφεραν απο κατω τα αλλα ζερο. Αυτοι πεθαιναν για την Πατριδα οπως θα πεθαιναν και σε μια μαχη.
Υ.Γ. Δεν με πειραξε το εντονο υφος.......το αντιθετο μαλιστα.
Last edited by GeorgeP; 23-04-2012 at 12:23.
|