GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 25-04-2012, 13:08
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
Προεπιλογή Απάντηση: Τι,εγινε!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν 2 χρόνια περίπου ένας πολύ καλός φίλος μου είχε πει ότι στο φόρουμ είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι, σαν σε μία μεγάλη γιορτή, όπου δημιουργούνται παρέες, πηγαδάκια κ.λ.π. και κοιτάμε όλοι να περνάμε καλά.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων

Όταν αυτό πάψει να συμβαίνει, απλά ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες για την εώς τότε φιλοξενία και ψάχνουμε άλλους τόπους, τρόπους για να γεμίζουμε ευχάριστα τον χρόνο μας, αλοίμονο άλλωστε αν η προσωπική μας ευδαιμονία εξαρτάται από ένα ιστότοπο.

Το να καθόμαστε στο "σαλόνι" τους, να τους κριτικάρουμε για τις επιλογές τους, να τους γκρινιάζουμε για αυτό που μας προσφέρουν, γιατί έκαναν αυτό και όχι το άλλο, γιατί π.χ έσβησαν ή δεν έσβησαν το ποστ του τάδε..είναι αν μη τι άλλο απρέπεια.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά αυτή πρέπει να γίνεται πάντα καλοπροαίρετα και με αυστηρή τήρηση των κανόνων της ευγένειας και της λογικής.

Προσωπικά αν κάπου νιώθω ότι είμαι ανεπιθύμητος ή ενοχλητικός για όποιον λόγο, πέρνω το καπελάκι μου και φεύγω, δεν περιμένω να με διώξουνε, ούτε κοιτάω να κάνω δύσκολη την ζωή των άλλων για "σπάσιμο", είναι πάνω από όλα θέμα αξιοπρέπειας.....

Σταυράκο μου, πολύ σωστά το θέτεις...

Δεν νομίζω ότι κανείς μας, από τα 6.000 μέλη, να πιέστηκε να μπεί,

αλλά και να πιέστηκε να βγεί!!!
Το εάν νοιώθεις δυσαρεστημένος ή γενικά δεν γουστάρεις ρε αδελφέ, "σας βαρέθηκα", no problem,
υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!
Ολα τα άλλα είναι να ψαχνόμαστε για "καταστάσεις",
να δημιουργούμε "καταστάσεις", οι οποίες δεν εκφράζουν την μεγαλύτερη μερίδα των μελών!!
Το να μην σέβεσαι το "σπίτι" που σε φιλοξενεί και τους υπόλοιπους φιλοξενούμενος, είναι σοβαρό και χρήζει λύση....
Και η ελευθερία, όλοι γνωρίζουμε, ότι τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του αλλουνού!!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης