![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τι γίνεται ρε παιδιά? Πολλές διαγραφές βλέπω , πολλά μέλη δεν γράφουν πιά , πολλά μηνύματα σβήνονται ...μήπως άλλαξε κάτι?
|
|
|
|||
|
|||
|
Οπως εγραψε η διοικησις, εχουν γινει παραπονα απο τα μελη και αυτη αμεσα προχωρησε στας διαγραφας δια την προστασιαν του κοινου αισθηματος...
|
|
|
|||
|
|||
![]() Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by Sierso; 22-04-2012 at 10:59. |
|
|
|||
|
|||
|
αν η απαντηση σου ειναι ειρωνικη.......σου παραθετω αυτο ![]() απο τον συνμφορουμιτη μποζουκακι(καταπληκτικο nickname).. ![]() πως ειναι δυνατον ενα μελος με τοσο μικρη συμμετοχη, να γνωριζει τοσα πολλα........ ![]() μαλλον θα διαβαζει περιοδικα κουτσομπολιου....... ![]() Ο Πρετεντέρης διαγράφηκε από το Forum γιατί έκανε παρέα με μέλη και moderators (Καγκελάριος, Jefe, pirate, ...) που δεν ήταν πλέον αποδεκτά... |
|
|
|||
|
|||
|
Χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει, από τα λεγόμενα καταλαβαίνω ότι για κάποιον λόγο έφυγαν μερικοί.
Πριν κάμποσους μήνες "καταπατούσα" τους κανόνες του φόρουμ από άγνοια η βλακεία μου αλλά νοιώθω (μια και δεν ειπώθηκε πότε κάτι) ότι μου την "χάρισαν", τώρα είναι τόσα πολλά τα μέλη , που δεν μου φαίνεται να υπάρχει η άνεση να κάνουν τα στραβά μάτια, μια και θα χαθεί η μπάλα . Επαναλαμβάνω δεν ξέρω τι έγινε και δεν θέλω να θίξω κάποιον, απλά αυτό νοιώθω να γίνεται . Δεν πρέπει να είναι απλό και εύκολο για τους διαχειριστές να διαγράφουν φίλους του φόρουμ χωρίς κάποιον σημαντικό λόγο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα δεν είναι να ακούγεσαι φίλε sierso αλλά το τι λες όταν μιλάς.
Στο φόρουμ μπαίνει χιλάδες κόσμος που ενδιαφέρεται για τις μηχανές και όχι μόνο πιστεύεις ότι τους ενδιαφέρει αν ο τάδε τσακώθηκε με τον δίνα ή αν τα ξαναβρήκανε ; Σε φιλικό επίπεδο βεβαίως και με νοιάζει τι συνέβει στο φίλο μου και θα μιλήσω με όποιον μπορώ προσωπικά για να μάθω τι έγινε. Αλλά όχι μέσα στο φόρουμ που διαβάζουν χιλιάδες. Έτσι μοιάζει να προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου στους άλλους. Κάτι που είναι ενοχλητικό για τους πολλούς. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv Last edited by peterv; 22-04-2012 at 11:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
A ναι.Η πρωτη παραγραφος που εγραψες...κωλαει καπου στα γραφουμενα μου ? Last edited by Sierso; 22-04-2012 at 15:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Υπάρχουν προσωπικές επιλογές που θα πρέπει να σεβαστούμε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσένα τώρα πως σου ήρθε να ζητήσεις συγγνώμες για "καταπάτηση" κανόνων πρίν κάμποσους μήνες; Γιατί δεν το άφησες να το "φάει η μαρμάγκα" αφού τότε οι ειδικοί την κάνανε γαργάρα και σε συγχώρεσαν;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To παθημα εγινε μαθημα... | jarhead | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 16-05-2011 22:30 |
| Η κορη μου εγινε κιολας 6 μηνων!! | FANISGS | Γενικά - Αναβάτης | 26 | 12-05-2011 01:04 |
| Eπιτελους,εγινε ανθρωπος..... | Ακιs | Χιούμορ | 24 | 30-04-2011 22:52 |
| Η χιονατη εγινε γιαννιωτισα...... | Ακιs | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 30 | 10-01-2011 00:20 |
| τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 21:14 |