GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 09-09-2012, 23:24
Lupo Ο/Η Lupo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: Κύπρος (τόπος καταγωγής - Αθήνα)
Μoto: BMW R 1150 GS - Yamaha XV 750
Προεπιλογή Απάντηση: Πάω να φέρω γάλα και ψωμί για το παιδί...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλαρακι, σε καταλαβαίνω απολυτα!

Τα ίδια είχα τραβήξει και εγω μια βροχερη μέρα του χειμώνα που μας πέρασε !

Ξεκίνησα 16:00 το απόγευμα απο Ορχομενο για Αθήνα, και κατέληξα να είμαι πάλι πίσω στο χωριό στις 20:30 το βράδυ !
Στην Αθήνα δεν έφτασα ποτε εκείνη την μέρα... Είχα κολλήσει μόλις 8,5 χλμ απο το σπίτι, κοντα στο χωριό Μαυρόγεια ("μαύρη γη"= Μαυρόγεια μετα το κατάλαβα αυτο )!
Αποφάσισα και εγω, όπως και εσυ, να μην πάω απο άσφαλτο μέχρι την Αλιαρτο, μα παράλληλα με τον ποταμό...
Λίγο η βροχή, λίγο το χώμα της περιοχής που ήταν πυλός, αυτο ήταν, κόλλησα για τα καλα .
Η μπαταρία του κινητού μου ήταν στα κόκκινα, μα το "ωραίο" της υπόθεσης ήταν, ότι όλοι οι δικοί μου απο το χωριο, εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε ένα γ.άμο !
Αφού ειδοποίησα γρήγορα και με την ψυχή στο στόμα, μήπως και μου σβήσει το κινητο, ύστερα απο ώρες ήρθε ένα τζιπακι για βοήθεια . Στο μεσοδιάστημα είχα ξεκινήσει τις προσπάθειες απεγκλωβισμου μου (ματαίως βέβαια ).
Απο την κούραση, τις λάσπες, και την άρση βαρών που είχα κάνει εκείνη την μέρα ( μου έπεφτε η μηχανη μέσα στις λάσπες ) κατάφερα να γυρίσω το βράδυ όπως είπα, πάλι στο χωριο.
τελικα, εφαγα, εκανα ένα ντουζακι, και έπεσα ξερος για ύπνο !!!
Στην Αθήνα πήγα την άλλη μέρα, και απο... άσφαλτο !!!
Εμπειρία για να θυμόμαστε όμως, ε?
Άσε που από την άρση βαρών, κτήνος πρέπει να έγινες κι εσύ, έτσι?

Καλά να είμαστε και πάντα όρθιοι φίλε!
Τέτοια πεσίματα, ακόμα στο "όρθιοι" μετράνε.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης