![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η διήγησή σου είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tελικά τα μΑχανάκια μας,
αποδεικνύουν τον "adventure" χαρακτήρα τους, εκεί που δεν το περιμένεις ! ![]() ![]() ![]() Άψογη η αναπαράσταση Νικόλα !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχουμε και οι οδηγοί τους, την μούρλα τους όμως, ε? Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχ ρε Νικολα !
κάποιοι φυλοι μου πήγα για γαλα και τους περιμένου ακόμα να γυρίσου από australia παρησία μέχρι και srilaga !! ![]() αλλα εση ας περίμενες μέχρι αύριο που θα έρθω αεροδρόμιο ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σε ότι αφορά το ότι τους περιμένουν ακόμα, απλά προπόνηση κάνω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nίκαια έχω κάποια παλιά μου συμμαθήτρια μην πας !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα θα σε μάθω?.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακι, σε καταλαβαίνω απολυτα!
Τα ίδια είχα τραβήξει και εγω μια βροχερη μέρα του χειμώνα που μας πέρασε ![]() Ξεκίνησα 16:00 το απόγευμα απο Ορχομενο για Αθήνα, και κατέληξα να είμαι πάλι πίσω στο χωριό στις 20:30 το βράδυ ![]() Στην Αθήνα δεν έφτασα ποτε εκείνη την μέρα... Είχα κολλήσει μόλις 8,5 χλμ απο το σπίτι, κοντα στο χωριό Μαυρόγεια ("μαύρη γη"= Μαυρόγεια μετα το κατάλαβα αυτο ![]() Αποφάσισα και εγω, όπως και εσυ, να μην πάω απο άσφαλτο μέχρι την Αλιαρτο, μα παράλληλα με τον ποταμό... Λίγο η βροχή, λίγο το χώμα της περιοχής που ήταν πυλός, αυτο ήταν, κόλλησα για τα καλα ![]() Η μπαταρία του κινητού μου ήταν στα κόκκινα, μα το "ωραίο" της υπόθεσης ήταν, ότι όλοι οι δικοί μου απο το χωριο, εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε ένα γ.άμο ![]() Αφού ειδοποίησα γρήγορα και με την ψυχή στο στόμα, μήπως και μου σβήσει το κινητο, ύστερα απο ώρες ήρθε ένα τζιπακι για βοήθεια ![]() ![]() Απο την κούραση, τις λάσπες, και την άρση βαρών που είχα κάνει εκείνη την μέρα ( μου έπεφτε η μηχανη μέσα στις λάσπες ![]() τελικα, εφαγα, εκανα ένα ντουζακι, και έπεσα ξερος για ύπνο ![]() ![]() ![]() Στην Αθήνα πήγα την άλλη μέρα, και απο... άσφαλτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα φυλαρακη σε μια πολυ στο πακησταν που εχη σουπερ μρκετ (παγκακη) κε πουλαει μπαχαρηκα !!
![]() ηταν αιτητης πολιτηκου ασηλου ομως το πρωβλημα του ηταν οτι μαμαμου κλεη Μαικολ κλεη πολα ![]() |
![]() |
|
|