![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ μου αρέσει όταν ''τσακονώμαστε''
(ταριφες,γερμανοι, καλο, κακο,ταξιμετρα) . Λοιπον ως έμπειρος άσχετος που ειμαι το να πάω να ''φτιάξω'' έναν δίσκο, μου μοιάζει με την τριγωνομετρία,μαλλιστα στην τριγωνιμετρια ειμαι καλυτερος απ΄ ότι στους δισκους .Απο ότι καταλαβαίνω για να αλλαχθει ο δίσκος πρέπει να μεινει το μισο μηχανάκι άρα το κόστος εργασίας θα είναι υψηλο Οπότε: Πάω στην μαμα να μου πουν τί κοστίζει όλο το μαλλι ανταλακτικά+εργασία... Ρωτάω στην μαμα πόσο πάει μονο η εργασία με δικά μου ανταλακτικά... Κάνω μια ερευνα αγοράς στο εμπόριο... Κάνω μια εκτίμιση στην σχέση ποιοτητας τιμης... Και πράττω αναλογα. Τώρα στο προτεινόμενο (για τον κεραμικό) σαιτ δεν βρηκα κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο(Θα επικοινωνήσω και τηλεφωνικά) Θα ψάξω και στο αλλοδαπής προελεύσεως σαιτ (που μου πρότεινε ο soter3gm) να δω τί παιζει και εκει θα περάσω και μια βόλτα απο Σπύρου Πάτση ,αν και τόσο άσχετος που είμαι μπορει να μου πουλήσουν και τα διαφημιστηκα στυλό του καταστήματος ( δεν υπονοώ κατι για το καταστημα αστειεύομαι)Αύριο θα έχω νέα σας ευχαριστώ πολύ όλους σας |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αλλαγή δίσκου συμπλέκτη... | epimelitisf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 30-09-2009 12:10 |
| ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ του συμπλέκτη. | mentorasou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 22-08-2009 15:48 |