GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 08-05-2013, 17:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων

αρχαια, καθαρευουσα...ποσο χρονων εισαι ρε Γιωργο... ...
50 βρε.......αλλα μεγαλωσα με προαγωγικες εξετασεις στην Πεμπτη κι εκτη Δημοτικου, εισαγωγικες στο Γυμνασιο, προαγωγικες σε καθε ταξη τυο και φυσικα αρχαια Ελληνικα, Γραμματικη τυο Τζαρτζανου που εκανε και η μανα μου μεχρι το 1953 που αποφοιτησε, φυσικα πολυτονικο (ψιλές, δασειες, περισπωμενες κ.λ.π.) και καθαρευουσα και στις 6 ταξεις του. Ειμί, ει, εστι, εσμέ, εστέ, εισί!!!! αν καταλαβες τι ειναι αυτο να μου το πεις χωρις να το γκουγκλαρης.!!!

Απόσπασμα:
Κακως πρεπει να γραφεις ωστε να σε καταλαβαινουμε και οι μεγαλωμενοι στην οικοδομη...
Δεν γινεται, αν το κανω δεν θα ειμαι εγω....πολυ απλο!!

Απόσπασμα:
Αν και εμενα δεν μου αλλαζεις την γνωμη οτι με το να μην κανεις καμια διακριση στους μεν και δε χανεις το δικιο σου...
ΔΕΝ τα φαγαμε ολοι...πως να το κανουμε.........
Οσο προσπαθεις να το πιστεψεις αυτο τοσο δεν θα μπορεις να πας μπροστα και θα συνεχιζεις να κανεις τα ιδια λαθη διεκδικωντας πραγματα που δεν μπορεις να εχεις..........

Απόσπασμα:
Δεν σε περιμενω στην γωνια για να σε βγαλω λαθος ή κατι τετοιο...αν αυτο εννοεις...
οποτε και δεν το "θυμηθηκα αργα" ωστε να ξεχασεις τι εχεις πει/γραψει...
χρονο να δω τις απαντησεις σου δεν ειχα...αρα ακομα ενα λαθος απο πλευρας σου...εκει πηγαινε το τσουβαλιασμα.........
Δεν ειναι θεμα μεσου Γιωργο (και εγω με το λαπτοπ αγγαλια κοιμαμε δυστηχως ειδικα οταν ειμαι εξωτερικο)...απλα ειναι θεμα χρονου καθαρα...

Ειδες τωρα που ειμαι στην βαση μου σου απανταω αμεσα...!!!
Κανεις δεν μπορει να με βγαλει λαθος χωρις επιχειρηματα και στοιχεια.....με στοιχεια του ακουσα/ειδα ειναι αδυνατον καποιος να σταθει απεναντι μου και να με βγαλει λαθος.
Θα πρέπει να παρακολουθεις τα νηματα διοτι απαντηση σε ποσταρισμα μετα απο ενα μηνα - αφου εχεις συμμετασχει σε ενα σωρο αλλες συζητησεις - κι εκμεταλευομενος αλλο νημα και ποστ για πατημα δεν δικαιολογει ελλειψη χρονου.

Απόσπασμα:
Αντε να δουμε...ποσο φως ακομα...
Οπως το ειδα εγω, και δεν μιλω για την τωρινη μου εργασια αλλα και για την προηγουμενη μεχρι να βρω ετουτη του ταξι εννοω, ετσι μπορει ο καθε αναξιοπαθων να δει φως!!!! Δεν εχει σημασια που ειναι αυτο το κερι φωτός αρκει να παει να το βρει!!! Οποιος πειναει αγαπητε ''ασωτε υιε'' -ως διατεινονται οι συμφουρμιτες και καποια ΜΜΕ αλλα και πολιτικα κομματα - παει στην Μανωλαδα και δουλευει τις φραουλες οσα κι αν του δινουνε...και πεταει οξω τους αλλοδαπους. Δεν καθεται να μυξοκλαιει, εχει αξιοπρεπεια και παλευει οσο δυσκολο κι αν ειναι!

Last edited by GeorgeP; 08-05-2013 at 17:24.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης