Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ετσι για να ειμαστε δικαιοι και σωστοι θα πρεπει να μαθεις να διαβαζεις ΤΙ γραφει ο αλλος και πως το ατιολογει.......
Γραφω λοιπον στο νημα το οποιο παραθετεις και στον μηνυμα Νο.9 απευθυνομενος στον αγαπητο Γιαννη (ortho):
απο αυτο εσυ το εξελαβες οτι ειπα τους δανειοληπτες Ελληνες λαμογια? Αν προσεξεις αιτιολογω ποιους εννοω και γιατι!! Τον ζητιανο που εχει εκατομμυρια στηντραπεζα και συνεχιζει να ζητιανευει μεχρι τον Χ πολιτικο (οχι ολους) που για τους γνωστους λογους ειναι λαμογιο.....
Δλδ οποιος ελληνας μεταξυ του ζητιανου και του πολιτικου ενεχεται σε πραξεις που εχουν σχεση με την διασπαθηση δημοσιου ¨η και ιδιωτικου χρηματος απο οποιοδηποτε ποστο ναι ειναι λαμογιο...ο ελληνας που ψαχνει να βρει ευκολους τροπους να γινει πλουσιος ¨η να περασει καλα ναι ειναι λαμογιο το ξαναλεω για εμπεδωση.
|
Παρεθεσα το πρωτο μυνημα στο οποιο γραφεις τις λεξεις Ελληνας και Κλεφτης, το πως θελεις
εσυ Γιωργο να οριζεις τα ορια του κλεφτη και ποιον υπονοεις ειναι θεμα Διπλωματιας, το οποιο εχουμε ομολογησει ολοι σε αυτο το φορουμ οτι το κατεχεις το θεμα...
Για εμενα λοιπον οταν εσυ λες
"απο τον...εως τον..."
εννοεις ολους ακομα και αυτους που δεν αναφερεις...
...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Δεν αντεδρασες τοτε και το θυμηθηκες και το ανεσυρες σημερα!!!!!!!! Αυτο ξερεις πως λεγεται? Προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, ετσι λεγεται................
Ο ορος που σου προσαπτω ισχυει και δεν ανακαλειται, εκτος κι αν δηλωσεις οτι λαθος καταλαβες.........τοτε ναι.
|
Ανοιξες παλι το τσουβαλακι σου και μας πετας και παλι μεσα...
απο τον καιρο που μου απαντησες δυστηχως ή ευτυχως για εμενα τον περισσοτερο καιρο τον εφαγα μεταξυ αεροδρομιων συναντησεων στο εξωτερικο κτλ κτλ επρεπε βλεπεις να κλεισω τις εκρεμμοτητες για να φυγω για πασχα που και παλι την εβγαλα στα αεροδρομια, με ελαχιστο χρονο στο φυσικο μου γραφειο (οπου οπως και εσυ φανταζομαι βρισκω χρονο να δω τα τεκτενομενα στο φορουμ)...
Σημερα που ειμαι σταθερα και παλι στο γραφειο μου σε "ξαναθυμηθηκα" οπως λες και εσυ...
Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και Πολυχρονος για την ονομαστικη σου Εορτη...