Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Καλα τωρα λες οτι θες και με το συμπαθειο!!! Εχεις συνηδητοποιησει οτι ο δρόμος δεν ανηκει σε εσενα κι εμενα πια αλλα ειναι Ιδιωτικος για 30 χρόνια και προς Δημοσια Χρηση? Σαν το ταξι και σαν ολα τα οχηματα Δ.Χ.!!!!!! Αν πεις στον Ταξιτζη αντε και γ.......θα σε κατεβασει απο το αυτοκινητο θες δε θες γιατι ειναι δικο του αλλα το χρησιμοποιουν ολοι=Δ.Χ.
Δηλαδη εγω κι εσυ εχουμε την χρηση εννατι αντιτοιμου αλλα ανηκει στον.....Μητσο!! Ο οποιος Μητσος αν δεν τον πληρωσεις για να περασεις ¨η θα σε σαπισει ¨η θα σου κανει μυνηση ¨η δεν θα σε αφησει να περασεις!!!! Και καλα ο υπάλληλος δεν σε αφησε......με ποιο δικαιωμα άλλωστε!! Αν αντι για υπαλληλο υπηρχε εκεινο το κενο κουβουκλιο με τον κανεναν μεσα, σαν της Ιταλιας και Γαλλιας, ποιος ΔΕΝ θα μπορουσε να σε σταματησει αν δεν πληρωνες?? ο Κανενας!!! η μπαρα δεν θα ανοιγε αν δεν την εσπαγες κι εσυ θα πληρωνες μην εχοντας να κανεις αλλιως!!!!!
Καταλαβες Γιωργο μου για ποσους λογους μας λεω ''Τσαμπα μαγκες''??
Αν τα διοδια ηταν αυτοματα θα σου ελεγα εγω ποσοι δεν θα πληρωναν!
|
Αυτό Γιώργο λέγεται τραμπουκισμός.....όσο για το τζάμπα μάγκες το καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια έπρεπε να τους έχουμε σπάσει τα κεφάλια............δεν μου λες Γιώργο που το έχεις δει γραμμένο ότι πρέπει να πληρώνω διόδια σε δρόμο που γίνονται έργα και κινδυνεύει και η σωματική μου ασφάλεια?????Μου φαίνεται άλλοι είναι οι τζάμπα μάγκες.....