GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Παλιό 20-04-2010, 11:55
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting
Μηνύματα: 4,502
Προεπιλογή Απάντηση: Πωλειται BMW R1200 RT Μοντ. 07/2009

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα με ενοχλούσε και μένα πολύ να έβαζα μία αγγελία και να μου έλεγε κάποιος που δεν έχει σκοπό να την αγοράσει ότι την πουλάω ακριβά και να κατεβάσω την τιμή, ή να την ανεβάσω και να μην την σκοτώνω. Δόξα το Θεω, υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο φόρουμ όπου εκτός των αγγελιών μπορεί ο καθένας να αγορεύσει και να πει τη γνώμη του, την αντίρρησή του, να επιβραβεύσει, να κρίνει και ότι άλλο θέλει. Ή να πει αυτό που θέλει στον πωλητή με πμ για να μην του δυσφημίσει την αγγελία. Αλλιώς του κάνει τον έξυπνο και είτε έχει πρόθεση είτε όχι, τον κάνει να αισθάνεται άσχημα και να δυσφορεί χωρίς ο πωλητής να τον έχει θίξει στο ελάχιστο.

Επίσης αν κάποιος δεν έχει σκοπό να την αγοράσει και του δημιουργούνται απορίες γιατί του κάπνισε του πωλήτη να βάλει εδώ την αγγελία του διαφορετικά από ότι την έβαλε σε άλλα φόρουμ, με ένα πμ είναι πολύ πιθανότερο να πάρει την απάντηση για την οποία καίγεται, παρά δημοσίως.

Είναι σίγουρο ότι τον υποψήφιο αγοραστή, τίποτε από τα παραπάνω δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνο η αυτή η μοτοσυκλέτα και η κατάστασή της.
Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου,αλλά σκέψου ότι την αγγελία διαβάζουν και άλλοι ανενημέρωτοι συμφορουμίτες που θα πρέπει να ξέρουν ότι η μηχανή δεν κοστίζει πλέον 21500€ και ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ οπότε έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη (η μοτο είναι και μακρυά βλέπεις).Πέραν τούτου μπορείς να διαπιστώσεις σχεδόν σε όλες τις αγγελίες μου (ειδικά για το κράνος σύστεμ 5) υπήρξαν σχόλια για τη τιμή και το σημερινό κόστος του κράνους και μάλιστα μερικά λάθος.Δεν αντέδρασα με πικρόχολα σχολιαγιαυτό και σεβάστηκα τη γνώμη του κάθε φίλου.Δεν μπορείς δε να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρομαι για τη μηχανή καθόσον φίλος μου παρακολουθεί την αγγελία για να εκδηλώσει ενδιαφέρον όταν το κρίνει σκόπιμο.Εάν δεν κατάλαβε κάποιος το λόγο παρέμβασής μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Πάντα φιλικά εύχομαι να γίνει μιά συναλλαγή ευχάριστη και για τα 2 μέρη.
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πωλειται φορμα bmwgogagis Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου 19 14-12-2013 20:35
Πωλειται ΗΡ2 enduro danaos Πωλήσεις μοτοσυκλετών 27 02-04-2010 18:43
Πωλειται BMW GS 1200 wet & dirty Πωλήσεις μοτοσυκλετών 18 08-03-2010 10:56
Πωλειται κρανος bmw Σ5 regaki Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου 10 10-02-2010 09:29
Πωλειται R1100GS antonis1150GSA Πωλήσεις μοτοσυκλετών 12 03-09-2009 21:25


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:47.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!