GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-04-2010, 00:13
chgouras Ο/Η chgouras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Ιωάννινα
Μoto: Suzuki V strom DL650 Τι άλλο θα μπορούσα να έχω!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Πωλειται BMW R1200 RT Μοντ. 07/2009

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα με ενοχλούσε και μένα πολύ να έβαζα μία αγγελία και να μου έλεγε κάποιος που δεν έχει σκοπό να την αγοράσει ότι την πουλάω ακριβά και να κατεβάσω την τιμή, ή να την ανεβάσω και να μην την σκοτώνω. Δόξα το Θεω, υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο φόρουμ όπου εκτός των αγγελιών μπορεί ο καθένας να αγορεύσει και να πει τη γνώμη του, την αντίρρησή του, να επιβραβεύσει, να κρίνει και ότι άλλο θέλει. Ή να πει αυτό που θέλει στον πωλητή με πμ για να μην του δυσφημίσει την αγγελία. Αλλιώς του κάνει τον έξυπνο και είτε έχει πρόθεση είτε όχι, τον κάνει να αισθάνεται άσχημα και να δυσφορεί χωρίς ο πωλητής να τον έχει θίξει στο ελάχιστο.

Επίσης αν κάποιος δεν έχει σκοπό να την αγοράσει και του δημιουργούνται απορίες γιατί του κάπνισε του πωλήτη να βάλει εδώ την αγγελία του διαφορετικά από ότι την έβαλε σε άλλα φόρουμ, με ένα πμ είναι πολύ πιθανότερο να πάρει την απάντηση για την οποία καίγεται, παρά δημοσίως.

Είναι σίγουρο ότι τον υποψήφιο αγοραστή, τίποτε από τα παραπάνω δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνο η αυτή η μοτοσυκλέτα και η κατάστασή της.
Συμφωνω απολυτα gemara.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 00:24
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Καλοπούλητη λοιπόν Georgekostas !
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 00:30
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλοπούλητη λοιπόν Georgekostas !
Να'στε καλα παιδια σας ευχαριστει απο καρδιας !!!
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 08:34
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από chgouras Εμφάνιση μηνυμάτων
Νεα τιμη 16.200
ερώτηση: όσα παραπάνω χιλιόμετρα κάνει η μηχανή κόβουμε και 50,00 ευρώ ;;;

καλοπούλητη Georgekosta

Last edited by pirate; 20-04-2010 at 08:42.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 09:15
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
ερώτηση: όσα παραπάνω χιλιόμετρα κάνει η μηχανή κόβουμε και 50,00 ευρώ ;;;
Οχι,το κατεβασμα της τιμης δεν εχει καμια σχεση με τα χιλιομετρα.

Νεα τιμη 15.900

Last edited by chgouras; 20-04-2010 at 09:17.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 09:24
HAWK_46 Ο/Η HAWK_46 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ATHENS
Μoto: HONDA STX1300 Paneuropean

Καλοπούλητη Γιώργο, η μηχανή είναι πολύ προσεγμένη.
...άντε πάρε και μια ολόσωμη φορμίτσα και βούρ!!!!

Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 11:55
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Απόσπασμα:
Θα με ενοχλούσε και μένα πολύ να έβαζα μία αγγελία και να μου έλεγε κάποιος που δεν έχει σκοπό να την αγοράσει ότι την πουλάω ακριβά και να κατεβάσω την τιμή, ή να την ανεβάσω και να μην την σκοτώνω. Δόξα το Θεω, υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο φόρουμ όπου εκτός των αγγελιών μπορεί ο καθένας να αγορεύσει και να πει τη γνώμη του, την αντίρρησή του, να επιβραβεύσει, να κρίνει και ότι άλλο θέλει. Ή να πει αυτό που θέλει στον πωλητή με πμ για να μην του δυσφημίσει την αγγελία. Αλλιώς του κάνει τον έξυπνο και είτε έχει πρόθεση είτε όχι, τον κάνει να αισθάνεται άσχημα και να δυσφορεί χωρίς ο πωλητής να τον έχει θίξει στο ελάχιστο.

Επίσης αν κάποιος δεν έχει σκοπό να την αγοράσει και του δημιουργούνται απορίες γιατί του κάπνισε του πωλήτη να βάλει εδώ την αγγελία του διαφορετικά από ότι την έβαλε σε άλλα φόρουμ, με ένα πμ είναι πολύ πιθανότερο να πάρει την απάντηση για την οποία καίγεται, παρά δημοσίως.

Είναι σίγουρο ότι τον υποψήφιο αγοραστή, τίποτε από τα παραπάνω δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνο η αυτή η μοτοσυκλέτα και η κατάστασή της.
Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου,αλλά σκέψου ότι την αγγελία διαβάζουν και άλλοι ανενημέρωτοι συμφορουμίτες που θα πρέπει να ξέρουν ότι η μηχανή δεν κοστίζει πλέον 21500€ και ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ οπότε έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη (η μοτο είναι και μακρυά βλέπεις).Πέραν τούτου μπορείς να διαπιστώσεις σχεδόν σε όλες τις αγγελίες μου (ειδικά για το κράνος σύστεμ 5) υπήρξαν σχόλια για τη τιμή και το σημερινό κόστος του κράνους και μάλιστα μερικά λάθος.Δεν αντέδρασα με πικρόχολα σχολιαγιαυτό και σεβάστηκα τη γνώμη του κάθε φίλου.Δεν μπορείς δε να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρομαι για τη μηχανή καθόσον φίλος μου παρακολουθεί την αγγελία για να εκδηλώσει ενδιαφέρον όταν το κρίνει σκόπιμο.Εάν δεν κατάλαβε κάποιος το λόγο παρέμβασής μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Πάντα φιλικά εύχομαι να γίνει μιά συναλλαγή ευχάριστη και για τα 2 μέρη.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 12:43
mirn Ο/Η mirn βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: KAVALA
Μoto: 1200GS

Παιδιά δεν έχετε καταλάβει κάτι σημαντικό.Μην κρίνετε τις τιμές από την Αθήνα.Σε εμάς εδώ στην περιφέρεια βαράνε στο ψαχνό.Ακριβώς για αυτό το λόγο και ο φίλος ζητάει αυτή την τιμή.Τώρα για τα 50ε το πρωί και 50ε το βράδυ έκπτωση είναι δικό του θέμα.Για δική μου και μόνο δική μου άποψη αυτό φτηναίνει την αγγελία του αλλά όπως είπαν και άλλοι είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 12:44
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Την μηχανή αγόρασα με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού(πλήν CD player,μόνο προεγκατάσταση ) τον Νοέμβριο 2009 στο ποσό των 18000 Ε από Βαγ...
με 300Ε έβαλα CD player (όχι μαμά).
Σαφώς συμφωνώ ότι ο καθένας πουλάει όσο νομίζει,(όπως και αγοράζει),αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε 2 άλλα φόρουμ το πουλάει ο ιδιοκτήτης(και μέλος μας) και εδώ ο Φίλος.
Απόσπασμα:
Άπρεπα σχόλια δεν έκανε κανένας,απλά όταν κάποιος πουλάει κάτι σε φόρουμ που είναι λαλίστατος με 5000+ μημύματα δεν κατανοώ γιατί απαξιεί να γράψει ακόμα ένα ώστε να ξέρουμε ποιανού είναι η μοτο και να μη ψαχνόμαστε...
Απόσπασμα:
Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου,αλλά σκέψου ότι την αγγελία διαβάζουν και άλλοι ανενημέρωτοι συμφορουμίτες που θα πρέπει να ξέρουν ότι η μηχανή δεν κοστίζει πλέον 21500€ και ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ οπότε έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη (η μοτο είναι και μακρυά βλέπεις).Πέραν τούτου μπορείς να διαπιστώσεις σχεδόν σε όλες τις αγγελίες μου (ειδικά για το κράνος σύστεμ 5) υπήρξαν σχόλια για τη τιμή και το σημερινό κόστος του κράνους και μάλιστα μερικά λάθος.Δεν αντέδρασα με πικρόχολα σχολιαγιαυτό και σεβάστηκα τη γνώμη του κάθε φίλου.Δεν μπορείς δε να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρομαι για τη μηχανή καθόσον φίλος μου παρακολουθεί την αγγελία για να εκδηλώσει ενδιαφέρον όταν το κρίνει σκόπιμο.Εάν δεν κατάλαβε κάποιος το λόγο παρέμβασής μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Πάντα φιλικά εύχομαι να γίνει μιά συναλλαγή ευχάριστη και για τα 2 μέρη.
Απολογούμαι τότε, γιατί σε κανένα από τα 2 πρώτα ποστ σου δεν αντιλήφθηκα την πρόθεσή σου και το ότι ψαχνόσουν για να αγοράσεις την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Ούτε αντιλήφθηκα ότι μέσα από το ποστ του chgouras ανέλαβες να ενημερώσεις τους ανενημέρωτους συμφορουμίτες που δεν βλέπουν οτι είναι "χαρτί" η μηχανή, και πιθανόν να προβούν στην αγορά ενός RT χωρίς να γνωρίζουν την τιμή αντιπροσωπείας. Δεν γνωρίζουν δε, ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ, παρ' όλο που ο ίδιος λες ότι "απαξιεί".

Ούτε αντιλήφθηκα ότι με τα 2 πρώτα ποστ σου, πρόθεση είχες να αυξήσεις την εμπιστοσύνη των ανενημέρωτων συμφορουμιτών στο πωλητή, παρόλο που ο ίδιος δεν επικαλέστηκε κάτι τέτοιο.

Ούτε αντιλήφθηκα ότι ενεργείς εκ μέρους φίλου σου που ξεκάθαρα αναγράφεις στο 3ο ποστ. Με το σκεπτικό το δικό σου τότε, γιατί απαξιεί ο Ενδιαφερόμενος και ρωτάει ο Φίλος;;;

Τέλος, ειλικρινώς δεν αντιλήφθηκα το λόγο της παρέμβασής σου, παρά μόνο διάβασα τα γραφόμενά σου, απολογούμαι και ασφαλώς δεν ζητώ να κάνεις τίποτε γι αυτό.
Reply With Quote
Παλιό 20-04-2010, 13:57
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Απόσπασμα:
Απολογούμαι τότε, γιατί σε κανένα από τα 2 πρώτα ποστ σου δεν αντιλήφθηκα την πρόθεσή σου και το ότι ψαχνόσουν για να αγοράσεις την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Ούτε αντιλήφθηκα ότι μέσα από το ποστ του chgouras ανέλαβες να ενημερώσεις τους ανενημέρωτους συμφορουμίτες που δεν βλέπουν οτι είναι "χαρτί" η μηχανή, και πιθανόν να προβούν στην αγορά ενός RT χωρίς να γνωρίζουν την τιμή αντιπροσωπείας. Δεν γνωρίζουν δε, ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ, παρ' όλο που ο ίδιος λες ότι "απαξιεί".

Ούτε αντιλήφθηκα ότι με τα 2 πρώτα ποστ σου, πρόθεση είχες να αυξήσεις την εμπιστοσύνη των ανενημέρωτων συμφορουμιτών στο πωλητή, παρόλο που ο ίδιος δεν επικαλέστηκε κάτι τέτοιο.

Ούτε αντιλήφθηκα ότι ενεργείς εκ μέρους φίλου σου που ξεκάθαρα αναγράφεις στο 3ο ποστ. Με το σκεπτικό το δικό σου τότε, γιατί απαξιεί ο Ενδιαφερόμενος και ρωτάει ο Φίλος;;;

Τέλος, ειλικρινώς δεν αντιλήφθηκα το λόγο της παρέμβασής σου, παρά μόνο διάβασα τα γραφόμενά σου, απολογούμαι και ασφαλώς δεν ζητώ να κάνεις τίποτε γι αυτό.
Το τι επιχειρώ να κάνω εγώ δικό μου θέμα , το τι αντιλαμβάνεσαι εσύ δικό σου θέμα, ο νοών νοήτω...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης