GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 07-05-2010, 15:28
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: NTORA caput

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν λες ''...............δεν ειναι εδω ο χωρος να γραφεις τετοια πραγματα'' εννοεις κατι? Μηπως αρχισα εγω το νημα???? Τι ηταν αυτο που σε πειραξε? Αυτη ειναι η αποψη μου και λιγο με νοιαζει αν θα ''μπει καποιος στον κόπο'' να μου απαντησει, δεν το ζητησα απο κανεναν!! Συμμεριζομαι όμως ολονων τις αποψεις και τις σεβομαι απολυτα ανεξαρτητως χρώματος!!
Κράτα λοιπόν τις δυναμεις σου για να απαντησεις σε καποιον αλλο που ισως, κατ' εσέ, το αξιζει περισσότερο απο εμενα!!!!!

Υ.Γ. Συμφωνω για τα ''περι της ομορφιας της φυσης'' -γιαυτο εξάλλου ειμαι συνειδητά, και οχι περιστασιακα, μοτοσυκλετιστης 30 χρόνια - αλλα με την βενζινη στο 1,50 ολο και λιγοτερο θα την βλέπουμε την μοτοσυκλετα μας και ως εκ τουτου και την φυση!! Αρα και η μοτοσυκλετα ειναι εξαρτωμενη απο την Πολιτικη, γιαυτο και συζητηται σε ολα τα φορουμς!!!

Οταν φτασεις τα 47 χρονια σε ηλικια, τα 29+ χρόνια εργασιας, ητοι τα 8700 ενσημα μου, και τα καθημερινα 14ωρα εργασιας (μεσα και ολα σχεδόν τα Σ/Κ, οι αργιες και οι γιορτές) τοτε να ερθεις να μου μιλησεις και ισως σε ακουσω!! Οταν συν των παραπανω κανεις τα πρωτα σου Χριστουγεννα και το πρωτο Πασχα μετα απο 17(!!!!!!) συνεχομενα χρόνια εργασιας στο σπιτι σου τοτε να ξαναρθεις και θα σε ακουσω!! οταν τελος μετα απο αυτα τα 29 χρονια με ολα τα παραπανω παντευτεις, κανεις και παιδι(-α) και μεινεις ανεργος τοτε θα σε ακουσω με προσοχη και σεβασμο, και μονον τοτε θα μιλησουμε για την ''κληρονομια του Πολυτεχνείου'' που εσυ ησουν αγενητος τότε......, και ισως μαθεις - απο εναν που ηταν 12 χρονων τοτε και κοντεψε να χασει την μανα του στα γεγονοτα - το πως και το γιατι ....και του Πολυτεχνειου αλλα και της κληρονομιας αυτου μετεπειτα!!!
Για την ωρα με 10 χρόνια εργασιας (ουτε σωστα) και αγεννητος το 1974 (αυτο δεν θα αλλαξει αλλα μπορεις να μαθεις για το Πολυτεχνειο) δεν δικαιουσαι να μιλας, τουλαχιστον σε εμενα, για ''πρασινα'', ''μπλε'' κι αλλων χρωματισμων καλουπια!!!!!

Παντα φιλικα και με μοτοσυκλετιστικους χαιρετισμους
Γιωργος

Υ.Γ. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σχετικα με τα μηχανολογικα.
Θα μπορούσα κάλλιστα να σου πω τη δική μου προσωπική ιστορία και να το παίξω Βασιλάκης Καΐλας αλλά δεν θα μπω σε αυτό τριπάκι. Πάντως δεν υπήρχε λόγος να μου παραθέσεις τα προσωπικά σου στοιχεία και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το έκανες.

Θα σου πω μόνο ότι καλό θα είναι να μάθεις να ακούς όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας. Κάθε ένας από αυτούς (ναι ακόμα και ένας πιτσιρικάς 20 χρονών) έχεις κάτι να σου δώσει αν τον ακούσεις προσεκτικά. Καμία φωνή δεν πρέπει να φιμώνεται. Από εκεί και πέρα αξιολόγησε και κράτα ότι θέλεις.

Φιλικά πάντα και θα ήθελα να σταματήσω αυτή τη συζήτηση εδώ. Στο συγκεκριμένο θρέντ υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσά μας. Εύχομαι σε άλλα να τα λέμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις.
Να είσαι καλά,
Νίκος

Last edited by Neo; 07-05-2010 at 15:29.
Reply With Quote

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης