![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαλακές; Ναι! Κρατάνε καλά το πόδι στα ταξίδια; Ναι! Είναι "value for money"; Κατά 95% Μπορώ να τις φοράω πολλές ώρες χωρίς να κουράζομαι; Ναι! Η τιμή του πωλητή είναι καλή; Ναι, αλλά μπορεί να καλυτερεύσει λίγο! Να τις πάρω τώρα που είναι δύσκολες οι εποχές; Ναι, γιατί αργότερα μπορεί να χειροτερεύσουν κι άλλο! Τα μεταφορικά θα βαρύνουν αποκλειστικά εμένα; Εξαρτάται από την τελική τιμή! Να πάρω τον φίλο μου τον Δημήτρη που τις έχει, να του κάνω ερωτήσεις; Όχι! ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
μην γίνεσαι κακός... έχε χάρη που δεν έχω λεφτά τώρα, αλλιώς θα σε έπαιρνα τηλέφωνο σίγουρα ![]() ![]() ΑΛΛΑ έχω γεννέθλια τηνάλλη βδομάδα!!!! ![]() τί λες για ομαδικό δώρο;;; καλή ιδέα έ;;; Λοιπόν ξακινάμε: 1 Αρκάς 200 ευρώ 2 ;;;..... ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αστειάκια δεν ήθελες;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ------> 50 Ευρώ !
|
|||
|
|||
![]() ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ: Νικόλα ευχαριστώ...μα αστειεύεσαι έ;;;; ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ: ναι, αλλά εσύ το ξεκίνησες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συγνώμη απο τον φίλο μας που του κάναμε παλιοπάπο υτσα την αγγελία του... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν, παρακαλώ να μεταφερθούν όλα τα σχόλια στις καλημέρες για να συνεχιστεί εκεί η ευγενική χορηγία.
μη χάσω και το δωράκι μου ![]() Last edited by skippybi; 12-06-2010 at 19:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Κι άλλα 50€ από εμένα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλοπούλητες στον φίλο μας!!!!!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπότες Dainese mig turing II | TALON | Μπότες | 17 | 21-10-2010 23:14 |
Μπότες BMW Santiago | Fuji | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 15-10-2009 18:19 |