![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλούνται μπότες BMW Santiago Νο 42, ολοκαίνουριες στο κουτί τους, στην τιμή των 260 ευρώ.
Τηλ 6983503960 - Φοίβος Last edited by Fuji; 29-05-2010 at 03:38. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() αυτές ειναι ??? μπας και τις έχεις σε 43 ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σωστά, αυτές είναι. Σχετικά με το νούμερο, απ' ότι θυμάμαι, ο Φοίβος είχε αγοράσει πρώτα ένα 43άρι, και του ήταν μεγάλες. Τις έδωσε (είχα βάλει σχετική αγγελία το φθινόπωρο) και πήρε τις 42άρες που του κάνουν κουτί. Εν ολίγοις, φορά 43, αλλά οι συγκεκριμένες έχουν μεγάλη φόρμα. Αν θες, κάνε του ένα τηλ να στα πει ο ίδιος καλύτερα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτες μπότες!
Σε δυό μεγάλα ταξίδια τις φορούσα από τις 06:30 έως τις 02:00 και δεν με κούρασαν καθόλου! Το μόνο, πλέον, αρνητικό τους είναι ότι τα μέταλλα μπροστά, μου έχουν γ****** τις βαλίτσες του RT! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητες.....................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίες και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους κατά τα λεγόμενα των παιδιών!!!
![]() κρίμα που δεν μπορώ να τις πάρω, είναι και στο νούμερό μου... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαλακές; Ναι! Κρατάνε καλά το πόδι στα ταξίδια; Ναι! Είναι "value for money"; Κατά 95% Μπορώ να τις φοράω πολλές ώρες χωρίς να κουράζομαι; Ναι! Η τιμή του πωλητή είναι καλή; Ναι, αλλά μπορεί να καλυτερεύσει λίγο! Να τις πάρω τώρα που είναι δύσκολες οι εποχές; Ναι, γιατί αργότερα μπορεί να χειροτερεύσουν κι άλλο! Τα μεταφορικά θα βαρύνουν αποκλειστικά εμένα; Εξαρτάται από την τελική τιμή! Να πάρω τον φίλο μου τον Δημήτρη που τις έχει, να του κάνω ερωτήσεις; Όχι! ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
μην γίνεσαι κακός... έχε χάρη που δεν έχω λεφτά τώρα, αλλιώς θα σε έπαιρνα τηλέφωνο σίγουρα ![]() ![]() ΑΛΛΑ έχω γεννέθλια τηνάλλη βδομάδα!!!! ![]() τί λες για ομαδικό δώρο;;; καλή ιδέα έ;;; Λοιπόν ξακινάμε: 1 Αρκάς 200 ευρώ 2 ;;;..... ;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αστειάκια δεν ήθελες;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ------> 50 Ευρώ !
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπότες Dainese mig turing II | TALON | Μπότες | 17 | 21-10-2010 23:14 |
Μπότες BMW Santiago | Fuji | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 15-10-2009 18:19 |