![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το παρακάτω «ημερολόγιο» το βρήκα στα παλιά χαρτιά μου, από τα μέσα τις δεκαετίας του ’90.
Ψάχνωντας για άλλα, βρήκα παλιές σημειώσεις για το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό (Κρήτη – Κοπεγχάγη όπου και έμενα) με μοτοσυκλέτα (τότε Suzuki Intruder 1400 μοντέλο 1994). Ήμουν μικρός και είχα πει στους γονείς μου ότι σκόπευα να μεταφέρω την μηχανή στην Δανία, με μεταφορική από τον Ασπρόπυργο, ενώ εγώ πραγματικά σκόπευα να κάνω το ταξίδι μόνος μου. Έπρεπε να ετοιμαστώ καλά και κρυφά, και να κρύψω τα πράγματά μου κάπου ώστε να μην τα έβλεπαν οι γονείς, αλλά να μου ήταν εύκολα προσβάσιμα όταν θα έφτανα πάλι Αθήνα και θα ξεκινούσα. Τότε λοιπόν, για το 6ήμερο ταξίδι και «τυχερή» πρώτη στην ζωή μου, έγραφα τα κάτωθι: Κοπεγχάγη, 23 Φεβρουαρίου 1995 Αποφασίστηκε λοιπόν. Πρέπει να είμαι καλά οργανωμένος και διαβασμένος με τους χάρτες. Πρέπει να είμαι καλά εξοπλισμένος αλλά και να οργανώσω τα ρούχα μου έτσι ώστε να μην φανώ. Οι δικοί μου στην Κρήτη δεν πρέπει να γνωρίζουν τίποτα, ενώ οι δικοί μου CPH (Δανία) πρέπει να μαθαίνουν νέα μου καθημερινά ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν εάν χρειαστεί. Θέλω κάρτες (τηλεφωνικές εννοούσα), πιστωτική (τότε όριο 2,000 GBP), ρούχα, πράσινη κάρτα, service μηχανή, πρέπει να τα οργανώσω όλα. Το σχέδιο λοιπόν, όλα έτοιμα, τα ρούχα της οδήγησης και τα σχετικά σε ξεχωριστό σάκο. Ξεκίνημα εκτέλεσης. Αναχώρηση για Αθήνα αεροπορικώς την Παρασκευή 10 Μαρτίου 1995. Άφιξη στο ανατολικό, και κλειδώνω τον σάκο με τα ρούχα της μηχανής στα ντουλάπια του ανατολικού. Αναχώρηση με λεωφορείο για Ασπρόπυργο, συνάντηση με εκπρόσωπο της φορτωτικής εταιρείας και παραλαβή σύμβασης φόρτωσης της μοτοσυκλέτας για την μεταφορά της με νταλίκα από Κρήτη – Κοπεγχάγη. Επιστροφή με το λεωφορείο στο δυτικό, και αναχώρηση αεροπορικώς για Ηράκλειο Κρήτης. Άφιξη στην Κρήτη. Αφιξη στο σπίτι. Αρχίζουμε. Συνεχίζεται.... |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |
Απόδραση στη φύση της Κρήτης | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 01-03-2010 08:22 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 10:57 |
Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στα νότια της Κρήτης. | Arkas | Επικαιρότητα | 11 | 02-07-2009 11:24 |
Κοπή της πίτας του συλλόγου μοτοσικλετιστών BMW Κρήτης | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 31-03-2009 12:58 |