![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέτοια θέματα όπως αυτό που συζητούμε εδώ ξεκινούν για έναν και μόνο λόγο. Για να αποπροσανατολίσουν το κοινό με ψευδή στοιχεία και να το ρίξουν σε έναν τρόπο σκέψης που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα πλην αυτών του τόπου μας. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Ο Εθνικός Διχασμός είναι αυτός που μας έχει φάει χρόνια τώρα, μην δίνετε τροφή και υλικό σε αυτούς που τον καλλιεργούν. Είδαμε μια συγκροτημένη μεν αλλά ατελέσφορη δε, προσπάθεια κάποιων κέντρων να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το γεγονός ότι η χώρα ξεπουλιέται στο ΔΝΤ με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (με ή χωρίς ψήφο) του πολιτικού μας κόσμου χωρίς ο λαός μας να γνωρίζει το παραμικρό.
Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να την αφήσουμε να περάσει έτσι. Την Κρήτη, την Μακεδονία, την Θράκη, τα Νησιά μας, τα Επτάνησα και όλη την επικράτεια την ξανακερδίσαμε με ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ. Μην αφήνετε αμφιβόλου προελεύσεως έρευνες και δημοσιεύματα ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ αλλά με την λογική του "λέω χίλια, ένα θα τους μείνει" (βλ. Ψυχολογία της Μάζας), μια λογική μαγειρεμένη από γνώστες της προπαγάνδας, να επηρρεάζει τις κρίσεις σας. Πρέπει να είμαστε πάντα με τα μάτια ανοιχτά και να καταγγέλλουμε όποιες προσπάθειες εσωτερικής αποσταθεροποίησης βλέπουμε. Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι το πρώτο στοιχείο του πλούτου μας είναι η ομοιογένειά μας και η ομοψυχία μας τόσο το καλύτερο για όλους μας. Last edited by Captain_Andreas; 21-06-2010 at 15:55. Λόγος: Σύνταξη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι κάποιοι υποβάθμισαν το θέμα και ο χλευασμός είναι το μόνο πραγματικό στοιχείο που μας επιβάλλει να σκεφτούμε πόσο εκ του προχείρου σκεφτόμαστε σαν λαός ... και ιδού τα αποτελέσματα.
Δεν διαφέρουν οι Κρητικοί από τους υπόλοιπους Έλληνες και καλό θα ήταν να σταματήσουν οι περισπούδαστοι συνφορουμίτες να το γελούν. Η απάντηση τους είναι το δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ το οποίο κλείνει στόματα για αυτούς που εξακολουθούν να δημιουργούν τέρατα και θερβαντικούς ήρωες κατά της χώρας. Ας διαβάσουν το δημοσίευμα και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ίσως φάνε τη γλώσσα τους. Εγώ προσωπικά αποσύρομαι λόγω εργασίας. Όπως είπα και το πρωί, είχα χρόνο σήμερα αλλά πλέον τα καθήκοντά μου με καλούν και δεν θα μπορώ να παρίσταμαι άλλο. Καλή συνέχεια στους σοβαρούς. Το δημοσίευμα που λύνει το "γόρδιο δεσμό": Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
¨Εχουμε τους S300 της Κύπρου κ φυλάμε κ τα δύο νησιά... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το δημοσίευμα με το οποίο επιχειρεί να μας "διαφωτίσει" για άλλη μια φορά ο κ. Κασιμάτης είναι εμετικό, προδοτικό, κατευθυνόμενο, χωρίς ουσία και απαντήσεις. Τον λόγο πλέον έχει ο λαός και οι εξουσίες που πηγάζουν από αυτόν.
Ενώ όλο το πρωί μας δηλώνει πως λάθος καταλάβαμε, στην συνέχεια χωρίς να δίνει κανένα μα κανένα διοικητικό ή οικονομικό στοιχείο των συνομοσπονδιών στις οποίες και αναφέρεται γράφει: === Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απαξιώνεται κατά αυτό το τρόπο η Κρητική βούληση που ζητά δια βοής την ανεξαρτησία της. === και κλείνει με: === Σε κάθε περίπτωση στην Ελλάδα και στην Κρήτη δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ και αν η Κρήτη τολμήσει να κάνει το πρώτο βήμα, ας το κάνει. === Είναι απολύτως κατανοητό πως μιας και η ακατάσχετη μπουρδολογία περί "καζανιού που βράζει" και "78%" δεν βρήκε κορόιδα για να πιάσει, το δημοσίευμα τώρα στοχεύει στον αφηρημένο διαχωρισμό Ελλάδος και Κρήτης αφήνοντας κάποια ψήγματα μιας κάποιας αφηρημένης ομοσπονδίας στον αέρα. Το έργο είναι παλιό και το έχει πρωτοστηλιτεύσει ο Κυριάκος Διακογιάννης στον βιβλίο του ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ. Κάποιοι τότε (τέλη του ΄70) είχαν γεμίσει το Ηράκλειο με προκυρήξεις που έδειχναν την Πελοπόνησο να είναι ένα χέρι που αρπάζει την Κρήτη από τους "ανεξάρτητους Κρήτες" και την υποδουλώνει στους κακούς Έλληνες. Τότε που είχαν συλληφθεί ξένοι υπήκοοι γνωστού μεσανατολικού κράτους να ποντίζουν αμφορείς με ξένη γραφή νοτίως της Κρήτης με σκοπό 20 χρόνια μετά να τους ξανα-ανακαλύψουν αρχαιολογικές αποστολές (του ιδίου κράτους βεβαίως βεβαίως) και να έχουν έτσι πρόφαση για το Μεσανατολικό παρελθόν της Κρήτης. Τότε δεν υπήρχε ο κ. Κασιμάτης με την εφημερίδα του και είχαν βρει άλλους τρόπους αλλοίωσης της Ιστορίας και της Εθνικής Συνείδησης... Δυστυχώς στον τόπο μας Εφιάλτες, Πηλιογούσηδες και Νενέκοι δεν έλλειψαν ποτέ... Last edited by Captain_Andreas; 21-06-2010 at 16:41. Λόγος: Αλλαγή γραμματοσειράς |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ κύριοι πείστηκα πάντως από τα επιχειρήματά του κ Κασιμάτη:
Εδώ και λίγη ώρα με έκτακτο δημοψήφισμα στο σπίτι μου το ανακήρυξα "Ομόσπονδο κρατίδιο"! Οι ψήφοι 2-1: υπέρ της ανεξαρτησίας ψήφισα εγώ και η κόρη μου (της μικρής της έταξα καινούργια παπούτσια και κινητό), ενώ καταψήφισε όπως πάντα τα τελευταία 28 χρόνια η Λίτσα! Τα καρδερίνια και το κουνέλι δήλωσαν αποχή.. Η "Νέα Χώρα" αποτελείται από 120 τετραγωνικά ελεύθερης γής συν 12 ακάλυπτο και 2 μπαλκόνια! Εχει πληθυσμό 9 κατοίκους, εκ των οποίων οι 6 είναι αλλοδαποί (1 κουνέλι και 5 καρδερίνες) με πλήρη όμως δικαιώματα κελαιδίσματος. Η νέα κυβέρνηση ολιγομελής όπως ευχόμασταν πάντα στην παλιά Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν τη βλέπαμε: - Υπουργείο Οικονομικών, Εξωτερικών σχέσεων, Προγραμματισμού και Διαχείρησης Πόρων: Εγώ - Υπουργεία Βόλτας και Κοπάνας, Κατανάλωσης Πόρων, Epikoinwniwn: Κατερινα (η κόρη) - Yπουργεία Διαχείρησης Περιβάλλοντος Χώρου, Καθαριότητας και Φαγώσιμων Υλών: Λίτσα (άμα θέλει ας ξαναμειοψηφίσει!) Στο θέμα της σημαίας: παράγγειλα ήδη από το δίκτυο μια μεταξοτυπία (2χ2 μ), ντούμπλε φας, με θέμα από την μια μεριά την Τζούλια και από την άλλη το Τζίτζικα. Τα σύνορα: θα είναι φρι σε όσους είναι Παναθηναικοί, τρώνε βρώμικο, φέρνουν δώρο και καβαλλάνε BMW. Oι υπόλοιποι (ιδίως οι άρρενες γιατί έχουμε και κόρη) με βίζα! Θρησκεία: το μελετάμε το θέμα, πάντως κάτι λάιτ γιατί δεν αντέχω τη νηστεία! Επίσης θα δηλωθεί η Νέα Χώρα σαν φορολογικός Παράδεισος και θα επιβληθούν οι off shore μπας και φέρει κανένας κανά φράγκο σπίτι γιατί δε μας βλέπω καλά. Νότης Όσοι παρ' όλα αυτά επιμένουν να "κουβεντιάζουν" στα σοβαρά τέτοια θέματα, ας ρίξουν κι εδώ μια ματιά: http://www.pare-dose.net/?p=48 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι λοιπόν προφανές ότι κάτι εξυπηρετείς μιας και μπήκες με νέο nickname στο forum. Αν λοιπόν πρόκειται για προσωπική σου κάψα μαζί μου, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αλλά επειδή το μένος με το οποίο αντιμετωπίζεις τα δημοσιεύματα από τη μια και από την άλλη η εμμονή σου μαζί μου αποδεικνύουν ότι αλλότρια συμφέροντα σε υποκινούν. Και επειδή έχεις τη τύχη να συνομιλούμε, καλό θ α ήταν να είσαι εγκρατείς και να σεβαστείς το χώρο που σε φιλοξενεί. Τα μέλη εδώ τους ενδιαφέρει το δάσος και όχι το δένδρο σου. Κάνε μας λοιπόν τη χάρη να αποχωρήσεις και τα λέμε ... σε μιαν άλλη ζωή! |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια Νότη για την αντιμετώπισή σου επάνω στο θέμα. Δυστυχώς όμως ο κίνδυνος είναι ορατός και πρόκειται ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ η οποία είναι σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Εγώ από το χωριό μου τις Λίμνες Ηρακλείου θέλω να φωνάξω αυτό που είπε ο ανώνυμος Κρητίκαρος:
Ουδόλως με απασχολεί τι θέλει ο κάθε άπατρις, ανιστόρητος, παραπλανημένος, και διαβρωμένος ηθικά και πνευματικά, διψασμένος για χρήμα, υπάνθρωπος, που παίζει σκόπιμα ή άθελά του το σκοτεινό παιχνίδι ξένων συμφερόντων. Το να ξεπουλάς το ΑΙΜΑ σου για τα φράγκα είναι ο ορισμός της προδοσίας. Και αυτός που θα φτάσει να επιδιώξει ένα τέτοιο «απελευθερωτικό» αγώνα, ναι, είναι υπάνθρωπος. Μπορεί να «βοήθησε» και το σύστημα στο να εκφυλιστεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός. Υπάνθρωπος είναι αυτός που δεν θρώσκει άνω, αλλά θρώσκει στη τσέπη του και μόνο, ξεπουλώντας, κινούμενος από ταπεινά ελατήρια, ιερά και όσια. Όποιος «Κρητικός» δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας, απλά δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει Κρητικός, γιατί η Κρήτη είναι Γη Ελληνική, και αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να είναι κάποιος Κρητικός, το να είναι Έλληνας. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 12:54 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 17:02 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 13:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |