GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-06-2010, 16:56
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνε μας λοιπόν τη χάρη να αποχωρήσεις και τα λέμε ... σε μιαν άλλη ζωή!
Επειδή δεν έχεις θέση (γιατί αυτή που σου είπαν να περάσεις βλέπεις πως δεν πιάνει) έχεις ΑΡΝΗΣΗ και γι' αυτό απαντάς έτσι.

Να ξέρεις κάτι, ΓΝΩΣΤΕ συναγορήτη: Είμαστε πολλοί πάρα πολλοί και τα όποια σχέδια εξυπηρετείς, πες στα αφεντικά σου πως δεν θα περάσουν.

ΥΓ: Μου αρέσει που ανεβάζεις το δηλητήριό σου κι εδώ, σαν να μην έφτανε ο σύνδεσμος που παρέθεσες... Δεν πειράζει έχουν γνώση οι φύλακες.

Last edited by Captain_Andreas; 21-06-2010 at 17:00. Λόγος: ΥΓ
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2010, 17:02
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Εγω θα ήθελα να απευθυνθώ στον φίλο Garduelis και να του πω οτι και εγω εχω ενα λευκο κουνελι και τρεις καρδερίνες.Μήπως πρεπει να ανταλαξουμε τηλεφωνα? που ξέρεις μπορει και να συμπεθεριάσουμε.

υγ.πιστεύω οτι οι καρδερίνες μου κελαιδάνε καλύτερα απο τις δικές σου
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2010, 17:15
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή δεν έχεις θέση (γιατί αυτή που σου είπαν να περάσεις βλέπεις πως δεν πιάνει) έχεις ΑΡΝΗΣΗ και γι' αυτό απαντάς έτσι. Να ξέρεις κάτι, ΓΝΩΣΤΕ συναγορήτη: Είμαστε πολλοί πάρα πολλοί και τα όποια σχέδια εξυπηρετείς, πες στα αφεντικά σου πως δεν θα περάσουν.
ΥΓ: Μου αρέσει που ανεβάζεις το δηλητήριό σου κι εδώ, σαν να μην έφτανε ο σύνδεσμος που παρέθεσες... Δεν πειράζει έχουν γνώση οι φύλακες.
Περιηγήσου και εδώ. psixi.gr/support.html
Πιστεύω ότι θα βοηθηθείς.
Πάντως το site που έχεις στην υπογραφή σου νομίζω εξηγεί την πρόσκαιρη παρουσία σου εδώ και έτσι ερμηνεύονται πολλά.
Βλέπεις όμως η δημοκρατία "άνγωστε" δεν υποδουλώνεται από πολεμοχαρής τυπάκους σαν και εσένα. Αν σου αρέσουν πραγματικά τα όπλα, οι ύβρεις και ο τραμπουκισμός, σε προσκαλώ στο Ρέθυμνο. Έχουμε αρκετά τέτοια φαινόμενα και μεγάλη γνώση στο αντικείμενο για να μπορούμε να διακρίνουμε τους πολέμιους της ελεύθερης βούλησης.

Last edited by VILLY; 21-06-2010 at 17:16.
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2010, 17:26
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Περιηγήσου και εδώ. psixi.gr/support.html
Πιστεύω ότι θα βοηθηθείς.
Πάντως το site που έχεις στην υπογραφή σου νομίζω εξηγεί την πρόσκαιρη παρουσία σου εδώ και έτσι ερμηνεύονται πολλά.
Βλέπεις όμως η δημοκρατία "άνγωστε" δεν υποδουλώνεται από πολεμοχαρής τυπάκους σαν και εσένα. Αν σου αρέσουν πραγματικά τα όπλα, οι ύβρεις και ο τραμπουκισμός, σε προσκαλώ στο Ρέθυμνο. Έχουμε αρκετά τέτοια φαινόμενα και μεγάλη γνώση στο αντικείμενο για να μπορούμε να διακρίνουμε τους πολέμιους της ελεύθερης βούλησης.
κ. Κασιμάτη άσε τις απειλές γιατί δεν σε παίρνει. Σε πήραν πρέφα όλοι τι εξυπηρετείς και τι μεθοδεύεις απλώς δεν είχε κανείς την όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου και με τις αστειότητες που δημοσιεύεις στην... δωρεάν εφημερίδα σου. Την Ένωση που έχω στην υπογραφή μου μην την πιάνεις στο στόμα σου γιατί για να γραφτείς εκεί θες πολλές περ####νές που δεν τις έχεις. Το αν είμαι πολεμοχαρής ή όχι ας το κρίνουν οι αναγνώστες μας εδώ μέσα. Εγώ έχω διαλεκτική με επιχειρήματα, εσύ μόνο λεκτικές ρουκέτες εντυπωσιασμού και ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Δεν αποδέχομαι την πρόσκλησή σου στο Ρέθυμνο. Αντί για εμένα μπορούν να έλθουν παμπολλοι Ρεθυμνιώτες, Χανιώτες, Ηρακλειώτες, Λασιθιώτες και να σου πουν τόσο για τους αγώνες μου ενάντια στην καταπίεση της ελεύθερης βούλησης όσο και για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Δεν μπόρεσες ποτέ να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου γιατί το "μάθημα" που σου έκαναν δεν προέβλεπε πως ο κόσμος θα αντιδρούσε στις αηδίες που γράφεις.
Χρησιμοποιείς το κατά τα λεγόμενά σου επάγγελμά σου ως δημοσιογράφος για να δηλητηριάσεις την κοινή γνώμη και να στρέψεις Έλληνες εναντίων Ελλήνων. Σε καλώ να διαβάσεις την νομοθεσία για το πως λέγεται αυτό που κάνεις. Η τεχνητή και ψευδής χειραγώγηση της κοινής γνώμης δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι προπαγάνδα και αν μάλιστα γίνεται με τον τρόπο που την κάνεις εσύ είναι και του χειρίστου είδους.
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2010, 17:36
Senior Member

Απόσπασμα:
κ. Κασιμάτη άσε τις απειλές γιατί δεν σε παίρνει. Σε πήραν πρέφα όλοι τι εξυπηρετείς και τι μεθοδεύεις απλώς δεν είχε κανείς την όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου και με τις αστειότητες που δημοσιεύεις στην... δωρεάν εφημερίδα σου. Την Ένωση που έχω στην υπογραφή μου μην την πιάνεις στο στόμα σου γιατί για να γραφτείς εκεί θες πολλές περ####νές που δεν τις έχεις. Το αν είμαι πολεμοχαρής ή όχι ...
Στο ξανάπα και άλλη φορά.
Μπλα μπλά μπλά
Πολύ σάλιο για το τίποτα.
Εντυπωσιασμός και φανφαρολογία.
Σου είπα στείλε ΠΜ γιατί δεν έχουμε την όρεξη να βλέπουμε χθεσινούς να μας μαθαίνουν ιστορία.
Και στο φινάλε αν διαφωνείς αδερφέ μου, εντάξει τόπες και το καταλάβανε.
Επαναλαμβάνεσαι!!
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2010, 17:44
Senior Member

Απόσπασμα:
κ. Κασιμάτη άσε τις απειλές γιατί δεν σε παίρνει. Σε πήραν πρέφα , μπλα μπλά μπλά ....
Που να γραφτώ βρε φιλαράκο εκεί μέσα.
Εμείς όταν θέμε όπλα, δεν τα ονειρευόμαστε στα forum. Πάμε σε καμια κουρά και βαράμε κανα δυο.
Αλλά επιτέλους σεβάσου τον χώρο που μπήκες και σεβάσου δημοσιογράφους και έργα τα οποία δεν μπορείς να ονειρευτείς καν να φτάσεις.

Αντε γιατί αρκετά με την σοβαροφάνεια. Αντε και λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει. Βρήκες πάλι ευκαιρία να βγάλεις τα εχώψυχά σου. Σου επέδειξα το linh βοήθειας που χρειάζεσαι.

Ασε λοιπόν τα νούμερα και τους εντυπωσιασμούς.
Επι τω πρακτέω έχεις να μας πεις κάτι;
Εχεις να μας διδάξεις κάτι;
Να πάρουμε από τη συμμετοχή σου εδώ μέσα;
Να κερδίσουμε από τη παρουσία σου στο forum;
Να μας δώσεις κάποια λύση, εσύ ο Μέγας;
Να φανείς χρηστικός εκτός από υβριστικός;
Αντε δείξε εκεί το πόσο τέλειος και μάγκας είσαι;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης