![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ξέρεις κάτι, ΓΝΩΣΤΕ συναγορήτη: Είμαστε πολλοί πάρα πολλοί και τα όποια σχέδια εξυπηρετείς, πες στα αφεντικά σου πως δεν θα περάσουν. ΥΓ: Μου αρέσει που ανεβάζεις το δηλητήριό σου κι εδώ, σαν να μην έφτανε ο σύνδεσμος που παρέθεσες... Δεν πειράζει έχουν γνώση οι φύλακες. Last edited by Captain_Andreas; 21-06-2010 at 17:00. Λόγος: ΥΓ |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα ήθελα να απευθυνθώ στον φίλο Garduelis και να του πω οτι και εγω εχω ενα λευκο κουνελι και τρεις καρδερίνες.Μήπως πρεπει να ανταλαξουμε τηλεφωνα? που ξέρεις μπορει και να συμπεθεριάσουμε.
υγ.πιστεύω οτι οι καρδερίνες μου κελαιδάνε καλύτερα απο τις δικές σου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι θα βοηθηθείς. Πάντως το site που έχεις στην υπογραφή σου νομίζω εξηγεί την πρόσκαιρη παρουσία σου εδώ και έτσι ερμηνεύονται πολλά. Βλέπεις όμως η δημοκρατία "άνγωστε" δεν υποδουλώνεται από πολεμοχαρής τυπάκους σαν και εσένα. Αν σου αρέσουν πραγματικά τα όπλα, οι ύβρεις και ο τραμπουκισμός, σε προσκαλώ στο Ρέθυμνο. Έχουμε αρκετά τέτοια φαινόμενα και μεγάλη γνώση στο αντικείμενο για να μπορούμε να διακρίνουμε τους πολέμιους της ελεύθερης βούλησης. Last edited by VILLY; 21-06-2010 at 17:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρησιμοποιείς το κατά τα λεγόμενά σου επάγγελμά σου ως δημοσιογράφος για να δηλητηριάσεις την κοινή γνώμη και να στρέψεις Έλληνες εναντίων Ελλήνων. Σε καλώ να διαβάσεις την νομοθεσία για το πως λέγεται αυτό που κάνεις. Η τεχνητή και ψευδής χειραγώγηση της κοινής γνώμης δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι προπαγάνδα και αν μάλιστα γίνεται με τον τρόπο που την κάνεις εσύ είναι και του χειρίστου είδους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπλα μπλά μπλά Πολύ σάλιο για το τίποτα. Εντυπωσιασμός και φανφαρολογία. Σου είπα στείλε ΠΜ γιατί δεν έχουμε την όρεξη να βλέπουμε χθεσινούς να μας μαθαίνουν ιστορία. Και στο φινάλε αν διαφωνείς αδερφέ μου, εντάξει τόπες και το καταλάβανε. Επαναλαμβάνεσαι!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμείς όταν θέμε όπλα, δεν τα ονειρευόμαστε στα forum. Πάμε σε καμια κουρά και βαράμε κανα δυο. Αλλά επιτέλους σεβάσου τον χώρο που μπήκες και σεβάσου δημοσιογράφους και έργα τα οποία δεν μπορείς να ονειρευτείς καν να φτάσεις. Αντε γιατί αρκετά με την σοβαροφάνεια. Αντε και λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει. Βρήκες πάλι ευκαιρία να βγάλεις τα εχώψυχά σου. Σου επέδειξα το linh βοήθειας που χρειάζεσαι. Ασε λοιπόν τα νούμερα και τους εντυπωσιασμούς. Επι τω πρακτέω έχεις να μας πεις κάτι; Εχεις να μας διδάξεις κάτι; Να πάρουμε από τη συμμετοχή σου εδώ μέσα; Να κερδίσουμε από τη παρουσία σου στο forum; Να μας δώσεις κάποια λύση, εσύ ο Μέγας; Να φανείς χρηστικός εκτός από υβριστικός; Αντε δείξε εκεί το πόσο τέλειος και μάγκας είσαι; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 12:54 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 17:02 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 13:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |