![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
εκτιμώ ότι έχει δίκιο το aeriko......
θα θέλαμε να ακούσαμε μια τέτοια εμπειρία από το πολυδιαφημισμένο συνεργείο του γερακα.....ίσως βέβαια εάν ανοίξεις ξεχωριστό Θέμα μιας και το θέμα Βαλβολίνη είναι εξισου σημαντικο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σημ. συγνωμη Κοι Αντμιν αλλα καποιος πρέπει να λεει τα πραγματα με το ονομα τους......δεδομενης ευκαιρειας βεβαιως-βεβαιως!!! |
|
|
|||
|
|||
|
πάντως όταν ανέφερα εδώ τα δικά μου προβλήματα με έταιρο συνεργείο χωρίς βέβαια να αναφέρω όνομα, πολλοί με πήραν τηλ και διασταυρώσαμε τις ΙΔΙΕΣ ακριβώς εμπειρίες.
Τα ίδια ανέφερα και στην BMW Hellas και μετά από 5 μέρες με πήρε τηλ ο ...ιδιοκτήτης του συνεργείου, παραδέχθηκε τα πάντα μου ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να κάνει κάτι ..για μένα να το ξεχάσω..... η ανταλλαγή λοιπόν των εμπειριών μεταξύ των μελών ίσως και να συνέτησε τον επαγγελματία και αυτό το θεωρώ μεγάλη μας ...νίκη. και σαφώς δεν θέτω βέβαια εγώ τους κανόνες εδώ GeorgeP.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εσυ αφορμη με εδωκες!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευκαιρίας δοθείσης και χωρίς να θέλω να χαλάσω το thread, θα κάνω την εξής σχετική με βαλβολίνες ερώτηση: Εχω ένα 1150 gs, άλλαξα πρόσφατα βαλβολίνη σαζμαν και διαφορικό. Στο σαζμαν έβαλα 75/90 GL5 και μην μπορώντας να βρω 80/90 GL5 για το διαφορικό, έβαλα την EPX 90 Castrol GL5, η οποία είναι λίγο πιό "χοντρή". Ρώτησα μηχανικό όπου την πήγα για άλλες δουλειές και μου είπε οκ. Είναι όντως οκ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι ειναι λιγο χοντρυτερη ως προς την χαμηλοτερη τιμη ιξωδους της και το αν ειναι ΟΚ ¨η οχι εξαρταται απο το αν η κατασκευαστρια εταιρεια του οχηματος σου δινει αυτην την ευχερεια, αναλογως εξωτερικων θερμοκρασιων, οπως π.χ. γινεται στα λαδια κινητηρα! Αυτο παλι εξαρταται απο τι ανοχες εχει δωσει ο κατασκευαστης στα γραναζια του σαζμαν. Η βαλβολινη λογω ''παχους'' προσδιδει αρκετη αντισταση στην κινηση των γραναζιων, ειδικα σε κρυες συνθηκες, με αποτέλεσμα μεχρι να ζεσταθει να κουμπωνουν οι ταχυτητες με διαφορους ηχους ¨η να μην μπαινουν καθόλου!!! Παντως 5 πανω 5 κατω στο ιξωδες δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα!! Αν μου ελεγες οτι το 80/90 το εκανες 100/140 θα σου ελεγα αλλαξε τη αμεσως αλλα +/-5........νομιζω ειναι ΟΚ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
αποδεικνύεται λοιπόν ότι όταν έβρεχε μυαλό κάποιοι κρατούσαμε ...ομπρέλα....
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περί λαδιών…. | KRASOPATERAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-06-2010 22:04 |
| Περί ψεκασμού (injection) !!!!!!!!!!!!!!!. | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 29-06-2009 16:11 |
| Περί ελαστικών | leonidas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2009 02:16 |
| Περί ασφάλειας΄....!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 19-01-2009 11:19 |
| Περί ανάφλεξης | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 14-12-2008 18:19 |