Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
με λίγα λόγια ο BMW είναι ένας συναγερμός που έχει αισθητήρα κλίσης τοποθετημένο στην ουρά.
Εάν "φάει" μια κουτουλιά χαλαρή από το παρκάρισμα ενός αυτοκινήτου μάλλον δεν θα ενεργοποιηθεί...
Για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από το μπλιμπλίκι εάν έχει περάσει περίπου μία ώρα από το σβύσιμο του κινητήρα, το ίδιο συμβαίνει και με τον αφοπλισμό του όπου τότε μόνο το γύρισμα του κλειδιού στον διακόπτη απενεργοποιεί τον συναγερμό.
Στο συνεργείο έχεις τη δυνατότητα να σου προγραμματίσουν να μπαίνει αυτόματα μετά την έξοδο του κλειδιού από τον διακόπτη. Αυτό δεν εξυπηρετεί κατά τη γνώμη μου όσους αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν τη μοτό και για τσιγάρα στο περίπτερο ή παρκάρουν σε φυλασσόμενο πάρκινγκ λόγω κατανάλωσης ενέργειας.
Με συγκεκριμένο αριθμό κλικ στο μπλιμπλίκι απενεργοποιείται όταν χρησιμοποιείς καράβι...
Εάν τα χαρακτηριστικά άλλου συναγερμού είναι περισσότερα και σε καλύπτουν, προχώρα σε κάτι άλλο, προσοχή μόνο εάν είσαι σε εγγύηση μήπως και (χτυπάω ξύλο) τη χρειαστείς και πιαστούν στο ότι έκανες μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στο ηλ κύκλωμα και δεν βγάζεις άκρη...
|
Ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις και αυτη δεν σας κρυβω οτι ειναι ισως απο τις πιο σημαντικες ανησυχιες μου. Δηλ. Αντε κ εβαλα τον Scorpio αλλα εχω αλλον 1 1/2 χρονο εγγυηση. Αν ειναι να μπλεξω προτιμω να βαλω τον BMW. Αν πιστευετε οτι δεν θα εχω προβλημα τοτε θα προτιμησω τον scorpio.
Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να "μπλεξω" με την αντιπροσωπεια...καμμενος απο παλια