![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι μου ομολογώ το ολίσθημα μου. Έμπλεξα με κακές παρέες. Έψαχνα για δυνατές συγκινήσεις και έτσι η μπουμπού μου απόκτησε ένα χοντρό άγριο brutal αδερφάκι, το εικονιζόμενο από τον Παναγιώτη (Harleas) Fat Boy model 2006 special edition με κινητήρα Screamin Εagle twin cam 95 inches (1540cc). Πάντα θα απολαμβάνω την αίσθηση πάνω στην GS με την hitech φινέτσα της αλλά σας διαβεβαιώ ότι η αίσθηση όταν οδηγείς ένα Harley είναι το κάτι άλλο. Και βέβαια είναι και η φιλοσοφία που συνοδεύει το Harley Club Hellas-rock, ride and party- όπως διαφαίνεται και από τις φωτος από το National Rally στο Γύθειο. Και μια και έχω αδυναμία εκτός από τις μηχανές και στις θηλυκές υπάρξεις made in ex-USSR, το επόμενο ταξίδι Super Rally 2011 είναι στην Λιθουανία!!! Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο....
![]() εμπλεξες με τους αλητες,καλα ξεμπερδεματα......james ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.[/QUOTE]
Τώρα μου ήρθε στο μυαλό μια συμβουλή που μου έδωσε ο φίλος μου ο Κώστας (gsmaniac). Παρέα με <φλώρους> να μην κάνεις.... Τι εννοούσε άραγε ο ποιητής?? ![]() ![]() Αλλα χωρίς πλάκα, εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές καλέσει φίλους του Forum στη Λέσχη. Κάποιοι έχουν ανταποκριθεί. Οι υπόλοιποι (??) δεν ξέρω.... μας φοβούνται.... Ε με το δίκιο τους ίσως..... Τέτοιες φάτσες δεν συναντάς και κάθε μέρα.. Χε |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παρέα με <φλώρους> να μην κάνεις.... Τι εννοούσε άραγε ο ποιητής?? ![]() ![]() Αλλα χωρίς πλάκα, εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές καλέσει φίλους του Forum στη Λέσχη. Κάποιοι έχουν ανταποκριθεί. Οι υπόλοιποι (??) δεν ξέρω.... μας φοβούνται.... Ε με το δίκιο τους ίσως..... Τέτοιες φάτσες δεν συναντάς και κάθε μέρα.. Χε[/QUOTE] τι εχουν αυτοι οι τυποι.......μια χαρα ειναι ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι εχουν αυτοι οι τυποι.......μια χαρα ειναι ![]() παντως οταν πηγα εγω με τον μανιακ δεν ειχε τετοιους κωλ...εε σορι...φατσες ηθελα να πω! ![]() νικο απολογησου!
|
|
|
|||
|
|||
|
παντως οταν πηγα εγω με τον μανιακ δεν ειχε τετοιους κωλ...εε σορι...φατσες ηθελα να πω!
![]() νικο απολογησου! [/QUOTE]Έγω πάντως μια φορά που πήγα εκεί, στην πόρτα μου ήρθαν φάτσα 2 ξανθιοί παίδαροι προελεύσεως του Καυκάσου και ανατολικότερα, με σορτσάκια και κάτι πόδια, 1,85 το κάθε ένα!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() [/QUOTE]![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
παντως οταν πηγα εγω με τον μανιακ δεν ειχε τετοιους κωλ...εε σορι...φατσες ηθελα να πω!
![]() νικο απολογησου! [/QUOTE]Ε ρε παιδιά, αυτά τα <εργαλεία>, έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ και <απαιτείται> σερά προτεραιότητας..... Λόγω του ότι είναι (public use) και εξυπηρετούν τις (ανάγκες) της Λέσχης και των μελών, χρειάζεται μια κάποια επιμονή για να τα πετύχεις.... Γι΄ αυτό σας λέω να έρχεστε συχνότερα... Βέβαια το προεδρείο μερημνά για το θέμα και έχει σκοπό να διευρύνει τον αριθμό τους για να μπορεί να καλυφθεί η .... <ζήτηση>... ![]() Συγκεκριμένα το εικονιζόμενο <εργαλείο> (αυτό στην φωτό του gsmaniac) αγόρασε Χάρλεη μετά το Σούπερ Ράλλυ και σύντομα θα γίνει μέλος της Λέσχης μαζί με 2 φίλες της... ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ πως να το κάνουμε.... Συνεπώς νομίζω ότι όποιος ΔΕΝ έρχεται αυτός χάνει.... Χα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
βλεπω τον πρετεντερη θαμωνα στη λεσχη των αληταραδων...
![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περικοπές στους βουλευτές | syan | Ελλάδα | 7 | 17-12-2009 13:38 |
| Μηνυμα στους ηγετες...! | georgekostas | Διάφορα | 1 | 15-12-2009 17:35 |
| Προσοχή στους απρόσεκτους | aeriko | Διάφορα | 15 | 05-08-2009 11:40 |
| αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 00:54 |
| Χρόνια πολλά στους....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 19-01-2009 15:43 |